Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızlar merhabalar :KK200::KK200: bugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin. :dua:
ooo süper haberrr:nazar:Allah kucağınıza almayı nasip etsin cnm:dua:Hayırlı uğrlu olsuuuun:dua:

Kızlar merhabalar :KK200::KK200: bugün kan testim 134 çıktı insAllah Rabbim hayırla sağlıcakla devam ettirir.
Hepiniz duamdasiniz Rabbim bebek isteyen herkesin yuzunü güldürsün kucağını doldursun.
cansu1109 cansu1109 kuzum nasılsın neler yapıyorsun duamdasiniz kuzum sizde bana dua edin. :dua:
Hayırlısı olsun canım değerin kat kat artsın insaallah

ayyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm daim olsun inşallah sonuna kdr güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin rabbim çok tebrik ederim kuzummmmm :dua:
Amin kuzummmm Rabbim tez zaman da sana da bursları herkese de nasip etsin. Duanı eksik etme kuzum insaAllah bu sefer Rabbim sağlıcakla kavuşturur.

Kızlar size öncelikle bu aydan bahsetmek istiyorum. Bundan önceki ay ovu testi kullandım çat gününü yakaladım öncesi sonrası hep değerlendirdik çok umutluydum. Inofolik combi de kullanmistim Fakat nasip olmadı. Bu ay da kullandım inofolik ama Dr bana hstirliyorsaniz 2 ay sonra adet olunca gel demişti hormon testi yaptırdığım da. Bu ay dedim kilo vereyim spora basladim (evde) diyete başladım. Folik asiti saati saatine içen ben unutuyordum. Adet olayım Dr a gıdecegim diye düşünüyorum ya bide diyorum kendimce yazın da olmazsa asilolama vs deneriz. Bide üstüne annemler geldi tam yumdan 2 gün önce . Annem bana Meryem ana otu getirmiş onu da yaptım. Annemle r varken kasik ağrım oldu dur dedim ovu yapayım pik olmuş. (Benim eşim aile varken ilişki vs yapmaz) bi kaçamak alelacele oldu. Sonrasında hiç ilişki olmadı. Ailem geldiği için hep onlarla ilgilendim gezdik vakit geçirdik hiç aklımda gerçekten bebek yoktu ve ilişki de doğru düzgün olmadığı için olmaz diyordum.
Ama Rabbim öyle büyük ki gerçekten hicolmaz dediğiniz anda oluyor bunun çok zor olduğunu çok iyi biliyorum. Ben çok üzülüyordum çok kafaya takıyordum biliyorsunuz.. elinizden ne geliyorsa yapın ve kafadan gerçekten bebeği atın en azından takmamaya çalışın. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zaman da hepimize muradimizi naispnetsin insaAllah. Hep duamdasiniz

Amin amin amin ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi canım hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dua edelim birbirimize inşallah tez zamanda kafa eahat olcak dedin gibi hayorlısı nasip kısmet cansu1109 cansu1109 tatlım kırmızılar geldi bıkadar sevincemi bilmezdim yarın doktora gitcem allahım gönlümüze göre versin inşallah öptüm güzel anneler ve anne adayları:anne::KK200::halay:

Amin amin amin ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi canım hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dua edelim birbirimize inşallah tez zamanda kafa eahat olcak dedin gibi hayorlısı nasip kısmet cansu1109 cansu1109 tatlım kırmızılar geldi bıkadar sevincemi bilmezdim yarın doktora gitcem allahım gönlümüze göre versin inşallah öptüm güzel anneler ve anne adayları:anne::KK200::halay:
Amiiiinnn canım benim inşallah. Hep duamdssiniz Rabbim buykütür hazinesi geniştir bin evvel hayırlı sağlıcaklı evlatlar nasipnetsin inşallah. Tedaviye mi baslicaksin kuzum

oh hadi gözümüz aydın kuzummmm :halay:
bu ay mı transfer nasipseee hadi inşallah olacak allah'ın izniyle canım benim dualarım seninle

Back
X