Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İnsaallah bacım:dua:Sanki bikez kalsam hamile kalabiliyorm en azından dicem ne bileyimo_O
yani senin açından bakınca öyle. benim açımdan bakınca eğer beklemek gerekiyorsa 1 kayıplada bekliyorsun.o yüzden çok takılma burasına. hep insanın içinde bir uhta olarak o çift çizgi kalıyorç bende 17. aya kadar öyleydim. ama sonrasında o istek törpülendimi?hayır... sil baştan demesi daha zor. ben senin için hala aynı şeyleri düşünüyorum. yaklaşıyosun .sorunsuz geçicek bir gebeliğin olcak gibi geliyor.

Aynen kardeşimin arkadaşı var 1,5 sene filan dr dr gezdi.Sonunda gecen ay öğrenmiş hamile kaldığını.Ne yapsa beğenirsin sigarayı bırakamıyormuş efendim.Abla dedi içim acıdı görünce dedi kardeşim.Dedim ben o kzın anası olcam sacını basını yolarım hamile haliyle:sinirli:Öküz sen aylardır uğrasıyon bunun için mi uğrasıyordun:kızgın:
yuh :oha: onları var ya ıslak odunla dövceksin :@ :sopa: allah'ım sen görüyorsun rabbim :(

ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlarda, oda atlı değil hakkı diye daha mantıklı geldi.. amaaann neyse... siz hala gebe kalamadınız...ne varki bu kadar takılacak. çok takıyonuz kafanıza, bakın bana ilk takmadığım ay hamile kaldım :KK70: vuuhhuuu sıyırttım.
ahahaha :D
sana da bu yüzden sarıyoruz doğru diyosunnn :D:D:D
hamile kal-a-madığımız için :D:D:D

kesinlikle katılıyorum kuzummm göreceksin inşallah en tez zamanda laves35 laves35
aynen biz de daha siftah yok :KK43:
biz sonradan açılanlardan olcaz inş... sen eşinin dediği 3ü bende eşmin dediği 5i görürüz dicem ama.. herşey kararında güzelll diyipp büyük konuşmadannn rabbim hayırlısıyla istediğimiz kadarını versin diyorum tıppp

yani senin açından bakınca öyle. benim açımdan bakınca eğer beklemek gerekiyorsa 1 kayıplada bekliyorsun.o yüzden çok takılma burasına. hep insanın içinde bir uhta olarak o çift çizgi kalıyorç bende 17. aya kadar öyleydim. ama sonrasında o istek törpülendimi?hayır... sil baştan demesi daha zor. ben senin için hala aynı şeyleri düşünüyorum. yaklaşıyosun .sorunsuz geçicek bir gebeliğin olcak gibi geliyor.
İnsallah kuzum Allah söyletiyor olsun inşallah hepimiz alalım artık emeklerimizin karsılıgını:dua::dua:

YAZ BAŞINA kalmaz dökülücez patır patırrr :)
KLAVYE VALLAHi CANIMDAN BEZDirDi
Aminnnnnnnnn:dua:bizim evde konuşulmuyor artık bu konular.Otomatiğe bakladık resmen yumyum çalışılıyor ama sanki b ebek planımız yokmuş gibi planlar yapılıyor.Bu sene iki tatil yapalım diyor mesela.İcim öyle acıyorki demek bebekten umudu kesti tatil planı yapıyor:KK61:

biz sonradan açılanlardan olcaz inş... sen eşinin dediği 3ü bende eşmin dediği 5i görürüz dicem ama.. herşey kararında güzelll diyipp büyük konuşmadannn rabbim hayırlısıyla istediğimiz kadarını versin diyorum tıppp
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzum aminnnn tıppppp rabbim kararlamıştır :dua:

Aminnnnnnnnn:dua:bizim evde konuşulmuyor artık bu konular.Otomatiğe bakladık resmen yumyum çalışılıyor ama sanki b ebek planımız yokmuş gibi planlar yapılıyor.Bu sene iki tatil yapalım diyor mesela.İcim öyle acıyorki demek bebekten umudu kesti tatil planı yapıyor:KK61:
heee kesin ondandır... yani sana moral olsun diye değil deme???
ben bugün pozitif tarafımdayım, keyfini çıkartınn... bebekle 2 tatil yapılmaz zaten. heleki hamilelik=BiTKisEL HaYAT DiMi :KK48::olamaz:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzum aminnnn tıppppp rabbim kararlamıştır :dua:
aMiiNNN adaMLa eVLENDiğiMizDeN BU yaNa eHLiyet ÖNCe seN aLcaKsIN DiyOrUM, O SEN aLcaKsIN DiyOR.. 5 çocuk derken bu belle belediye otobüsüne bindiğimi, dolmuşa bindiğimi düşündüm bi an... tıpp cansuu tıpp kere tıpppp

Back
X