Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Benimki de simdi oyle kucakta misil misil uykuya dalıyor tam koyuyorum yerine başlıyor mırıldananmaya. Artik mirildanmayi dinlemeden uyumaya çalışıyorum yoksa uyuyamayacagim hic. Bi de mirildanma inleme huyumuz var bizim dogdugu gün korkuttu ebeleri bi kuveze götürüp getirdiler birseyi yokmus diyerek.
Zamanla alışacaksin canım ağlama sesinden ne için ağladığını anlayabiliyorum artık. Daha çok küçüksünüz canım benim herşey değişik gelir şuan

Slm kızlaaarr. babyloading87 babyloading87 canm nasılsn ıns bebıs vardr da ondandr bunlar.olmazsa asılama neden denemıyorsun bence dusun.cunku 3 tanıdık vardı 3 u de bu ay asılamayla hamıle kalmıs.bence sende bı arastır canm.asılama deyınce aklıma hep sen gelıyosun neden bılmıyorm

yok canım drdan ben istedim o da yumurta takibi yapmaz kadın doğumcu dedi ama zorla yazdı bi kere çağırdı 18 mm yumurtan var dedi 10.günde çatlar deyip iğne vermedi birdaha da kontrole çağırmadı.burda 2 kadın doğumcu var yoğunlar gebelerden başlarını alamıyorlar .hiç tedavi olamadık ki önce eşimin değerler düşük çıkınca tedavide öncelik eşimin oldu 2.5 yıldır .kaan aydosa da gittik şükür yapılan testlerde olumsuz birşey bulunmadı ama eşimin değerleri sınırdaki değerlerden biraz yüksek morfolojisi 4 hiç değişmedi.bende echomar lab da hsg çektirdim şükür kanallar açık rahimde sıkıntı yok yumurta rezervm iyi durumda adetlerim düzenli vs bende bişey çıkmadı kimi doktor sebepsiz infertilite diyo kimisi eş kaynaklı beklemedeyiz mecburen yaza kadar tedavi için çünkü doğudayız.geçen yıl ankara cebeci tıp fakültesinede gittim eşim görevde olduğu için dr direk aşılama demişti yaptıramdık ayrı olduğumuz için. Durumlar böyle işte canım :110:
zamanı gelmeyince bir şey bahanesi oluyor işte cnaım ne yazık ki ..rabbim kararlamıştır elbet canım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip olsun inşalalhh :dua:

Slm kızlaaarr. babyloading87 babyloading87 canm nasılsn ıns bebıs vardr da ondandr bunlar.olmazsa asılama neden denemıyorsun bence dusun.cunku 3 tanıdık vardı 3 u de bu ay asılamayla hamıle kalmıs.bence sende bı arastır canm.asılama deyınce aklıma hep sen gelıyosun neden bılmıyorm
Dr daha gecmdi cnm bizde oraya.Son görüştüğümde sadece raporları gördü,bi tedaviye baslıcam falan demedi.Bende bayağıdır gitmedimo_OHayırdır insss:KK51:

Dr daha gecmdi cnm bizde oraya.Son görüştüğümde sadece raporları gördü,bi tedaviye baslıcam falan demedi.Bende bayağıdır gitmedimo_OHayırdır insss:KK51:
Bazı doktorlara hastanın dıretmesıyle baslıyolar tedavıye valla.nasıl ıs anlamadm.bu hafta sonu memlekete gıtcez hasta olursam esımle ıkımızde hastaneye gıtcez bakalm ne olacak ıns gerek kalmaz ya.burada tek bı ozel hastane vardı o da kapanmıs devlette 2 doktor var tıklım tıklım dolu hormon testı ıcın odaya bı gırdm 10 kısı vardı sırf.rabbım doktorun elıne dusurmesın zor ısler

zamanı gelmeyince bir şey bahanesi oluyor işte cnaım ne yazık ki ..rabbim kararlamıştır elbet canım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip olsun inşalalhh :dua:
amin canım birazda o yüzden erteledik sanki bizde düşmedik tedaviye . Allah ol dedikden sonra oluyor çok şükür bizde nasibimizi bekliyoruz yaza kadar nasib olmazsa 3.yıla giriyoruz çünkü tedavi olcaz Allahın izniyle önce aşılama sonra tüp bebek.

amin canım birazda o yüzden erteledik sanki bizde düşmedik tedaviye . Allah ol dedikden sonra oluyor çok şükür bizde nasibimizi bekliyoruz yaza kadar nasib olmazsa 3.yıla giriyoruz çünkü tedavi olcaz Allahın izniyle önce aşılama sonra tüp bebek.
eğer bi sorun varsa tedavisi için harekete geçilmeli ama eğer sebepsizse beklenebilir sabır dahilinde kuzum ..rabbim kararlamıştır zamanı gelince zaten içinize hareket isteğini de verecek eminim.

eğer bi sorun varsa tedavisi için harekete geçilmeli ama eğer sebepsizse beklenebilir sabır dahilinde kuzum ..rabbim kararlamıştır zamanı gelince zaten içinize hareket isteğini de verecek eminim.
aynen canım biz hemen hemen tüm testleri yaptırdık. Bende hafif tsh yüksekliği çıktı ilaçda kullanıyorum demir eksikliği içinde ilaç kullanmaktayım başka bilinen bişey yok eşimdede öyle nasibimizi beklicez inşallah hayırlısıyla hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.

Kız nerlerdesin cansu1109 cansu1109
sabah igda kahve fotosu paylaştım kösede de cubuk kraker paketi cıkmıs,densizin biri hamile misin cnm sabah sabh cubuk kraker filan yazmıs:sinirli::mad:

Bazı doktorlara hastanın dıretmesıyle baslıyolar tedavıye valla.nasıl ıs anlamadm.bu hafta sonu memlekete gıtcez hasta olursam esımle ıkımızde hastaneye gıtcez bakalm ne olacak ıns gerek kalmaz ya.burada tek bı ozel hastane vardı o da kapanmıs devlette 2 doktor var tıklım tıklım dolu hormon testı ıcın odaya bı gırdm 10 kısı vardı sırf.rabbım doktorun elıne dusurmesın zor ısler
Hayırlı haberlerler gel cnm inss:dua:Amaan özel de adamına denk gelmedin mi aynı git gel bi sonuç yok:KK14:Allah yokluğunu göstermesin ama ellerine de düsürmesin:silah:

Kız nerlerdesin cansu1109 cansu1109
sabah igda kahve fotosu paylaştım kösede de cubuk kraker paketi cıkmıs,densizin biri hamile misin cnm sabah sabh cubuk kraker filan yazmıs:sinirli::mad:
ay valla tam pazartesi oldu benimm koci sabah grip olcak gibiydi ateşlenmiş geldi anahtar aldı eve gitti cok ateşi vardı eve cıkışta zorla hastaneye götüreyim onu ,gitmemiş :sopa:
yok artık yaa yuhhhhh milletin kafa nasıl çalışıyo ben anlamıyorum :sinirli:

aynen canım biz hemen hemen tüm testleri yaptırdık. Bende hafif tsh yüksekliği çıktı ilaçda kullanıyorum demir eksikliği içinde ilaç kullanmaktayım başka bilinen bişey yok eşimdede öyle nasibimizi beklicez inşallah hayırlısıyla hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.
aminnn canım aminnn rabbim en tez zamanda en sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallahh :dua:

Back
X