- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Canim benim de son 1 hafta moralimi bozdular doktor 35 zorlarsam olcumleri 36 dedi. Hatta radyolog 37haftalik bebegi 34 hafta ölçtü. Ben kendi doktorumu bekledim baska doktorlari onemsemedim. 37 arti 6 da normal doğum yaptim. Basi artik asagiya indigi icin olcumler net olamayabiliyor demisti benim doktor kafa ölçüsü icin. Karin ölçüsü nasil peki ? Belki de minik bir bebektir benim oyle oldu mesela 10 gun hic büyümedi siki takip ettiler doktorlar. Artik dogum olmasi gerekiyor normal olmazsa sezeryanla alacagiz dediler o gün dogum yaptım. 2800 dogdu. Insaallah sağlıcakla doğar bebegin korkutma kendini. Duamiz onunla olsun inşaallah. Ben lohusayim abdestli birileri cekerse daha guzel olur sanirim ya safiyiCansu içim içimi yiyor her günüm zulüm gibi düşünmeden edemiyorum inşallah dr yanılmıştır diyorum ama bu kadar da geriden gelmesi çok zor ya şafi çıkıyoruz topigim.var sende katılmak ister misin az kaldı bugün bitsin diye düşünüyorum eskiden beni tanıyan tanımayan kızlar da varsa katılsa da bitse rabbim inşallah dualarımızı kabul eder