Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

benim bu hafta yumurtam geç çatladı sanırım bat a 3gün kala koyulaşmaya başladı ovulasyn testleri :)
gebelik testi yap kız genelde öle oluo hamile olanların bata yakın çoğalıomyş galba bilmiom ama

selam taze anne adayı nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik
kötü gidio allah başka dert vermesinde hasta olduk biz teyzesi burnumuz akıyo başımız ağrıo hiç halimiz yok yatıoruz sen napıosun bakalm?

kötü gidio allah başka dert vermesinde hasta olduk biz teyzesi burnumuz akıyo başımız ağrıo hiç halimiz yok yatıoruz sen napıosun bakalm?
amaaaannnn dikkattt iyi bak bizim yeğenimizeee dikkat et kendinede önce sen iyi olacanki bebişde iyi olsun sıkı giyin yeleksiz terliksiz gezme atlet muhakkak giy(annemin lafları) tamammııııı

amaaaannnn dikkattt iyi bak bizim yeğenimizeee dikkat et kendinede önce sen iyi olacanki bebişde iyi olsun sıkı giyin yeleksiz terliksiz gezme atlet muhakkak giy(annemin lafları) tamammııııı
zaten öle yapıok ama işte bünye zayıfladı ya ne yapsak yaranımuoz bu bünyeye yeleksiz montsuz gezmioz çorap giyip üstüne ev botu giyoz ama bünye daha çok şımarıo :)

zaten öle yapıok ama işte bünye zayıfladı ya ne yapsak yaranımuoz bu bünyeye yeleksiz montsuz gezmioz çorap giyip üstüne ev botu giyoz ama bünye daha çok şımarıo :)
boşverrrr şımartttt gitsinnnn tadını çıkarrrr(kocaya nazlanmayı ve aşermeyi unutmayalım lütfenn)

Hehe ben bi hamile kalayim yapacağım nazlarin listesini cikaracam....sende kiz tribin dibine vur bebeeem...o kadar ugrastin...

günaydın kızlaarr yağmurluuuu soğukk bursa sabahından günaydın hepinizeeee :KK68:
nasıl zor kalktım anlatamam bel ağrım da hala devam ediyo sinir oldummm başıma iş çıkarmasın bari sanki adet olcam her an gibi En Büyük KK

günaydın kızlaarr yağmurluuuu soğukk bursa sabahından günaydın hepinizeeee :KK68:
nasıl zor kalktım anlatamam bel ağrım da hala devam ediyo sinir oldummm başıma iş çıkarmasın bari sanki adet olcam her an gibi En Büyük KK
günaydın balıkesirde yağmurlu :)
bursa ha annanemin memleket kuzenimde merinosta oturuo :)
dikkat et kendine kendini yorma cancağzımm:KK200::KK15:

günaydın kızlar istanbulda soğuk ve yağmurlu. ay hava durumu gibi oldu bide uyuya kalmışım bı saat geç geldim işe

ayy kızlar sabah sabah güldüreyim sizi biraz. çalışma sonrası ayaklarım havada duvara uzatmıştım öyle uyuya kalmışım :KK70:
hahahaha 1 kere benim de başıma geldi koci banyodayken uyuya kalmışım bi kaldırdı beni allahımm bacaklarım sanki kesilmiş gibi :D :D :D kan gitmemiş bi daha da dikmedim bacak macak o oldu :D :D:D

Back
X