Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hahahaha 1 kere benim de başıma geldi koci banyodayken uyuya kalmışım bi kaldırdı beni allahımm bacaklarım sanki kesilmiş gibi :KK70: :KK70: :KK70: kan gitmemiş bi daha da dikmedim bacak macak o oldu :KK70: :KK70::KK70:

aynen eşim bi geldi nasıl kahkaha atıyo ay dedim nasıl bi psikolojiyse kımıldamadan uyumuşum ayaklarımdan tuttu cevirdi öylece uyumaya devam ettim :D

kırk yılda bi olduğu için bişe demedi. kolay kolay geç gelmem hasta olsamda gelirim işimi bitirmeden çıkmam ay nerden bulsun benım gibi enayıyıde kırkyılda bi olana kızsın :KK70:
ah aynı ben aynı ben,hasta hasta gelirdim salak gibi geçen sene silkeledim kendimi baktım olmuyor ,kimse madalya vermiyor ,hastalandığımda gidiyorum dr. a veriyosa raporu alıyorum dinleniyorum ,önceleri rapor vercem derdi dr. yok yoook derdim :D salaklığa gel

ah aynı ben aynı ben,hasta hasta gelirdim salak gibi geçen sene silkeledim kendimi baktım olmuyor ,kimse madalya vermiyor ,hastalandığımda gidiyorum dr. a veriyosa raporu alıyorum dinleniyorum ,önceleri rapor vercem derdi dr. yok yoook derdim :KK70: salaklığa gel

napayım bebem ya başka türlü olmuyo ya kavga edip çıkıcan ya böyle idare etcen İstanbul şartlarında iş bulmakta zor bulsan asgari üret burda yine fena değil aldığım para

napayım bebem ya başka türlü olmuyo ya kavga edip çıkıcan ya böyle idare etcen İstanbul şartlarında iş bulmakta zor bulsan asgari üret burda yine fena değil aldığım para
doğru diyosun napcan idare etmeyip :/ hayırlısı be kuzu buna şükür dicen geçcen yapcak bişey yok

ah aynı ben aynı ben,hasta hasta gelirdim salak gibi geçen sene silkeledim kendimi baktım olmuyor ,kimse madalya vermiyor ,hastalandığımda gidiyorum dr. a veriyosa raporu alıyorum dinleniyorum ,önceleri rapor vercem derdi dr. yok yoook derdim :KK70: salaklığa gel
bizim patronda 9ay işe gelme ben gelirim sana işi getiririm dedi :KK70::rolleyes:

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 47
Back
X