- 21 Mart 2018
- 5.515
- 15.452
- 248
Canım cildiyeyede göstermeni tavsiye ederimDolaşımla ilgiliyse diye korktum biraz canım doktoruma sordum kalp damar cerrahisi görmesi gerek demiş, bugün gideceğim göstermeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cildiyeyede göstermeni tavsiye ederimDolaşımla ilgiliyse diye korktum biraz canım doktoruma sordum kalp damar cerrahisi görmesi gerek demiş, bugün gideceğim göstermeye
Şu an ne durumdasin canim inşallah yalanci kasilmadir şimdi ne durumdasin gecmis olsunKızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
canm son durum ne bu saat oldun yazmadın her şey yolundadır inşallahKızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
Canım hersey yolundadir inşallah endol fitil. Sanciyi giderir bende kullandım çok..Kızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
Öyle herhalde canım teşekkür ederimCanım hersey yolundadir inşallah endol fitil. Sanciyi giderir bende kullandım çok..Mehlika dualarimdasiniz inş sağlıkla kucaniza alacaksınız canım ciğer geliştirici ben oğlumda olmuştum hareketler Bi kaç gün yavaşlıyor sonra eski haline dönüyor
Sen nasılsın canım kan değerlerin iyimiYok yok ben de korkmuştum nette hamilelerin kullanmaması gerek diyordu panik olmuştum onu okuyunca. Doktora sordum benim gözetimimde kullanacaksın ve erken doğum ihtimali varsa bunu önleyeceğiz, sorun yok demişti. Dediğin gibi doktorlar bizden daha iyisini biliyor ve erken doğumu önlüyormuş bu fitil. İçin rahat olsun canım. İyi düşün iyi olsun inşallah dayanacaklar yavrular![]()
Çok çok geçmiş olsun sağlıkla gelecek ve zamanında gelecek içini ferah tutİyiyim kızlar tek tek yazamıyorum bi fitil daha aldım şimdi kasılmam yarım saate sadece bir tane çıktı çok şükür birazdan doktorum ultrasona koyacak onu bekliyorum![]()
Oh iyi iyiİyiyim kızlar tek tek yazamıyorum bi fitil daha aldım şimdi kasılmam yarım saate sadece bir tane çıktı çok şükür birazdan doktorum ultrasona koyacak onu bekliyorum![]()
Magnezyum eksikliği olabilir mi acabaKızlar 28+3 olduk çok şükür benimde progestan hala devam… fakat ayaklarımda özellikle akşamları çok şiş oluyor yürüyüş yapsam da . Ve geceleri ağrıdan uyuyamıyorum ne yapmam gerekiyor![]()
Allah korusun canım kötü bir şey yoktur diye düşünelim ki öyle olsun. Beni de haberdar et muhakkak![]()
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah![]()
Canım cildiyeyede göstermeni tavsiye ederim
Çarşamba gideceğim ben de Hematoloji için canım. Çarşambadan çarşambaya veriyorum kanı. Ama büyük ihtimal bu hafta tekrar ilaç tedavisini başlayacağız yine o fayda gösteren bi ilaç vardı ya. Çünkü etki süresi geçti bi yükleme daha yapıp birkaç hafta daha idare edilebilir seviyeye getirmeyi planlıyorlardı en son. Bakalım ne yapacaklarSen nasılsın canım kan değerlerin iyimi
canm son durum ne bu saat oldun yazmadın her şey yolundadır inşallahKızlar kasılmalarım çoğaldı vajinada da baskı çoğaldı doktorumu aradım hastaneye gel nst yap bide yatış yapıp kontrol edicem sabah dedi
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canmİyiyim kızlar tek tek yazamıyorum bi fitil daha aldım şimdi kasılmam yarım saate sadece bir tane çıktı çok şükür birazdan doktorum ultrasona koyacak onu bekliyorum![]()
Güvenlidir canım bana da ultrason yapmışlardı karaciğer, böbrek tarafımdan. Mr vs değil ya sorun olmaz benceİnşallah canımdoktor pek önemsemedi gibi ama bacaktan ultrason istedi hamilelikte güvenlidir inşallah
Şu an kaç hafta oldun canmmÇarşamba gideceğim ben de Hematoloji için canım. Çarşambadan çarşambaya veriyorum kanı. Ama büyük ihtimal bu hafta tekrar ilaç tedavisini başlayacağız yine o fayda gösteren bi ilaç vardı ya. Çünkü etki süresi geçti bi yükleme daha yapıp birkaç hafta daha idare edilebilir seviyeye getirmeyi planlıyorlardı en son. Bakalım ne yapacaklar![]()
30+4e gelebildik şükür canımŞu an kaç hafta oldun canmm
Oo daha 36 ları göreceksinz inşallah bakta gör seninkinin cinsiyetidemi lkız30+4e gelebildik şükür canım