- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.317
- 598
- 38
Hadi hayırlısı canısıgünaydın kızlaaaarrrr hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah.
verdik testimizi bi adımı daha geçirdik bakalım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canısıgünaydın kızlaaaarrrr hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah.
Hadi hayırlısı kuzum....günaydın kızlaaaarrrr hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah.
Ins hayırla sonuclanır ve bebıs gelır ıns canmgünaydın kızlaaaarrrr hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah.
inşallah canım hayırlısı allah'tan..Ins hayırla sonuclanır ve bebıs gelır ıns canm
sağol bebişim amin inşallah.Hadi hayırlısı kuzum....
aminn inşallah bebişimmHadi hayırlısı canısı![]()
Sağol canım iyiyğim sen nasıslın?sağol bebişim amin inşallah.
nasılsın
ben de iyiyim kuşum çok şükür valla iş çok yoğun bu ara yetişemiyorum bişeye.Sağol canım iyiyğim sen nasıslın?
bugünü de yedik be kuşum
Valla yedikbugünü de yedik be kuşum
yoğun ve koşturmalı bebişim yaa ay kapanışı vs iş cok fena.Valla yedikGünaydın yavrum napıosn nasıl gidiyor
![]()
Yeni ay yeni umutlar...İnsallah sen kırarsın seytanın bacağını kuzumyoğun ve koşturmalı bebişim yaa ay kapanışı vs iş cok fena.
sen de ne var ne yok her şey yolunda mı
hayırlısı olsun inşallah hakkmıızda kuzum hepimizin.Yeni ay yeni umutlar...İnsallah sen kırarsın seytanın bacağını kuzum
Ben napim pek tadım yok bu ay,böyle bi umutsuzum.Hicbiey yapasım yok.![]()