Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayperri ayperri arkadaşım aşılama düşünüyorsan üniversite hastanesine git bence. Orada iyi bi dr a muayene ücreti verirsin sadece 200 tl gibi bir şey diğer her şey ücretsiz oluyor. İlaçların farkı da 250 tl tutuyor. Özele gidenler pişman oluyor çok para harcadıkları için. Benden sana arkadaş tavsiyesi. Ben yaptırdım olmadı artık tüp bebeğe geçeceğiz inşallah

Canısı hosgeldin Bursaya geliyosan :)Hayırdır yeni bi drurum mu var??:)Hamis yok galiba bacım ya:KK43:Ben de cok takip edemedim buara ama yok diye biliyorm
İnsallah bacım ekimde asılamaya gitcez bakalım kısmett:dua:
bu ara bir ayağım bursada birşeyler var galiba :KK22: bu haftasonu suaredeyimm:halay::halay: allahım herkese versin yaaa. ama kafaya takmamak lazım gerçekten. yıllardır düzensiz giden adetim düzene girdi çok şükür:nazar: ilaç diyet hiçbirşey yapmamama rağmen kilo vermeye başladım:dua: yani mutlu olun gerisini koyverin o zaman iyi şeyler oluyor:KK6: senin yakındır bak demedi deme :dua::dua::dua::dua: cansu1109 cansu1109 napıyorrrrrrrsssunnnnnn

Günaydın hanımlar. çooook uzun zamandır giremedim herkes iyi ve mutludur umarım.

ayperri ayperri arkadaşım aşılama düşünüyorsan üniversite hastanesine git bence. Orada iyi bi dr a muayene ücreti verirsin sadece 200 tl gibi bir şey diğer her şey ücretsiz oluyor. İlaçların farkı da 250 tl tutuyor. Özele gidenler pişman oluyor çok para harcadıkları için. Benden sana arkadaş tavsiyesi. Ben yaptırdım olmadı artık tüp bebeğe geçeceğiz inşallah
ege üniversitesine gittim bir kez ama oradaki ilk muaneden memnun kalamdım resmen koyun gibi güdüyorlar insanları. Kan vermek için sıraya gönderiyorlar önde 300 kişi kahvaltı yapmamışsın öğleden sonrayı beklemen gerekiyor falan.Diğer devlet veya üniversite hastaneleride öyledir diye gitmek istemiyorum :(

bu ara bir ayağım bursada birşeyler var galiba :KK22: bu haftasonu suaredeyimm:halay::halay: allahım herkese versin yaaa. ama kafaya takmamak lazım gerçekten. yıllardır düzensiz giden adetim düzene girdi çok şükür:nazar: ilaç diyet hiçbirşey yapmamama rağmen kilo vermeye başladım:dua: yani mutlu olun gerisini koyverin o zaman iyi şeyler oluyor:KK6: senin yakındır bak demedi deme :dua::dua::dua::dua: cansu1109 cansu1109 napıyorrrrrrrsssunnnnnn
Kuzummm cok sevindimmmm hadi hayırlısıı:nazar::KK200::KK200::KK200:

Hayırlısı be gülümmm..
Naptın asılama isini araştırdın mı?Karar verdin mi?devlete gitmiştin en son
devlete gitmedim kuzum ama Allah nasip ederse önümüzdeki aya kaldı kocinin şehir dışında işi çıktı :( hayırlısı böyleymiş diyip aynı beklemeye devam. sperm testi 1 seneyi geçti eğer bir aksilik çıkmazsa onu tekrarlıycaz aşılamaya gitmeden baklım. sen ne yaptın senin ne zaman?

devlete gitmedim kuzum ama Allah nasip ederse önümüzdeki aya kaldı kocinin şehir dışında işi çıktı :KK43: hayırlısı böyleymiş diyip aynı beklemeye devam. sperm testi 1 seneyi geçti eğer bir aksilik çıkmazsa onu tekrarlıycaz aşılamaya gitmeden baklım. sen ne yaptın senin ne zaman?
Hayırlısı yavrum,bende bi değişiklik yok bat 20si asılama ya geccez kısmetse buay,heyecan var :)Hakkımızda hayırlısı artık hepimizin:dua:

ege üniversitesine gittim bir kez ama oradaki ilk muaneden memnun kalamdım resmen koyun gibi güdüyorlar insanları. Kan vermek için sıraya gönderiyorlar önde 300 kişi kahvaltı yapmamışsın öğleden sonrayı beklemen gerekiyor falan.Diğer devlet veya üniversite hastaneleride öyledir diye gitmek istemiyorum :KK43:
İlk muayene de öyle sadece. Sonra seni üst kata infertilite bölümüne gönderiyorlar ve orada kan dahil hiç bir şey için sıra beklemiyorsun.

slm cnm,dün giitim dr a femera verdi cumya kadar kullancam,pzrtsi bakcak yumyumları beğenirse asılıcak haftaya ins cnm:dua:Sen naptınn
Hadi hayırlısı canım. Ben hala beklemedeyim nedense bir türlü adım atamıyoruz hep birşey çıkıyor. Hakkımızda hayırlısı artık.

Hadi hayırlısı canım. Ben hala beklemedeyim nedense bir türlü adım atamıyoruz hep birşey çıkıyor. Hakkımızda hayırlısı artık.
Bazen oluyor öyle bende gecen ay savsakladım bu ay dedim tmm kalk artık,bisey yapmadan olmucak..Doğru zamanı en iyi sen bilirsin zaten cnm sıkma canını,hayırlısıyla inşallah dualarımız kabulolur

Back
X