Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

suercim mrb tekrar ben şuan hiç ilaç kullanmıyorum laporoskopidensonra dr antibiyotik ve vajinal fitil vermişti onlarda bitti cnm bende belfıtığı var ya cnm kiloma dikkat etmek zorundayım cnm

suerrrrrrr ses verrrrrr
senin yazacağın yok nereye kayboldun ben çıkıyorum ozaman hadi göruşuruz herkese hayırlı cumalar diliyorum bizde bugun deniz evimize gidiyoruz haftasonu ordayız herkese şimdiden iyi hafta sonları pazartesi göruşuruz hepinizi öpuyorumm

canım sanada hayırlı cumalar.benim sana tavsiyem gerçekten ilaçlarını saatinde alman eger aralara sıkıştırırsan sonuç alman zorlaşır bence ama yinede doktoruna bi danış istersen.

Cnm kusura bakma artık telefondan yazdigim için kimler online göremiyorum tekrar ozurdiliyorum
canım sanada hayırlı cumalar.benim sana tavsiyem gerçekten ilaçlarını saatinde alman eger aralara sıkıştırırsan sonuç alman zorlaşır bence ama yinede doktoruna bi danış istersen.
Sağol cnm ya dr saati saatine kullan dedi orucuda yemek cok zoruma gidiyo bilmiyorum ne yapıcam
Sen neler yapıyorsun tosuncuk nasil

Cnm kusura bakma artık telefondan yazdigim için kimler online göremiyorum tekrar ozurdiliyorum

Sağol cnm ya dr saati saatine kullan dedi orucuda yemek cok zoruma gidiyo bilmiyorum ne yapıcam
Sen neler yapıyorsun tosuncuk nasil

canım napıcaksın borcun olsun çünkü bu yola girdiğimizde bazı şeylerden feragat ediyoruz mecburen .ben iyiyim çok şükür canım tosuncuk büyüyor maşallah bu hafta daha yeni hareketlerini hissetmeye başladım 21 hafta bitti benim tosuncuk tembel çıktı galiba:)inşallah bir kaç ay sonrada senin tosuncuğu konuşuruz burda canım:)

Evet cnm haklısın esimde tutma saatler cok uzun dedi artik bu sene tutmuycam zaten temmuzun 28 gibide adet olup tup bebise gecicez.
Cnm kimi bebek anne karnında cok tembel oluyor benim kizimda oyleydi. Tek sağlıklı olsunda tembel olsun

mrb arkadaşlar hepinize inş herkes iyidir ben de iyiyim çok şukur niyetli olduğum için sadece biraz halsizim hepimize ramazan ayı mubarek olsun bol bereketli olsun inşşş suer cnm bence ilaç duzenini bozma tatlım allah affeder senin ne amaçlı tutamadığını biliyoruz sizin oralarda havalar nasıl kızın tatilinde neler yapıyor benim oğluş kitap okuyor gunluk 1.5 saat test çözuyoruz birazda tabiki internet thorbank artık gel ama evin işlerini bitirmedin mi daha sen nasılsın ne durumdasın cnm özlettin

Cnm allah kabul etsin ben oruç tutamiyorum malesef esim tutma dedi.
Havalarda çok sıcak valla yaniyoruz. Kizimda teyzesi kuran kursuna gidiyor bu sene maşallah epeyce ilerledi kuzum ben bilmiyorum o bari öğrensin istedim. Senin oglusunada maşallah diyelim.
Sen neler yapıyorsun cnm

tesekkur ederim tatlim
iyi yapmissin cnm senin ilaclarini saati saatine icmen daha iyi cnm oy masallah kizina cnm cok iyi dusunmussun valla cnm bizim buralarda sicak ev isi nden baska bisey yapamiyorum anca aksamlari bazen yuruyus yapmaya calisiyorum esimle oglumla kendine iyi bak cnm gorusuruz

mrb arkadaşlar herkesiyidir inşşş sönmez cnm lutfen uğra arada habersiz bırakma bizi seni çok özledik thorbank cnm sen nerelerdesin evine yerleştin bizi unuttun bakıyorum da şaka şaka kızlar hepinize iyi gunler öpuldunuzzzz

