Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ara bir ayağım bursada birşeyler var galibaCanısı hosgeldin Bursaya geliyosan :)Hayırdır yeni bi drurum mu var??:)Hamis yok galiba bacım yaBen de cok takip edemedim buara ama yok diye biliyorm
İnsallah bacım ekimde asılamaya gitcez bakalım kısmett![]()
ege üniversitesine gittim bir kez ama oradaki ilk muaneden memnun kalamdım resmen koyun gibi güdüyorlar insanları. Kan vermek için sıraya gönderiyorlar önde 300 kişi kahvaltı yapmamışsın öğleden sonrayı beklemen gerekiyor falan.Diğer devlet veya üniversite hastaneleride öyledir diye gitmek istemiyorumayperri arkadaşım aşılama düşünüyorsan üniversite hastanesine git bence. Orada iyi bi dr a muayene ücreti verirsin sadece 200 tl gibi bir şey diğer her şey ücretsiz oluyor. İlaçların farkı da 250 tl tutuyor. Özele gidenler pişman oluyor çok para harcadıkları için. Benden sana arkadaş tavsiyesi. Ben yaptırdım olmadı artık tüp bebeğe geçeceğiz inşallah
Kuzummm cok sevindimmmm hadi hayırlısııbu ara bir ayağım bursada birşeyler var galibabu haftasonu suaredeyimm
allahım herkese versin yaaa. ama kafaya takmamak lazım gerçekten. yıllardır düzensiz giden adetim düzene girdi çok şükür
ilaç diyet hiçbirşey yapmamama rağmen kilo vermeye başladım
yani mutlu olun gerisini koyverin o zaman iyi şeyler oluyor
senin yakındır bak demedi deme
![]()
cansu1109 napıyorrrrrrrsssunnnnnn
selam canım. bende de herşey aynı farklı birşey verecek bir haber yok.Slm kızlar,verecek haberim olmadığı için sık giremiyorm:S
Napıosnnuzzz:)
Hayırlısı be gülümmm..selam canım. bende de herşey aynı farklı birşey verecek bir haber yok.![]()
devlete gitmedim kuzum ama Allah nasip ederse önümüzdeki aya kaldı kocinin şehir dışında işi çıktıHayırlısı be gülümmm..
Naptın asılama isini araştırdın mı?Karar verdin mi?devlete gitmiştin en son
çok saol canımmm bi çayını içerim artıkKuzummm cok sevindimmmm hadi hayırlısıı![]()
Hayırlısı yavrum,bende bi değişiklik yok bat 20si asılama ya geccez kısmetse buay,heyecan var :)Hakkımızda hayırlısı artık hepimizindevlete gitmedim kuzum ama Allah nasip ederse önümüzdeki aya kaldı kocinin şehir dışında işi çıktıhayırlısı böyleymiş diyip aynı beklemeye devam. sperm testi 1 seneyi geçti eğer bir aksilik çıkmazsa onu tekrarlıycaz aşılamaya gitmeden baklım. sen ne yaptın senin ne zaman?
Gel gel beklerimçok saol canımmm bi çayını içerim artık![]()
Hayırlısı kuzum stres yapma sakın sakin sakinHayırlısı yavrum,bende bi değişiklik yok bat 20si asılama ya geccez kısmetse buay,heyecan var :)Hakkımızda hayırlısı artık hepimizin![]()
İlk muayene de öyle sadece. Sonra seni üst kata infertilite bölümüne gönderiyorlar ve orada kan dahil hiç bir şey için sıra beklemiyorsun.ege üniversitesine gittim bir kez ama oradaki ilk muaneden memnun kalamdım resmen koyun gibi güdüyorlar insanları. Kan vermek için sıraya gönderiyorlar önde 300 kişi kahvaltı yapmamışsın öğleden sonrayı beklemen gerekiyor falan.Diğer devlet veya üniversite hastaneleride öyledir diye gitmek istemiyorum![]()
slm cnm,dün giitim dr a femera verdi cumya kadar kullancam,pzrtsi bakcak yumyumları beğenirse asılıcak haftaya ins cnmHayırlı haftalar kızlar nasılsınız?babyloading87 aşılama ne oldu başladınız mı tedaviye?
Hadi hayırlısı canım. Ben hala beklemedeyim nedense bir türlü adım atamıyoruz hep birşey çıkıyor. Hakkımızda hayırlısı artık.slm cnm,dün giitim dr a femera verdi cumya kadar kullancam,pzrtsi bakcak yumyumları beğenirse asılıcak haftaya ins cnmSen naptınn
Bazen oluyor öyle bende gecen ay savsakladım bu ay dedim tmm kalk artık,bisey yapmadan olmucak..Doğru zamanı en iyi sen bilirsin zaten cnm sıkma canını,hayırlısıyla inşallah dualarımız kabulolurHadi hayırlısı canım. Ben hala beklemedeyim nedense bir türlü adım atamıyoruz hep birşey çıkıyor. Hakkımızda hayırlısı artık.
Hadı hayırlısı ıns canm yumoscuklar bebıs olsn ınsslm cnm,dün giitim dr a femera verdi cumya kadar kullancam,pzrtsi bakcak yumyumları beğenirse asılıcak haftaya ins cnmSen naptınn