Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Haydaaa o nerden cıktı simdi cnm ya?Off cokm geçmiş olsun..:KK61:
hiç söyleme canım yaaa feleğim şaştı ..cmt sağlam yattım ağrıyla uyandım rabbim kimseye yaşatmasın öyle berbat bişey. inşallah gecip gitmiştir.iyiyim şuan çok şükür :dua:
sen nasılsın düzeldi mi ruh halin açılış yapabildiniz mi

Bende ıyıym sukur canm ıkı gundur kusmuyorm ama bulantı hıssı var hala.kucuk fasulye ama maharetı cok doktor 12.haftaya attı kontrolu o zamana kadar beklıycez ıns
hadi inşallah bulantın da günden güne geçer cnm kusma kesilmiş ya o da iyi bişey.
:dua:
12.haftada erkekse gösterebilir cinsiyeti de

hadi inşallah bulantın da günden güne geçer cnm kusma kesilmiş ya o da iyi bişey.
:dua:
12.haftada erkekse gösterebilir cinsiyeti de
Gorsede net bısey soylemıyorlar.16.haftada bellı oluyo cogunlukla.ama ben kız hıssedıyorm hayırlısı bakalm.hatta ruyasını bıle gordum onceden ılk kızım olmus 3 yaslarında falan.ondan sonrada erkek cocugum olmus o da kucagımdaydı aglıyodu yetısemıyodum allahım ne kadar zormus cocuk bakmak dedm uyandm.

kızlar günaydın.
ay dün sabaha karşı şiddetli böbrek ağrısıyla uyandım saat 5di . 1-2dolandım evde geçer diye ama yok ,kociyi uyandırdım acile
gittik hemen.idrar tahlili istedi nasıl yanma var idrarda da.neyse serum taktı hemen .kesmedi ama ,bi de ağrı kesici vurdu.hayatımın en ağrılı 2saatiydi . idrar yolu enfeksiyonu ama kum döküyosun dedi . son dökme evresinde bu ağrı olur dedi.dün koca gün uyudum evde .çok şükür olmadı tekrar iyiyim. inşallah tekrarlamaz :dua:
gelmiş geçmiş olsun, bir daha göstermesin. zor oluyormuş onun ağrısı

Gorsede net bısey soylemıyorlar.16.haftada bellı oluyo cogunlukla.ama ben kız hıssedıyorm hayırlısı bakalm.hatta ruyasını bıle gordum onceden ılk kızım olmus 3 yaslarında falan.ondan sonrada erkek cocugum olmus o da kucagımdaydı aglıyodu yetısemıyodum allahım ne kadar zormus cocuk bakmak dedm uyandm.
malum olmuştur belki de .hayırlısı olsun inşallah caınm.

aminn inşallah lavescim aminnn. tarif edemem kimse yaşamasın :KK43: tırmaladım resmen
5-6 yaşlarındayken denize gitmiştik, babam gider gitmez suya dalmıştı. arkamı döndüm. çıkmış diyorki gidelim ben çok rahatsızlndım. meğersem oda sen gibi olmuş. yüzerken daha bir hareket ediyormuş. eve kadar arabayı ter içinde sürmüştü.. amcam eve ulaşır ulaşmaz sırtına alıp hastaneye götürmüştü.

5-6 yaşlarındayken denize gitmiştik, babam gider gitmez suya dalmıştı. arkamı döndüm. çıkmış diyorki gidelim ben çok rahatsızlndım. meğersem oda sen gibi olmuş. yüzerken daha bir hareket ediyormuş. eve kadar arabayı ter içinde sürmüştü.. amcam eve ulaşır ulaşmaz sırtına alıp hastaneye götürmüştü.
ah cnm ah :( zor oluyor gerçekten bir de denizde tutmuş allah :(

ah cnm ah :KK43: zor oluyor gerçekten bir de denizde tutmuş allah :KK43:
babam ağlıyor derdinden ben, ağlıyorum denize giremediğimden...
sıcak suya oturmak da iyi geliyor, küvetin vardı sanırım. biraz hissettiğinde ağrı yapabilirsin. doktor söylemişti bize

babam ağlıyor derdinden ben, ağlıyorum denize giremediğimden...
sıcak suya oturmak da iyi geliyor, küvetin vardı sanırım. biraz hissettiğinde ağrı yapabilirsin. doktor söylemişti bize
ee tabii senin dert başka :D
inşallah tekrarlamaz :dua:
ama aklımda olsun kuşum çok sağol :KK200:

hiç söyleme canım yaaa feleğim şaştı ..cmt sağlam yattım ağrıyla uyandım rabbim kimseye yaşatmasın öyle berbat bişey. inşallah gecip gitmiştir.iyiyim şuan çok şükür :dua:
sen nasılsın düzeldi mi ruh halin açılış yapabildiniz mi
Simdi iyisin dimi amao_OAcılıs yapıldı cnm :KK70:Ruh halim daha iyi bugün.Haftasonu dis ağrım tuttu benimde:mad:Allah dedi senin derdin yok herhalde buara ben sana bi dert neyms göstereyim.Kıvrandum ama bugun geçti Allahtan:dua:

Simdi iyisin dimi amao_OAcılıs yapıldı cnm :KK70:Ruh halim daha iyi bugün.Haftasonu dis ağrım tuttu benimde:mad:Allah dedi senin derdin yok herhalde buara ben sana bi dert neyms göstereyim.Kıvrandum ama bugun geçti Allahtan:dua:
çok şükür rabbime iyiyim cnm .inşallah tekrarlamaz :dua:
aman sen de dikkat et inşallah tekrarlamaz öff valla :(
iyi hadiii demek görüşmemek sıkmış seni açılışı yaptın rahatladın :D

Slm bende geldim...inşallah hepimizin bebişleri olur tez vakitte inşallah

Back
X