- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
gebelik testi yap kız genelde öle oluo hamile olanların bata yakın çoğalıomyş galba bilmiom amabenim bu hafta yumurtam geç çatladı sanırım bat a 3gün kala koyulaşmaya başladı ovulasyn testleri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelik testi yap kız genelde öle oluo hamile olanların bata yakın çoğalıomyş galba bilmiom amabenim bu hafta yumurtam geç çatladı sanırım bat a 3gün kala koyulaşmaya başladı ovulasyn testleri :)
kötü gidio allah başka dert vermesinde hasta olduk biz teyzesi burnumuz akıyo başımız ağrıo hiç halimiz yok yatıoruz sen napıosun bakalm?selam taze anne adayı nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelik
gebelik testi yap kız genelde öle oluo hamile olanların bata yakın çoğalıomyş galba bilmiom ama
olsun belki geç döllenmediryaptım canım ama malesef negatif o yüzden pek umulu değilim bu ay benden birşey çıkmaz :)
amaaaannnn dikkattt iyi bak bizim yeğenimizeee dikkat et kendinede önce sen iyi olacanki bebişde iyi olsun sıkı giyin yeleksiz terliksiz gezme atlet muhakkak giy(annemin lafları) tamammıııııkötü gidio allah başka dert vermesinde hasta olduk biz teyzesi burnumuz akıyo başımız ağrıo hiç halimiz yok yatıoruz sen napıosun bakalm?
zaten öle yapıok ama işte bünye zayıfladı ya ne yapsak yaranımuoz bu bünyeye yeleksiz montsuz gezmioz çorap giyip üstüne ev botu giyoz ama bünye daha çok şımarıo :)amaaaannnn dikkattt iyi bak bizim yeğenimizeee dikkat et kendinede önce sen iyi olacanki bebişde iyi olsun sıkı giyin yeleksiz terliksiz gezme atlet muhakkak giy(annemin lafları) tamammııııı
boşverrrr şımartttt gitsinnnn tadını çıkarrrr(kocaya nazlanmayı ve aşermeyi unutmayalım lütfenn)zaten öle yapıok ama işte bünye zayıfladı ya ne yapsak yaranımuoz bu bünyeye yeleksiz montsuz gezmioz çorap giyip üstüne ev botu giyoz ama bünye daha çok şımarıo :)
noldu kız ?selamlarrrr![]()
c vitaminini eksik etme ,limon,mandaline bol bol canmmkötü gidio allah başka dert vermesinde hasta olduk biz teyzesi burnumuz akıyo başımız ağrıo hiç halimiz yok yatıoruz sen napıosun bakalm?
zaten hep yiyoruz ekşiyi sevioruz biraz nane limon ıhlamurda içioruz baklım gribe çevirmeden hal edebiliriz inş..c vitaminini eksik etme ,limon,mandaline bol bol canmm
günaydın balıkesirde yağmurlu :)günaydın kızlaarr yağmurluuuu soğukk bursa sabahından günaydın hepinizeeee
nasıl zor kalktım anlatamam bel ağrım da hala devam ediyo sinir oldummm başıma iş çıkarmasın bari sanki adet olcam her an gibi![]()
aa ne güzel :)günaydın balıkesirde yağmurlu :)
bursa ha annanemin memleket kuzenimde merinosta oturuo :)
dikkat et kendine kendini yorma cancağzımm![]()
eyvahh senin kompleksli müdür dedi mi bişeygünaydın kızlar istanbulda soğuk ve yağmurlu. ay hava durumu gibi oldu bide uyuya kalmışım bı saat geç geldim işe
hahahaha 1 kere benim de başıma geldi koci banyodayken uyuya kalmışım bi kaldırdı beni allahımm bacaklarım sanki kesilmiş gibiayy kızlar sabah sabah güldüreyim sizi biraz. çalışma sonrası ayaklarım havada duvara uzatmıştım öyle uyuya kalmışım![]()
eyvahh senin kompleksli müdür dedi mi bişey![]()