Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

laves35 laves35 yine deprem olmus :KK35:iyisiniz demi ?
canııımm şükür iyiyiz ama bu hiç diğer depremlere benzemiyordu. uzun sürdü ve oldukça şiddetliydi. dün ondan sonra yaklaşık bi 200 kadar deprem oldu, olmayada devam ediyor. şuan bile iş yerinde devamlı alttan 5-6 dk aralarla vurduruyor. artçıların en düşüğüde 3 şiddetinde . rabbim beterinden korusun.

amin inşallah.
evet konuşuyoruz.
şükür iyi kendisi.
pazartesi günü raporu bitti, yıllık izninden kullanıyor şuan.
cuma yada cumartesi gibi iş başı yapıcak.
perşembe günüde kan testi yaptırcak.
az kaldı rabbim inşallah tamamına erdirsin.
onla birlikte en kısa zamanda bizlerede nasip etsin
Ay hadi inşallah ya hayırlı haberler verilsin artık su topikte de:dua:

canııımm şükür iyiyiz ama bu hiç diğer depremlere benzemiyordu. uzun sürdü ve oldukça şiddetliydi. dün ondan sonra yaklaşık bi 200 kadar deprem oldu, olmayada devam ediyor. şuan bile iş yerinde devamlı alttan 5-6 dk aralarla vurduruyor. artçıların en düşüğüde 3 şiddetinde . rabbim beterinden korusun.
Sevindim iyi olmanıza. Bunlarla gecip gitsin inşaallah.:dua:

günaydın canlarr
2 haftadır nkadr sessiz buralar ya
günaydın, nasılsın.
2gündür oruca geceden niyetlenemiyorum yatmadan önce kahveye yakın bir akıntım oluyor, düşünüyorum akıntım erken gelmeye başladı adet öncesinde. gece sahura kalkıyorum bişi yok. sabahları 10 gibi niyetleniyorum.
karnımda da hafif ağrı var. ne kadar sakin, gebelik şüphesi olmadan bir ay geçirdim böyle :)

günaydın, nasılsın.
2gündür oruca geceden niyetlenemiyorum yatmadan önce kahveye yakın bir akıntım oluyor, düşünüyorum akıntım erken gelmeye başladı adet öncesinde. gece sahura kalkıyorum bişi yok. sabahları 10 gibi niyetleniyorum.
karnımda da hafif ağrı var. ne kadar sakin, gebelik şüphesi olmadan bir ay geçirdim böyle :)
iyiyim yavrum bend e regl gelmedi ona takıldım.Şişim :bicak:
Aynen sakin geçti bu ay:ruh:

iyiyim yavrum bend e regl gelmedi ona takıldım.Şişim :bicak:
Aynen sakin geçti bu ay:ruh:
Ne zaman gelmesi gerekiyordu.
son aylarda bekletmediğini biliyorum hatta bikaç gün öncesinden geldiğide olmuştu sanırım.
ilaç falan kullanıyor musun belki onlarda yapar

Ne zaman gelmesi gerekiyordu.
son aylarda bekletmediğini biliyorum hatta bikaç gün öncesinden geldiğide olmuştu sanırım.
ilaç falan kullanıyor musun belki onlarda yapar
Evet evet zaten erken gelmsti buay 3 gün.
Regl de eşli antibiyotğe başlattı dr.3 tane icilcekti günde bitane.İlkini pazar içtim pazartesi regl kesildi iste.Antibiyotikten olmıstur dedi drda.:işsiz:

Evet evet zaten erken gelmsti buay 3 gün.
Regl de eşli antibiyotğe başlattı dr.3 tane icilcekti günde bitane.İlkini pazar içtim pazartesi regl kesildi iste.Antibiyotikten olmıstur dedi drda.:işsiz:
eşli olması gerekiyor sizde, daha öncede demiştim ya eşine vermesi gerek diye.
bu doktor daha içimize sindi sanki demi?
antibiyotik yapabiliyormuş, ilaç bitince gelir mi acaba tekrardan, varmı ona benzer akıntı

eşli olması gerekiyor sizde, daha öncede demiştim ya eşine vermesi gerek diye.
bu doktor daha içimize sindi sanki demi?
antibiyotik yapabiliyormuş, ilaç bitince gelir mi acaba tekrardan, varmı ona benzer akıntı
Aynen eşli verdi esimde kullanıyor bakalım inşallah ise yarar.Drdan cok memnunuz evet gerçekten hakkkını veriyor kadın isinin.Benim hsg ye bile tıkanıklık yok yapışıklık var uçta ama ben diğer arkadaşlarımla da görüscem dedi.polipler için alıncak dedi öyle on kere gitgel yaptırmıyor.Fuzuli test istemiyor.Kocinin sperm testi gecen sene nisan da yapııldı bu yeterli dedi gerek yok dedi yenisine.Bakalım inşallah sonuç alırız.Sağlık sigortası yaptırdık dün en azından muayeneleri karsılasın dedik.Polip alma işlemi yatarak tedaviye girerse onu karsılar dedik.Hyırlısı artık bacım

Back
X