- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.318
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni nde mübarek olsun cnm.AminnKandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
kuzuummm geldimm geldimm ayy inanılmaz yoğun bi gündü.... sabah 7de geldim şirkete toplantı vardı hazırlamam gereken tablo vardı diye,sonra toplantı sonra eğitim cıktı bi de yeni oturdum popomun üstüne valla çok yoruldummmCansumm nerelerdesincansu1109
çok sevindim cnmm daim olsun inşallah sağlıkla ilerlesin günlerin.Gunaydın kızlaarrrr hayırlı kandıllerınız olsun rabbım dualarımızı hayırlısıyla kabul etsn ve affetsn ıns.bugun gıttm doktora ve kalp atısını duyduk ne guzel atıyo rabbımın mucızesı.darısı sızlere olsn kızlar.
hayırlı kandiller kuşum benimmmm
pff geldi mi edepsiiizcansu1109 cansucum günaydın. Dün regli oldum yeni bat 29 Nisan. Sen tüp bebeğe özele mi gittin canım ne kadar bir ücret çıkardılar
aminnn lavesimm aminnnn rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı kılsın nasip etsin inşallahhhhgünaydın selam kızlar
dularımızın kabul olduğunu, günahlarımızın affolduğu bir kandil diliyorum herkese.
bende yoğuluk devam ediyor. görüşürüzzz inşallahh..
sana da aypericimmm canımm rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın nasip etsin inşallah kandilimiz mübarek olsunnnGünaydın kızlar.. Hayırlı kandiller. Allah ım tüm dualarımızı kabul etsin inşaallah.
senin de canım benimKandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah.
Amın canm cok sagolçok sevindim cnmm daim olsun inşallah sağlıkla ilerlesin günlerin.
aminn darısı hepimize tüm isteyenlere olsun inşallahh![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel kusummyarın ben gene biraz geç gelicem kızlar 11e doğru kociyle hastaneye gidicez test vercek bakalım.. hayırlısı olsun inşallah![]()
tmm cnm ekliyorm. bat geldiğinde geri bildirimde bulunmanı rica edicem liste devamlılığı için inşallah tez zamanda alırsın güzel haberi hoşgeldin aramızaCanm bu arada bat ve sati yanlis yazmisim sat 17.03.2017 bat 15.04.2017![]()