Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

KıZlar merhaba ben yeniyim bu topikte valla topik topik geziyorum benim durumumda olan bulurum diye hiç çatlatma iğnesi vurulan var mı eğer vurulduysa 10. Gün test yapan var mı benim 10. Gün testim böyle çıktı da
iğneler hormon içerdiği için bu gibi durumlara sebep olabiliyor kesin sonuç için 14.günü beklemelisin ve mümkünse kan vermek en doğru sonucu verir sana..10.gün çok erken

iğneler hormon içerdiği için bu gibi durumlara sebep olabiliyor kesin sonuç için 14.günü beklemelisin ve mümkünse kan vermek en doğru sonucu verir sana..10.gün çok erken
Bir de testler bekledikçe daha da koyulaşır mı canım benimki öyle olmuş baksana bir

Eklentiler

• IMG_3029.webp
    IMG_3029.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 23
valla ya benimde patronlar çıkmıyor bu ara ofisten. bebiscom la laves de yoğun galiba
benim psikolojim bozuk arkadaşım, ilk haftadan patronla oğlu internet paketinin adil kullanım hakkını dolduruyorlar, bana kalan kablumbağa hızında internet... bide girdikçe bdv de gebelikte,rdan burdan ne kadar konu varsa okuyorum sonra davul gibi bi kafayla tüm gün geziyorum :(

benim psikolojim bozuk arkadaşım, ilk haftadan patronla oğlu internet paketinin adil kullanım hakkını dolduruyorlar, bana kalan kablumbağa hızında internet... bide girdikçe bdv de gebelikte,rdan burdan ne kadar konu varsa okuyorum sonra davul gibi bi kafayla tüm gün geziyorum :KK43:
Yuh ya nasıl başarıyorlar doldurmayı sınırlı ufak paket mi alıyorlar? Okuma canım fazla valla insan okudukça daha da stres yapıyor yaa.

Yuh ya nasıl başarıyorlar doldurmayı sınırlı ufak paket mi alıyorlar? Okuma canım fazla valla insan okudukça daha da stres yapıyor yaa.
sınırsız paket ama 2 kişi altından girip,üstünden çıkıyor. çok sinir bozucu bişi, bi para transferi 1dk kadar sürerken böyle olunca en az 10 dk ..böyle iş biter mi.
evet bende okumuyayım diye uğraşıyorum ama sanki gözüme gözüme giriyor konularr

sınırsız paket ama 2 kişi altından girip,üstünden çıkıyor. çok sinir bozucu bişi, bi para transferi 1dk kadar sürerken böyle olunca en az 10 dk ..böyle iş biter mi.
evet bende okumuyayım diye uğraşıyorum ama sanki gözüme gözüme giriyor konularr
Sinirler. Uff bazen öyle oluyor ya sen ne kadar uzak durmaya calissanda her baktığın yerde karşına çıkıyor.

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Dün ofis anahtarim patrondaydi kaldim kapida daha gelmedi :KK70:cafe de takiliyorum öyle

Back
X