Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yine uykum var yine 22.30 da yattım ama uykumu alamadım:mad:Sen napıosn cnm
valla benim de çok var :((
dün arkadaşlar hadi dışarıda yiyelim demişler yemekti kahveydi 12ye geliyodu eve geldik :@
akşam da kocinin iş yerinden arkadaşı gelmek istiyoruz yrn için demiş
bu akşam da misafir çıkardım :@
allahımmmmmmm
sen gene erken yatmışsınn erken yatınca gerçi daha fena oluyorum ben..
dizi de kaçtı bizim netten bakcaz artık nasıldı baktın mı sen

valla benim de çok var :KK43:(
dün arkadaşlar hadi dışarıda yiyelim demişler yemekti kahveydi 12ye geliyodu eve geldik :mad:
akşam da kocinin iş yerinden arkadaşı gelmek istiyoruz yrn için demiş
bu akşam da misafir çıkardım :mad:
allahımmmmmmm
sen gene erken yatmışsınn erken yatınca gerçi daha fena oluyorum ben..
dizi de kaçtı bizim netten bakcaz artık nasıldı baktın mı sen
Hafta ici misafir amanınnn:bicak:İnsallah yemeğe gelmiyorlardır:ruh:Diziyi de tam izleyemedim bacım basında gittim yattım:KK14:

yok bebişim çaya ama gene de börek browni makarna salatası yapcam eve gittiğim gibi koştur koştur anlıcağın o_O
ben bi tarif keşfettim damykitchenın bloğunda.
1 paket bitter çikolata
1 yemek kasıgı h.cevizi yağı(yoksa tereyağ)
1 yumurta
Sekersiz unsuz browni 2 kere yaptım bu hafta.Tavsiye ederim kızlar tatlı krizlerine sahane çözüm:kk77::KK55:

ben bi tarif keşfettim damykitchenın bloğunda.
1 paket bitter çikolata
1 yemek kasıgı h.cevizi yağı(yoksa tereyağ)
1 yumurta
Sekersiz unsuz browni 2 kere yaptım bu hafta.Tavsiye ederim kızlar tatlı krizlerine sahane çözüm:kk77::KK55:
ben de takip ediyorum o kızı çok seviyorum
hadi yaaa iyimiş kaç kişilik çıkıyor valla denicemmm..
yoğurarak mı yapıyorsun peki tereyağ eritilmiş mi oluyo

ben de takip ediyorum o kızı çok seviyorum
hadi yaaa iyimiş kaç kişilik çıkıyor valla denicemmm..
yoğurarak mı yapıyorsun peki tereyağ eritilmiş mi oluyo
2 kişilik çıkıyor cnm.Yoğurma falan yok yağla çikolatayı eritiyorsun benmari usulü.Yumurtanın sarısıyla akını ayırıyorsun.Akını bi cimdik tuzla kar olana kadar çırp,sarısını çikolataya karıştır.Sonra tüm malzemeyi yumurta akıyla söndürmeden karıştırıp ısıya dayanıklı kaselerde ver fırına.15 dk 180 derecede hazır.Son yaptığımın üzerine oreo kırıp verdim fırına o tabi kalorili bisey oldu ama enfes oldu.yazın bi top vanilyalı dondurmaylada cok iyi gider

2 kişilik çıkıyor cnm.Yoğurma falan yok yağla çikolatayı eritiyorsun benmari usulü.Yumurtanın sarısıyla akını ayırıyorsun.Akını bi cimdik tuzla kar olana kadar çırp,sarısını çikolataya karıştır.Sonra tüm malzemeyi yumurta akıyla söndürmeden karıştırıp ısıya dayanıklı kaselerde ver fırına.15 dk 180 derecede hazır.Son yaptığımın üzerine oreo kırıp verdim fırına o tabi kalorili bisey oldu ama enfes oldu.yazın bi top vanilyalı dondurmaylada cok iyi gider
sufle tarzı oluyor o zamannnnn mmmhhhhh

Gunaydın kızlaarrrr hayırlı kandıllerınız olsun rabbım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsn ve affetsn ıns.bugun gıttm doktora ve kalp atısını duyduk ne guzel atıyo rabbımın mucızesı.darısı sızlere olsn kızlar.

Günaydın canımlar
Hayırlı kandiller:dua:
13260799_1331548423526425_377594565_n.webp

Gunaydın kızlaarrrr hayırlı kandıllerınız olsun rabbım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsn ve affetsn ıns.bugun gıttm doktora ve kalp atısını duyduk ne guzel atıyo rabbımın mucızesı.darısı sızlere olsn kızlar.
Gözünüz aydın cnm.Allah kucağınza almayı nasip etsin insallah:dua:

Back
X