Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aa bir sene olmadan bakmıyolarmı niye olmuyo diye
yok canım 35 yaşın altı 1 sene geçmemişse infertilite(kısırlık) demiyolar, hatta ben hangi tahlilleri istediklerini araştırdım yaptırdım öyle gittim daha çok vakit kaybetmiyim diye :KK70:

hmmmm oki canım cahilim :) bilgilendirme için teşekkür :KK36: kaç ay olmayınca çatlama iğnesi yapıyolar acaba
insallah sen iyneye gerek kalmadan hamile kalirsin.bende durum bir az karisik.adet duzensizliyim var,kist oldugu icin doktora gitim,o zaman henuz 2aylik evliydim.ama ilk iynem evliliyimin 10.ayinda yapildi,malesef catlamadi.ondan sonra tedaviye ara verildi.eylulde doktorumu deyisdim,yeniden tedavi icin.o zaman 8sm bi kist oldugu belli oldu.diana 35 kullandim bi ay.ekimde de tekrar catlam ignesi yapildi,cunku kist kuculmusdu

yok canım 35 yaşın altı 1 sene geçmemişse infertilite(kısırlık) demiyolar, hatta ben hangi tahlilleri istediklerini araştırdım yaptırdım öyle gittim daha çok vakit kaybetmiyim diye :KK70:

mantılıymış :D ama olurmu öyle ya insan bir yıl nasıl bekler benım daha 2 ayım 3 ayda gidim diyorum :D 30 aşındayım

insallah sen iyneye gerek kalmadan hamile kalirsin.bende durum bir az karisik.adet duzensizliyim var,kist oldugu icin doktora gitim,o zaman henuz 2aylik evliydim.ama ilk iynem evliliyimin 10.ayinda yapildi,malesef catlamadi.ondan sonra tedaviye ara verildi.eylulde doktorumu deyisdim,yeniden tedavi icin.o zaman 8sm bi kist oldugu belli oldu.diana 35 kullandim bi ay.ekimde de tekrar catlam ignesi yapildi,cunku kist kuculmusdu

hayırlısı olsun inşallah canım tez zamanda alırsın umarım bebişini kucagına

@mukocan canımmmm her bitiş yeni bir başlangıçtır bitise uzulursek başlangıcı üzüntüyle yapmış oluruz . ne güzeldir ki adet oolabiliyorsun yumurtluyorsun çıkmadik candan asla umut kesilmez :) niyasu niyasu canım sana da geçmiş olsun bu söylediklerimi sana da söylüyorum erken öğrenmek hakikaten sıkıntı veriyor kendini rahat birak akışa kkapılıp gidersen daha mutlu olursun canım benim .
öyle canım tesadüfen öğrenmiştim aslında ama napalım kısmet değilmiş...

bende de ilk 2 denemde kist vardı doğum kontrol hapı ile geçti bu ay olmadığı için tekrar oluşmadan hamle kalayım diye direk çatlatma iğnesiney başladı doktor

bende 2ay denedik olmayınca yaptı direk dr. bizde hiç demedi 1 sene geçmesi gerekli diye

çatlama iğnesinimi ohh ne güzelmiş çok ağrılı olduğunu duymuştum benım olmadı burda bı kaç sevımlı doktor var gider yalvarırım çatlatın benı diye :D

insallah hepimize kismet olur.burda dertlesirsem daha az dusunurem diye yazdim

çok iyi yapmışsın alışkanlık yapıyop valla biz resmen işyerinde işi gücü bırakıp burda çene yapıyoz kızlarla zaman iyi geçiyo iştende atmazlarsa süperrr :D

bakıyorumda keyifler yerinde yine.. diyetler, zayıflama hayalleri, buluşma planları derken akmış gitmiş sayfalar..:KK37: niyasu niyasu canım üzüldüm çok.. erken öğrenmenin kötü yanıda bu sanırım, sağlık olsun tatlım en azından hamile kalabiliyosun bu çok güzel bişey, yeniden kalamaman için hiiiççç sebep yokk! :KK66:
bende doktora gittim bugün, kan tahlilleri, spermiyogram önceden yaptırmıştım hazır olsun vakit kaybetmiyim diye, onlarda sorun yok şükür.. cumartesi hsg yapılacak, o da temiz çıkarsa aşılama yapılacak bakalım girdik bi yola hayırlısıyla..:KK69:
kesnlikle canım hayırlısı olsun senin için de inşallah.. inşallah bi sorun çıkmaz. 2 ay denemiştik hemen oldu demek k sorun yok dediğin gibi onu görmüş olduk ama şte insan üzülüyo ya elinde olmadan.. hemen hayaller kurmaya başlamıştım.. :(( ama bi daha hamile kaldığımda en azından kalp atışını duyana kadar hayal kurmıcam :((

çatlama iğnesinimi ohh ne güzelmiş çok ağrılı olduğunu duymuştum benım olmadı burda bı kaç sevımlı doktor var gider yalvarırım çatlatın benı diye :KK70:
ben 4 yıldır işe gelmemezlik yapmadım. ne kadar rahatsız olduğum durumlar oldu o halde bile geldim. o iğneyi vurulduktan sonra 4 gün direk termal tesislere gittim sancım azalır biraz diye dr önerdi. zor zorlandım. ama eminim herkesde aynı etkiyi yaratmıyordum

Back
X