Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aynen eşli verdi esimde kullanıyor bakalım inşallah ise yarar.Drdan cok memnunuz evet gerçekten hakkkını veriyor kadın isinin.Benim hsg ye bile tıkanıklık yok yapışıklık var uçta ama ben diğer arkadaşlarımla da görüscem dedi.polipler için alıncak dedi öyle on kere gitgel yaptırmıyor.Fuzuli test istemiyor.Kocinin sperm testi gecen sene nisan da yapııldı bu yeterli dedi gerek yok dedi yenisine.Bakalım inşallah sonuç alırız.Sağlık sigortası yaptırdık dün en azından muayeneleri karsılasın dedik.Polip alma işlemi yatarak tedaviye girerse onu karsılar dedik.Hyırlısı artık bacım
hayırlı dediğin gibi.
doktoruna denk geldin mi gerisi geliyor bi şekilde.
en azından eşine bu güne kadar ilaç vermemiş olmaları bile çok tuhaf gelmişti bana.
rabbim gönlünüze göre versin

hayırlı dediğin gibi.
doktoruna denk geldin mi gerisi geliyor bi şekilde.
en azından eşine bu güne kadar ilaç vermemiş olmaları bile çok tuhaf gelmişti bana.
rabbim gönlünüze göre versin
Amin kuzum insallahhh:dua:
Ay sorma 3 tane hap var kutunun içinde bi naz bi naz benim içimi fena yapıo bu oruçlu oruçlu içiriyorsun bunu bana ay sanki acık kalp ameliyatı oldu:ruh:Dedim ben okadr bırkalattım kendimi beni çıldırtma adam:sinirli:Hsg cektirdm anestezisiz böyle nazlanmadım kız:bicak::silah:

Amin kuzum insallahhh:dua:
Ay sorma 3 tane hap var kutunun içinde bi naz bi naz benim içimi fena yapıo bu oruçlu oruçlu içiriyorsun bunu bana ay sanki acık kalp ameliyatı oldu:ruh:Dedim ben okadr bırkalattım kendimi beni çıldırtma adam:sinirli:Hsg cektirdm anestezisiz böyle nazlanmadım kız:bicak::silah:
o 3 ilaca öyle yapıyorsa sen bence ona bi ultrason çubuğunu göster. tövbe yarabbi. çocuk gibi ne o öyle. Rabbim biliyorda bu işleri erkeklere vermiyor. düşünsene çocuk doğurduklarını

o 3 ilaca öyle yapıyorsa sen bence ona bi ultrason çubuğunu göster. tövbe yarabbi. çocuk gibi ne o öyle. Rabbim biliyorda bu işleri erkeklere vermiyor. düşünsene çocuk doğurduklarını
Aynen kız biz anestezisiz hsg çektirdik aksamına misafir ağırladık.Dr folibol verdi antibiyotikle içince midem ağzımda geziyorm resmen.Bitti şükür de rahat ederm antibiyotik yokken.Valla canları pek tatlı.Aylardır catır catr yumurta catlatıyorz biz sesimiz cıkmıyo:bicak:

Dr da sasrdı normalde yapmaaz adet kesmesi falan dedi:bicak:Genelde akne tedavisinde verilen bi antibiyotik zatn verrdiği:bicak:
Doktor nasıl bılmez kı ya.bende kullanmıstm nısanlıyken ve adetım hıc sasmazdı benm ve kullandıgım ay 10 gın gec geldı adetm.antıbıyotıkler adetı etkılıyo 100 de 80.neyse ıns etkı ederde adet nasılsa olunur bos ver

Doktor nasıl bılmez kı ya.bende kullanmıstm nısanlıyken ve adetım hıc sasmazdı benm ve kullandıgım ay 10 gın gec geldı adetm.antıbıyotıkler adetı etkılıyo 100 de 80.neyse ıns etkı ederde adet nasılsa olunur bos ver
Aynen bizde adetten bol bisey yok zaten:KK70:İnsallah cnm etkisini gösterse bari buadr zorladı beni:mad:

Gencler
Benim söyle bir sıkıntım var sizce neden oılur?Gerci yarın dra sorcam hangi bölüm bakar diye.Ekte ki resimde görüldüğü gibi sabah kalktım avuç içimde lekeler var:KK51:
Sag elim bas parmağında da vardı uzunca bir süredir.Ben umursamadım.Kınalara gidince illaki kına yakarm ben,ordan kalmıştır diye üzerine düşmemiştim ama değilmiş.Sabah avuç ıcımde de cıkmıs:bicak:

Eklentiler

• IMG_9265.webp
    IMG_9265.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 32
Gencler
Benim söyle bir sıkıntım var sizce neden oılur?Gerci yarın dra sorcam hangi bölüm bakar diye.Ekte ki resimde görüldüğü gibi sabah kalktım avuç içimde lekeler var:KK51:
Sag elim bas parmağında da vardı uzunca bir süredir.Ben umursamadım.Kınalara gidince illaki kına yakarm ben,ordan kalmıştır diye üzerine düşmemiştim ama değilmiş.Sabah avuç ıcımde de cıkmıs:bicak:
Buyuk ıhtımal bı vitamin eksıklıgıdr canm kan b12 veya demır eksıklıgı gıbı.sen baktırdın mı hıc degerlerıne

Back
X