- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Rıca ederm bebısımteşekkür ederim kuşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rıca ederm bebısımteşekkür ederim kuşum![]()
ooo süper haberrrKızlar merhabalarbugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin.
![]()
Hayırlısı olsun canım değerin kat kat artsın insaallahKızlar merhabalarbugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin.
![]()
Amin kuzummmm Rabbim tez zaman da sana da bursları herkese de nasip etsin. Duanı eksik etme kuzum insaAllah bu sefer Rabbim sağlıcakla kavuşturur.ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm daim olsun inşallah sonuna kdr güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin rabbim çok tebrik ederim kuzummmmm![]()
Amin canım insaAllah inanın hep dilimdesiniz ALLAH im aratma isteyen herkese ver diye dua ediyorum. Rabbim insaAllah herkesin kucağını doldursunHayırlısı olsun canım değerin kat kat artsın insaallah
Canımmm Rabbim bir an evvel seninde burdaki herkesin yüzünü güldürsün insaAllah inan hep dualarimdasinizismetbeyinbiricikhanimi canım hayırlı olsun
Saol kuzum ama benim bebeğim var 5 aylık olacak karıştırdın sen sevinçtenCanımmm Rabbim bir an evvel seninde burdaki herkesin yüzünü güldürsün insaAllah inan hep dualarimdasiniz
ah kuzummm rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin de inşallah ben razıyım lüksten vazgeçmeyecansu1109 canım 12 de yatmak büyük bi lüks biliyomusun sen bunu heleki uykuyu bölmeden sabah uyanmak şahane birşey
![]()
Ay canım evet yaa karıştırdımm. Rabbim kuzuna hayırlı ömürler versin insaAllahSaol kuzum ama benim bebeğim var 5 aylık olacak karıştırdın sen sevinçten![]()
Amin canım inşallah bütün evlatlara hayırlı sağlıklı ömürler versin bende kasım annesi olacaktım ama ekimde geldi sıpamAy canım evet yaa karıştırdımm. Rabbim kuzuna hayırlı ömürler versin insaAllah
Oy teyzesi kurban olsun onu YaradanaAmin canım inşallah bütün evlatlara hayırlı sağlıklı ömürler versin bende kasım annesi olacaktım ama ekimde geldi sıpam
Amiiiinnn canım benim inşallah. Hep duamdssiniz Rabbim buykütür hazinesi geniştir bin evvel hayırlı sağlıcaklı evlatlar nasipnetsin inşallah. Tedaviye mi baslicaksin kuzumAmin amin aminismetbeyinbiricikhanimi canım hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dua edelim birbirimize inşallah tez zamanda kafa eahat olcak dedin gibi hayorlısı nasip kısmet
cansu1109 tatlım kırmızılar geldi bıkadar sevincemi bilmezdim yarın doktora gitcem allahım gönlümüze göre versin inşallah öptüm güzel anneler ve anne adayları
![]()
oh hadi gözümüz aydın kuzummmmAmin amin aminismetbeyinbiricikhanimi canım hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dua edelim birbirimize inşallah tez zamanda kafa eahat olcak dedin gibi hayorlısı nasip kısmet
cansu1109 tatlım kırmızılar geldi bıkadar sevincemi bilmezdim yarın doktora gitcem allahım gönlümüze göre versin inşallah öptüm güzel anneler ve anne adayları
![]()
sorma bende çok şaşırdım canım yaa ben bir güle takılmış giderken papatyaları ezmişim zaarrHayırlısı olsuun hakkinda. Oo seni hazırda bekleyenler varmış demek ki![]()
aynen valla. birde annem daha boşanmadı dediğinde olsun biz bekleriz demişler koptum resmen ben neymişim bevay arkadaş bu ne cesarettt daha evli insanaben şok