Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Merhaba.ben de gobusumun dolmasini bekliyorum:KK48:ovitrelle yapdirdim,bugun 18.gunum.adetime 2gun kaldi

hoş geldin hadi bakalım hayırlısı olsun 2 gün kalmış yaptınmı hiç test yoksa sende tapılacak sabırlı olanlardanmısın :D

kız ya normal doğum olmazsa hep öylemi olcannn amann ne tat ne tuz :KK70:
evet hiç bilmiyorum nasıl bi duygu
tek hissettiğim acı.
Nasip böylemiş ben elşimden geleni yapıyorum sonuçta.
o yüzden bebek çalışmaları haricinde ilişki olmuyor denecek kadar az bizde.
özeniyorum zevkime bakıcam diyenlere ben yeri geliyor ağlaya ağlaya birlikte oluyorum

ovitrelle catlama ignesi.36saat sonra iliski onerdi doktor,iliskiden sonra 2tane utrogestab fitili koyuyorum. 12saat arayla
hımmm çatlatma iğnesi bende bu ayın 6sında ilk kez vuruldum. dediği tarihlerde ilişkiye girdik fakat fitil vermemişti bana .sana ne için verdi

yok,sabirli digilim.dun sabah yapdim ucuz testlerden,negativdi.doktorum hala belli olmaz dedi,umutla bekliyom

:D iyi bari tek değilim inşallah hayırlısı olsun canım allah isteyen kimsenın kucağını boş bırakmasın.

hımmm çatlatma iğnesi bende bu ayın 6sında ilk kez vuruldum. dediği tarihlerde ilişkiye girdik fakat fitil vermemişti bana .sana ne için verdi
insallah ilk iynen ugurlu olur,bi daha yapdirmana gerek kalmaz.bana da 36saat sonra 3gun iliskimdedi,zaten sonra hic olamadik,asim hastalandi,atesi cikdi.fitil progetan icerikli,rahim duvarini kalinlasdirmak,dollenmeyi kolaylasdirmak icindir bence.bu arada Azerbaycandan yaziyom,turkcemde bozukluk olduysa kusura kalamayin

benim adet olmama 2-3 gün kala başlıyacağına dair belirtiler oldumu eşimle birlikte oluyorum çok geçmeden adet kanamam geliyor. şimdi adet bata 4 gün var aynı taktiği yapsam mı acaba ? gebelik yoksa kanamam illaki gelecek:KK31:

of asıl ben asıl bennnn ilk defa gidicem dr .:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
muhtemelen daha çok erken 1 sene dolsun olmazsa öyle gel diycektir canım hiç endişelenme.. en fazla kan tetkiklerine baktırır, ha bide ilk kez kadın doğumcuya gidiyosan smear alıyolar, rahim ağzı ca taraması için, başkada bişicik yokk, göz açıp kapayıncaya kadar biter :KK33:

insallah ilk iynen ugurlu olur,bi daha yapdirmana gerek kalmaz.bana da 36saat sonra 3gun iliskimdedi,zaten sonra hic olamadik,asim hastalandi,atesi cikdi.fitil progetan icerikli,rahim duvarini kalinlasdirmak,dollenmeyi kolaylasdirmak icindir bence.bu arada Azerbaycandan yaziyom,turkcemde bozukluk olduysa kusura kalamayin
kayınvalidemden alışkınım canım bu dile ;)
hımm bende annedersem gerekli mi görmedi yada sizin orada daha mı farklı tedavi yöntemi bilemedim.
canım çok duat et bidaha inş yaptırmak zorunda kalmayız ikimizde 4 gün sancı çektim iğne olduktan sonra
şimdide tek korkum tekrardan vurulmak zorunda kalırsam diye. yoksa daha 3. denememiz.

muhtemelen daha çok erken 1 sene dolsun olmazsa öyle gel diycektir canım hiç endişelenme.. en fazla kan tetkiklerine baktırır, ha bide ilk kez kadın doğumcuya gidiyosan smear alıyolar, rahim ağzı ca taraması için, başkada bişicik yokk, göz açıp kapayıncaya kadar biter :KK33:
öffff çok fena tırsıyorum yaaaa:KK17::KK17::KK17::KK17:
ayın 4ü olmaz bana şimdi :(

aa bir sene olmadan bakmıyolarmı niye olmuyo diye

Back
X