Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar sağlık ocağındayım 5. günüm gelen giden yok tahlil sonuçlarımı bekliorum duaedermisiniz bnm için sıra bi türlüde gelmek bilmio heyecandan kalbimduracak:KK17::KK17:

allah kötü haberlerden korusun canım yüreğini ferah tut,dualarını eksik etme

Mümkün oldukça öyle olmaya çalılşıyorum ama bazen olay olunca olmuyo zaman geçmiyor mesela cumartesi akşamı çok kötüydü sabah 5 e kadar sokaklarda koşturdular bende evde 4 döndüm

Mümkün oldukça öyle olmaya çalılşıyorum ama bazen olay olunca olmuyo zaman geçmiyor mesela cumartesi akşamı çok kötüydü sabah 5 e kadar sokaklarda koşturdular bende evde 4 döndüm
oy kıyamam inş. rabbim korur polislerimizi bnm abimde polis elimiz böğrümüzde hep

ah canım ya düşündüğümde bile çok zor geliyor bi de sen yaşıyosun :( rabbim yardımcın olsun sürekli yürek kalkımı ama yapacak birşey yok rabbim güc kuvvet versin ülkemize..

Sıkma canını geçer zaman biraz daha bekle güzel haberler al inşallah
dua et bnm için cnm stress heyacan çok karışık yaa belki başka testte ister die kahvaltı bile etmeden geldm sağlık ocağına

Kizlar bu simi boyle ya bugun calisma yapimmi yarinimi bekleyim kacirirmiyimki acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
Back
X