- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
Nasılsınız kızlar ?
iyiyiz çok şükür hasbemmm sen nasılsın büyüttün mü oğluşunu işe devam etcek miydin sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız kızlar ?
Ay yoruldum artık canım ya.Bak 3 ü yumyum. Biz daha açılış yapmadık.Hic mecalim yok .Her ay aynı hüsranı yasayıncahayırlısı olsun inşallah hakkmıızda kuzum hepimizin.
neden bebişim ya hayırdır durgunsun bu aralar zaten farkediliyo![]()
İyiyiz canım şükür büyütüyorum temmuzda başlıcam canım ücretsiz izne çıktımiyiyiz çok şükür hasbemmm sen nasılsın büyüttün mü oğluşunu işe devam etcek miydin sen
Hayırlısı olur inşallah canım. Rabbim ilk seferde versin inşallah.pff geldi mi edepsiiiz
son olur inşallah canım
nasipse çarşamba günü başlıyorum cnm tedaviye bi aksilik olmazsa.
6bin lira paket fiyat acıbadem . diğer merkezler bi 500-600oynuyor daha az.
ilaçlar dahil değil bu fiyata ama
bazı aylar oluyor öyleAy yoruldum artık canım ya.Bak 3 ü yumyum. Biz daha açılış yapmadık.Hic mecalim yok .Her ay aynı hüsranı yasayınca![]()
iyi yapmışsın canım benim iyice tospiklenir yavrun öyle başlarsınİyiyiz canım şükür büyütüyorum temmuzda başlıcam canım ücretsiz izne çıktım
amin cnm inşallah rabbim kimsenin çabalarını boşa cıkarmasın inşallahHayırlısı olur inşallah canım. Rabbim ilk seferde versin inşallah.
canım pco mu vardı sende ? o durumlarda olabiliyor .. kontrollerini aksatma olur muu iğnelerini de aynı saatlerde yap .sonu güzel olsun inşallahcansu1109 ben de bu ay iğneli aşılamaya geçtim ilk kez. Reglimin 2.günü gittim sapda 8.5mm büyüklüğünde yumurta var dedi ben ŞOK. Daha 2.gün oluyor mu böyle. Kist mi dedim değil dedi. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğer yumurtalar da minik minik daha
Çok geçmiş olsun canım. Insaalah tekrarlamaz.kızlar günaydın.
ay dün sabaha karşı şiddetli böbrek ağrısıyla uyandım saat 5di . 1-2dolandım evde geçer diye ama yok ,kociyi uyandırdım acile
gittik hemen.idrar tahlili istedi nasıl yanma var idrarda da.neyse serum taktı hemen .kesmedi ama ,bi de ağrı kesici vurdu.hayatımın en ağrılı 2saatiydi . idrar yolu enfeksiyonu ama kum döküyosun dedi . son dökme evresinde bu ağrı olur dedi.dün koca gün uyudum evde .çok şükür olmadı tekrar iyiyim. inşallah tekrarlamaz![]()
İnsallah kuzummbazı aylar oluyor öylekıyamam kuşum yaa yapma böyle rabbim kararladı .. belki de bu ay dönüm noktan olacak senin
![]()
Haydaaa o nerden cıktı simdi cnm ya?Off cokm geçmiş olsun..kızlar günaydın.
ay dün sabaha karşı şiddetli böbrek ağrısıyla uyandım saat 5di . 1-2dolandım evde geçer diye ama yok ,kociyi uyandırdım acile
gittik hemen.idrar tahlili istedi nasıl yanma var idrarda da.neyse serum taktı hemen .kesmedi ama ,bi de ağrı kesici vurdu.hayatımın en ağrılı 2saatiydi . idrar yolu enfeksiyonu ama kum döküyosun dedi . son dökme evresinde bu ağrı olur dedi.dün koca gün uyudum evde .çok şükür olmadı tekrar iyiyim. inşallah tekrarlamaz![]()
çok sağol canım benim aminnn inşallahhhÇok geçmiş olsun canım. Insaalah tekrarlamaz.
Gecmıs olsn rabbım sıfa versn canmkızlar günaydın.
çok sağol canım benim aminnn inşallahhhÇok geçmiş olsun canım. Insaalah tekrarlamaz.
sağol cnm benim aminn inşallahGecmıs olsn rabbım sıfa versn canm
Bende ıyıym sukur canm ıkı gundur kusmuyorm ama bulantı hıssı var hala.kucuk fasulye ama maharetı cok doktor 12.haftaya attı kontrolu o zamana kadar beklıycez ınssağol cnm benim aminn inşallah
rabbim hepimize şifa versin .sen nasılsın bulantılar devam mı hala