Cnm herkez dönem dönem kaçıyor. Thorbank daha yerlesemedi heralde sonmezide şimdi daha iyi anlıyorum. Gercekten bende çok korkuyorum olmuycak diye bu artık benim son şansım. Eşim önceki gibi değil bu ara çok stresli ne desem çabuk sinirlenir oldu. Daha ugrasamam onunla. Cnm ben merkezi degistiriyorum once devlette yaptiricaktim şimdi vazgeçtim medical parkta yaptiricam. Ya devlete cok iyi dediler ama muayene olmaya bile üç kadin birden giriyosun eşim tabi onada kızdı. O yüzden degistirdik bakalim. Yarin öbür dr randevum var. Cnm çok öpüyorum seni

mrb arkadaslar herkese tunaydin ins herkes iyidir ben de cok sukur iyiyim suer cnm haklisin arada hepimiz kaybola biliyoruz ama napim eskisi gibi olsun istiyorum ve inanin burdaki arkadaslar yani sizler benim icin ozelsiniz sizleri seviyorum sen niye boyle karamsarsin bakim hic kotu dusunme ins bebisin gelecek hem allaha sukur bizim evlatlarimiz var daha relax olmamiz lazim allah yani kendini strese sokma lutfen hast degistirmissin hayirlisi olsun ins neresi icine siniyorsa orda basla tatlim acele etme erkekler hep sabirsizlar zaten hemen herseye takiyolar sen kendin iyice dusun neresi icine sinerse orda basla cnm hadi yine gorusuruz optum cnm

Cnm senin yerinde bizim için ayrı arada kaybolsanda birbirimizden ayrilamayiz.
Bu tedavimde nedense çok stres oldum negatif sonuç aldığımda bile böyle olmamıştım. Tedavi başlasın geçer heralde. Drla görüşmeye gittim cumartesi rahim filmi çekilecek ona göre basliycaz bakalım. Cnm sen ne kadar verdin filme 650 lira istediler biraz çok geldi. Birde zor oluyormu biraz anlatırmısın

Öpüyorum cnmmmmmm

mrb cnm iyi aksamlar tedavin hayirli olu insallah ben rahim filmini adana bsk te cektimisttim br bucuk ay oldu o zaman bizden 50 lira civarinda almislardi bizde sadece bukadarmi demistik devlet cogunu karsiliyor demislerdi tatlim sizinki gercekten cok pahali cnm hast devletle anlasmasi yokmu cnm rahim filminde en onemli sey kendini kasmaman cnm nekadar rahat olursan okadar iyi cnm zaten sivi verilirken kasiklarda 10 15 sanie sanci oluyor okadar inss rahat atlatacan cnm bence rahim filmi cektirecek olman tedavin icin iyi olacak inss senin icin keske benim dr da tedaviden once rahim filmi isteseydi neyse herseyde bir hayir vardir inss bu tedavilerimizde yuzumuz gulsun arkadasim hadi iyi aksamlar

Cnm bende anlamadım medical park hastanesi . Devletle anlasmasi varmı uokmu bilmiyorum offf zaten işim herseyde ters gidiyo. Nesecim seni bayilttilarmi. Beni hafif uyutacaklarmis. Cnm ben kizimdan önce yani yaklaşık 11 yıl önce cektimistim. Çok kötü olmustum aynı dogum yapmış gibi olmustum. Neyse artık yapıcak bisey yok mecbur parayi vericez.

Cnm ari sütü poleni kullanıp çok memnun kalan var cok pahalı bişey değilse almayi düşünüyorum. Ama nerde nasıl satılır bilmiyorum senin bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…