Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim teşekkür ederim hayırlısı olur inşallahcansu1109 canım tedaviye başlamışsın galiba hayırlısı olsun inş rabbim daha fazla bekletmeden hepimize birer bebek nasip etsin.
Benim adetler kafayı yedi valla geçen ay gecikti bu ay daha 1 hafta varken çok erken geldi aslında tamda gelemedi 2 gün lekeli sonra biraz kahverengi gibiydi tam sökülemedim yani. Bi kan test yaptirayim dedim 2 çıktı yine değer. yarin dr gidicem bi görünücem.. Yeni bat 3 mayısmış![]()
gunaydin bugun kontrol gununuz olacakti sanirim bizide bilgilendirir misiniz? ayrica bu ilk askilamaniz mi?hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah güzel olsun sonu
puregon kalem 'i uyguluyorum cnm 225 doz günlük.
bugün 4.günüm olacak.
yarın ilave bir de orgalutran diye bir iğne var onu vurucam. pazartesi kntrl var bakalım ne durumdalar .
hakkımızda hayırlısı olsun inşalalh cnm benim
canım kuzum inşallahhhYavrummm inss geleceksin hayırlı haberlerleee![]()
inşallah cnm inşallahPazartesi güzel haberlerini bekliyorum
insAllah guzel haberlerini duyariz tup bebegi nerede yaptiriyorsunuz? benim q. asilamam tutmadi 2 asilama icinde tup bebek merkezi olsun diye dusundum oda tutmazsa direk tup bebege geceriz diye
amin inşallahinsAllah guzel haberlerini duyariz tup bebegi nerede yaptiriyorsunuz? benim q. asilamam tutmadi 2 asilama icinde tup bebek merkezi olsun diye dusundum oda tutmazsa direk tup bebege geceriz diye
2 senedir her ay böyle geciyor malesef ya varsa diye bas agrisindan oluyodum ilac icmiyordum yaaBende de aynı o agır kaldırmıyım durumu var bacım.Gecenlerde arkadaş vişne likörü ikram etti kahvenin yanına vişne likörünün alkolünden nolcak ama içmedim dedim midem kötüNormalde affetmem yani
İster istmez takıyorz kafaya ya
![]()
sabah bi kargo geldi,içinden deneme cayı cıktı emziren anneler için cay2 senedir her ay böyle geciyor malesef ya varsa diye bas agrisindan oluyodum ilac icmiyordum yaaama artik yeteer kendime işkence yapıyorum dedim bundan sonra hayırlısı artik
insAllah guzel haberlerini duyariz tup bebegi nerede yaptiriyorsunuz? benim q. asilamam tutmadi 2 asilama icinde tup bebek merkezi olsun diye dusundum oda tutmazsa direk tup bebege geceriz diye
insAllah hepimiz guzel sonuclar aliriz. ben hatayda yasiyorum birinci asilamam burada ozel bir hastanede oldu 5 gun klomen ve catlatma ignesiyleamin inşallahrabbim inşallah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin kimsenin çabalarını boşa cıkarmasın
acıbadem'de yaptırıyorum ben.
sen bursada mısın ? aşılamanı nerede yaptırdın normal aşılama mı iğneli aşılama mı ypatırıyorsun .
inşallah sonu güzel olsun güzel haberi al sen de![]()
canım benim çok sağol aminn inşallah bakalım ne diyecek doktor ..
sabah bi kargo geldi,içinden deneme cayı cıktı emziren anneler için cayEvren unutturmuyoki anacım
![]()
inşallah sen de güzel haberler alinsAllah hepimiz guzel sonuclar aliriz. ben hatayda yasiyorum birinci asilamam burada ozel bir hastanede oldu 5 gun klomen ve catlatma ignesiyle
2. asilamayi istanbulda bahceci ya da acibadem diye dusunuyorum. olurda 2. asilamada tutmazsa direk ayni hastanede devam etmek istiyorum. siz daha once asilama yaptirdiniz mi?
Allah yuzumuze baksin insAllah basariyla gecer ve guzel haberini alirizinşallah sen de güzel haberler al
rabbim çabaları boş cıkarmasın inşallah
yok benim tek tüpüm kapalı ,diğerinde de hafif açıklık var o yüzden aşılama bende bir işe yaramaz.
Oda var ya sen ne kadar unutayim takmıyım desende birşeyler çıkıyor işte.sabah bi kargo geldi,içinden deneme cayı cıktı emziren anneler için cayEvren unutturmuyoki anacım
![]()
çok teşekkür ederim aminnn inşallah rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı / vermeyi nasip etsinAllah yuzumuze baksin insAllah basariyla gecer ve guzel haberini aliriz