Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende her ay öyle avutuyorum kendimi, bu ayda beklenen süreden devirdik diyorum :) dalga geçmezsen kendinle işin içinden çıkamazsınn :)
Dalga degıl canm bu.herseyın bı vaktı var baharın yazın kısın olumun dogumun herseyın saatı yazılıdır.tabı kı caba da gerekıyo rabbım ayetınde bız ınsanların kaderlerını cabalarına baglı kıldık buyuruyor.cabayla ve sabırla olacak ıns bı gun 9 ay ugrastık hıc olmayacak sanıyodum ama zamanı gelınce oluyomus

Dalga degıl canm bu.herseyın bı vaktı var baharın yazın kısın olumun dogumun herseyın saatı yazılıdır.tabı kı caba da gerekıyo rabbım ayetınde bız ınsanların kaderlerını cabalarına baglı kıldık buyuruyor.cabayla ve sabırla olacak ıns bı gun 9 ay ugrastık hıc olmayacak sanıyodum ama zamanı gelınce oluyomus
yok arkadaşım 24 ay olmuş bekleyeli. 1 düşüğüm var, dalgaya vurmazsam bazen işin içinden çıkamıcakmışım gibi hissediyorum, bu ay olmadı diye ağlıcağıma,bir ay daha şafaktan bacağını salladı diyip geçiyorum mecburen ...

Enfeksiyonu bekliyırdum,ateş falan son hafta ciddi yükseldi.Ama kistte sasırdım..Bi yanım bekleme kızım diyor,bir yanım yaz kakara kikiri geciyo zaten yazsonu bak bu islere diyor.Bir yanım önümüz bayram çekebilecek misin bir bayram daha çocuk sorularını diyor.İçimde bi deli var sürekli konuşuyor..
Saolasın kuzumm biliyorum..İyiki varsınız:dua:
canım kalbinin sesini dinle ,eşinle de konuş bakalım o ne diyecek sen adımını at rabbim kararlamıştır . sen başlasan da belki hesapta olmayan bir şeyden yaz sonuna kalcak,sen ön görüşmelerini yap dr.la istersen karar vermek zaten zaman alıyor.görüşmek için yaz sonunu bekleme ,tahliller vs.ler oluyor .nacizane fikrim..
sen de iyi ki varsın cnm benim.rabbim en hayırlı yolu nasip etsin sonu güzel olsun

:KK57:tetanoz olcaklarda görcekler,evde kan testi nedir ya vala aklımızı koru sen Allahım:dua:
biz daha yeni duymuşken onlar aylar önceden denemeye başladılarsa merak etme onada bi çözüm bulmuşlardır :)
seçtikleri parmağı akşamdan suya ıslatıp kabartıyorlardır falan :olamaz:
ya bi kaçgündür işlerden alabora oldum olcam mazur görün bu lafları :KK70:

canım kalbinin sesini dinle ,eşinle de konuş bakalım o ne diyecek sen adımını at rabbim kararlamıştır . sen başlasan da belki hesapta olmayan bir şeyden yaz sonuna kalcak,sen ön görüşmelerini yap dr.la istersen karar vermek zaten zaman alıyor.görüşmek için yaz sonunu bekleme ,tahliller vs.ler oluyor .nacizane fikrim..
sen de iyi ki varsın cnm benim.rabbim en hayırlı yolu nasip etsin sonu güzel olsun
Cansuya katılıyorum canim babyloading87 babyloading87 kafanin rahat olmasi amaci ile bi görüşüp fikir almak kendini ona göre hazirlamak iyi olacaktır. Bi an tıkanıklık olduğunu unutmusum ben. Bi mucize soldan yumurtlarsın belki Rabbim ol desin oluversin insaallah. Ama hep ne diyoruz Rabbim dermansiz dert vermesin ;)

Cansuya katılıyorum canim babyloading87 babyloading87 kafanin rahat olmasi amaci ile bi görüşüp fikir almak kendini ona göre hazirlamak iyi olacaktır. Bi an tıkanıklık olduğunu unutmusum ben. Bi mucize soldan yumurtlarsın belki Rabbim ol desin oluversin insaallah. Ama hep ne diyoruz Rabbim dermansiz dert vermesin :KK66:
Amiin kuzumm:dua:

İzmirdeyim. Kısıkköy şehrin dışında kalıyor merkezden se kuşadasına daha yakın.
Geçenlerde 5.1 olan manisa depreminde sanki merkez üssü benim çalıştığım sanayiymiş gibi sallamıştı :) Allah c.c. beterinden korusun.
Evet bende hissettim o zaman hep hissediyorum ya orası ayrı. Amin aynen sürekli olur oldu korkuyorum bende hep yanlızken oluyor

2.de tutan arkadaşım var inşallah seninde tutar arkadasım:dua:Benim korunmayı bıraktıktan beri hep enfeksiyon vardı,hemen hemen her kontrolümde dr az enfeksiyon var demişti.Artık benim vücudum mu yapıyo noluyo bilmiyorm:KK51:Hakkımız da hayrlısı cnm:bicak:
İnşallah canım. Sen bol bol su iç kahvaltıda da maydonoz ye. Bir de eşinin de dikkat etmesi lazım eş den de geçebilir enfeksiyon. Olsun o isterse her ay enfeksiyon olsun sen de su ve maydonozla savaş açarsın ona geçer gider inşallah

Back
X