Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hem gribim hem de mutsuz hemde negatif daha bat a 7 gün var ama
en son test yaptğımda bende 7 gün önce yaptım ultra erken testle ve negatifi görünce tamamen o ayı kapattım canım bi daha test falan yapmadm.öyle bi güven varmış yani teste:KK66:

en son test yaptğımda bende 7 gün önce yaptım ultra erken testle ve negatifi görünce tamamen o ayı kapattım canım bi daha test falan yapmadm.öyle bi güven varmış yani teste:KK66:
benim ov.ler de inşallah koyulaşcak da ben gıdaklıcam da da da da oyyy :D

Benimde öyle olacak bu gidişle her seferinde negatif görmek üzücü

kızlarr umutsuzluk yok hadi amaaa bakın 2hamişimiz var bu süper bi haber devamı da gelecek allah'ın izniylee

Valla bu ay spor,rejim, gezmelere ayırıcam enerjimi...Bat yaklaşınca bir tuhaf oluyoruz yaaa....Hele ben bir de geçikince kaptırdım kendimi. Düşünmicem, olmıcak gözüyle bakıcam( ki ben ne zaman vazgeçsem birşeyden o zaman oluyor hep) o yüzden vazgeçttimmmmmm batlarımdannn, vageçtimmmmm tafralarımdannnn bir ol de yeter :D

Valla bu ay spor,rejim, gezmelere ayırıcam enerjimi...Bat yaklaşınca bir tuhaf oluyoruz yaaa....Hele ben bir de geçikince kaptırdım kendimi. Düşünmicem, olmıcak gözüyle bakıcam( ki ben ne zaman vazgeçsem birşeyden o zaman oluyor hep) o yüzden vazgeçttimmmmmm batlarımdannn, vageçtimmmmm tafralarımdannnn bir ol de yeter :KK70:
hahahaha valla ben de dr. randevusu aldım ona kitledim şuan kendimi bat.dan çok onu bekliyorummmmm :D :D :D

Back
X