Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın sabah şekerleri.....nasıl gidiyor bakalım ...dün işlerim çoktu hiç yazamadım....
Kızlar sanırım bende regl oluyorum bugün tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi birde az bi kahverengi akinti sabah oysaki ilk idrarla gebelik testi yapmıştım bir de ne göreyim tuvalet kağıdında kahverengi lekeler ben ne bekliyorum ne oluyor işte hayırlısı diyirum ama umutların bittiği zamanmi sş
iyiyiz mukocummm sen nasılsın özlettingünaydın sabah şekerleri.....nasıl gidiyor bakalım ...dün işlerim çoktu hiç yazamadım....
günaydın kızlar....
Kızlar sanırım bende regl oluyorum bugün tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi birde az bi kahverengi akinti sabah oysaki ilk idrarla gebelik testi yapmıştım bir de ne göreyim tuvalet kağıdında kahverengi lekeler ben ne bekliyorum ne oluyor işte hayırlısı diyirum ama umutların bittiği zamanmi sş
canımmm şekerimm hoşgeldin günayıdngünaydın kızlar....
canım sıkma canını zamanı gelmemiş demek daha ne kadar vardı bata günün müydüKızlar sanırım bende regl oluyorum bugün tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi birde az bi kahverengi akinti sabah oysaki ilk idrarla gebelik testi yapmıştım bir de ne göreyim tuvalet kağıdında kahverengi lekeler ben ne bekliyorum ne oluyor işte hayırlısı diyirum ama umutların bittiği zamanmi sş
olsun canım en azından adetini oluyorsun. bir dahaki aya inş. nasip olurr.Kızlar sanırım bende regl oluyorum bugün tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi birde az bi kahverengi akinti sabah oysaki ilk idrarla gebelik testi yapmıştım bir de ne göreyim tuvalet kağıdında kahverengi lekeler ben ne bekliyorum ne oluyor işte hayırlısı diyirum ama umutların bittiği zamanmi sş
ya yargılamadımda ztn istediğini yapmakta özgürsün dedim ama şimdi bebek var ortada aile istemio çocuk askerde dedim ssert ama okumamış hepsi ni
günaydın şeker hoşgeldin
hoşbuldum tatlım..bende aynı batı bekliyorum 7gün felan kaldı...çok heyecenlı değilim işte beklemece....yuvarkanıp duruyoruz canım hoşgeldim
bu aralar hep dışarıdayım çok nadir yazabiliyorum telden oda....bende özledim kuziiiii....iyiyiz mukocummm sen nasılsın özlettin
napalım zamanı var demekki kısmet şekerim üzelmeee.....Kızlar sanırım bende regl oluyorum bugün tuvalet kağıdına kahverengi lekeler geldi birde az bi kahverengi akinti sabah oysaki ilk idrarla gebelik testi yapmıştım bir de ne göreyim tuvalet kağıdında kahverengi lekeler ben ne bekliyorum ne oluyor işte hayırlısı diyirum ama umutların bittiği zamanmi sş
8 günde benim kaldı. bende öylece bekliyorum sadece bekliyorum.hoşbuldum tatlım..bende aynı batı bekliyorum 7gün felan kaldı...çok heyecenlı değilim işte beklemece....![]()
çocugun ailesi kızı istemiyormus....artık ne yaptıysaymıs bilemicekmişsin. derkennn zaten yeterince yargılamıssın fazlasına gerek yok bence. Burası dedikodu sayfası değil insanlar sorunlarını paylaşıyor dertleşiyor...Başkalarının dertlerini başka formlara taşıyıp onun üzerinden dedikodu yapılmıyor....yapılmasında..hele hele böyle mubarek günde hiç hoş olmamıs...bize ne kime ne! Kusura Bakma.