Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    31
Yok bende bu şekilde olduğunu biliyorum, fakat fetal dna yı özel hastaneler ücret karşılığı yaptığı için, bazı yorumlarda sonuçları hastaya göstermiyorlar, doktor sonuçları vermiyor, kendisi söylüyor sadece demişler. Öyle olunca da şüpheye düştük. acaba bu işin de ticaretini mi yapıyorlar, sonuçlarda gerçeklik olmama ihtimali mi var acaba diye düşündük. Bu nedenle ikili tarama mı yapsak acaba dedik bunu devlette de yapabileceğimiz için
Ben yaptırmadığım için bilmiyorum ama sonuçlarınızı onaylı çıktı olarak talep etme hakkınız var. Cinsiyet hariç diğer bilgileri verir. Öte yandan çok merdivenaltı bi hastane varsa bunu yapar mı bilmem ama davaya konu olduğunda büyük bedeller ödeyecek konular bunlar, bilmiyorum ama sanmıyorum.

Sabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin 🙏
Allah size tekrardan anne olmayı nasip etsin 🙏🏻 Dua ediyorum size❤️ Hayırlı olan vaktinde gelsin inşallah🙏🏻

Back
X