- 21 Ağustos 2015
- 32.055
- 97.317
- 598
- 38
Haftasonu gezince dinlenilmiyor ya bu hafta oturcam evde cıkmıcam dısarıhava ısındı gene güneşe cıktım biraz kemiklerim ısındı valla ama bende de yorgunluk var sorma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftasonu gezince dinlenilmiyor ya bu hafta oturcam evde cıkmıcam dısarıhava ısındı gene güneşe cıktım biraz kemiklerim ısındı valla ama bende de yorgunluk var sorma![]()
aynen bebiş hepsi bi arada olmuyor ben de geçen hafta cıktım dolandım ne dinlenebildim ne temizlik yaptım ev batmış .Haftasonu gezince dinlenilmiyor ya bu hafta oturcam evde cıkmıcam dısarı![]()
çok şükür bebişim aminnnBunla geçmiş olsun kusum..Gözün aydın
Persembe kalp atısı ıcın gıdıcem o zaman bı sorucam canm ama hap kullanmakta ıstemıyorm gunde 3 kereye razıyım bulantı hıssıyle dolasmak daha zor kusmak rahatlatıyo ınsanıdoktorun ilaç vermedi mi kuzum kusma için![]()
Hadı gozun aydın canmkızlar kaza raporum çıkmış çok şükür %100 karşı tarafta kusur
yük kalktı vallahi üstümden
sağol cnm benimm teşekkür ederimHadı gozun aydın canm
arkadaşlardan bildiğim kadarıyla bulantıya ilaç veriyor cnm doktor.kusmak sana iyi de bebek için cok güzel bişey değil inşallah bir an evvel geçerPersembe kalp atısı ıcın gıdıcem o zaman bı sorucam canm ama hap kullanmakta ıstemıyorm gunde 3 kereye razıyım bulantı hıssıyle dolasmak daha zor kusmak rahatlatıyo ınsanı
günün geçti nasılsa varsa çıkar tabii ki
sağlık olsun cnm vardır bunda da bi hayır mutlaka , sıkma canını hiçBen bugun hastalandimm![]()
sağlık olsun cnm vardır bunda da bi hayır mutlaka , sıkma canını hiç
yeni bat yazacak mıyız listeye devam ediyor musun ?
sağlıkla inşallah hayırlısıyla canım benim :)Ediyorum tabikideee burdan hamile cikicam kafaya taktimbat 29 nisan
ztn vardi ameliyat oldu iste 5. Ayimizin icindeyiz bu ay birqz umutlanmistim umudum kirildi o yuzden kendimi toparlayamadim kotuydum .s smdi b8 azimle toparlandim incir ve havuc kurleriyle kendimi keciboynuzlariyla esimi perhiz etcem bu ayhayırdır cnm ya varikosel mi çıktı![]()
canım benim zamanı gelmeyince ne yaparsak yapalım ne yazık ki boşztn vardi ameliyat oldu iste 5. Ayimizin icindeyiz bu ay birqz umutlanmistim umudum kirildi o yuzden kendimi toparlayamadim kotuydum .s smdi b8 azimle toparlandim incir ve havuc kurleriyle kendimi keciboynuzlariyla esimi perhiz etcem bu ay
Mınnak anneyı mahvedıyo ıns gecer canm genelde 4.aya kadar suruyomus.halıme sukredıyorm su bıle ıcemeyıp hastenelık olan var mutfaga gıremeyenler var.onyuzden gunde ıkı uc kusmusum cokta onemsemıyorm cpk sukur yemegımı temızlıgımı yapıyorm 2 ay degıl mı gecer ıns.arkadaşlardan bildiğim kadarıyla bulantıya ilaç veriyor cnm doktor.kusmak sana iyi de bebek için cok güzel bişey değil inşallah bir an evvel geçer
Kalp atısını bı duyarsam anca o zaman rahatlıycam.kusmayla ben burdaym dıyor ama ılla gormek yuregı ferahlatacakarkadaşlardan bildiğim kadarıyla bulantıya ilaç veriyor cnm doktor.kusmak sana iyi de bebek için cok güzel bişey değil inşallah bir an evvel geçer
Rabbım ıns hayırlısıyla nasıp eder canm.bende ıncır havuc kuruyle hamıle kaldm esımede kecı boynuzu kuru yaptm kur ıkı aylık ıkıncı ayında hamıle kaldm 1.aydan bırsey olmazsa umıtsız olma bı de ovulasyon testı kullandm tabı.yalnız ıncır havuc kurunu prolaktının yuksekse kullanmaztn vardi ameliyat oldu iste 5. Ayimizin icindeyiz bu ay birqz umutlanmistim umudum kirildi o yuzden kendimi toparlayamadim kotuydum .s smdi b8 azimle toparlandim incir ve havuc kurleriyle kendimi keciboynuzlariyla esimi perhiz etcem bu ay