herkese iyi ramazanlar kızlar...... öncelikle hepinizi çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum
suerim yani özlemim histereskopi olmuşsun tüpün biri tıkalıymış geçmiş olsun bacım benimde tıkalı bende histereskopi düşünüyorum ünv hastanesine mi yaptırdın canım? ne kadar ücret aldılar? inşallah bu defa son olur ve bebişlere kavuşuruz.... ne zaman taransfer canım belli mi?
neşem sen nasılsınsın canım seninde tüp tıkalıymış galiba ah bu tüpler ah bu tüpler.... sen ne zaman başlayacaksın...
yokluğuma gelince yeni evde malesef internet bağlantısı yok kızlarbayağı sıkıntılıyım daha tam olarak da yerleşemedim malesef.....
canım benim ismim nedra bu arada ama gönlünden nasıl hitap etmek istiyorsan öyle hitap edebilirsin...thorbank eşimin icadı bende pek hoşlanmıyorum zaten......
herkese hayırlı sahurlar şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese iyi ramazanlar kızlar...... öncelikle hepinizi çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk öpüyorum
suerim yani özlemim histereskopi olmuşsun tüpün biri tıkalıymış geçmiş olsun bacım benimde tıkalı bende histereskopi düşünüyorum ünv hastanesine mi yaptırdın canım? ne kadar ücret aldılar? inşallah bu defa son olur ve bebişlere kavuşuruz.... ne zaman taransfer canım belli mi?
neşem sen nasılsınsın canım seninde tüp tıkalıymış galiba ah bu tüpler ah bu tüpler.... sen ne zaman başlayacaksın...
yokluğuma gelince yeni evde malesef internet bağlantısı yok kızlarbayağı sıkıntılıyım daha tam olarak da yerleşemedim malesef.....
canım benim ismim nedra bu arada ama gönlünden nasıl hitap etmek istiyorsan öyle hitap edebilirsin...thorbank eşimin icadı bende pek hoşlanmıyorum zaten......
herkese hayırlı sahurlar şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnn
mrb arkadaslar herkese tunaydinlar guzel bir hafta gecirelim insssss Suercim daha iyi olmana cok sevindim kanamalarinin olmasi normal cnm cunku vajinal yoldan hitereskopi yapiliyor o bikac gune gecer cnm benim laporoskopi oldugu icin olmamisti cnm kanamam iste hep boyle pozitif ol tatlim iyi dusunelim iyi olsun cnm biz birbirimize destek olmak icin burdayiz cnm bugun ben sana yarin da eminim sen de bana yaparsin duygusal gelgitlerimizin olmasi cok normal yasadiklarimiz kolay seyler degil cnm kendine iyi bak tatlim optummmm
Merhaba arkadaşlar benim kanamam fazlalastı dr aradım hemen gel normal degil çok olması dedi. 11 de randevum var inşallah kötü bişey çıkmaz da tedavim ertelenmez
özlem nasıl oldun canım kanaman vardı? inşallah olumsuz bir şey çıkmamaıştır.bizide bilgilendir çok merak ettim.
eve gelince malesef müteahhit yamuk yaptı.hem söylediği tarihten 4 ay sonra bitirdi tabi bitirdi dersek hala çevre düzeni ve bazı işler var.vestiyerim bile tam olarak bitmedi ne yazıkk ki.bir de ev eşimin okuluna uzak.bana da uzak...eşimin okuluna yakın bir ev alsak mı düye düşünüyoruz. tayin istedi eşim tayinlerin açıklanmasını bekliyoruz canım.internet 2 aya ancak gelirmiş daha alt yapıda eksiklilk varmış.cepten giriyorum arada sırada....
neşe sen nasılsın canım ? inşallah iyisindir...... topiğin en güzel yanı birbirimizi anlıyor olmak...
bende bir kadın doğumcuya gitmrm lazım geçen radyolog canımı sıktı yumurtalıklardan biri çok sıkıntılı dedi.nerdeyse kendini bitirmiş ...diğerinde de 2 tane çikolata kisti var ....bakalım rabbim yar ve yardımcımız olsun...
özlem nasıl oldun canım kanaman vardı? inşallah olumsuz bir şey çıkmamaıştır.bizide bilgilendir çok merak ettim.
eve gelince malesef müteahhit yamuk yaptı.hem söylediği tarihten 4 ay sonra bitirdi tabi bitirdi dersek hala çevre düzeni ve bazı işler var.vestiyerim bile tam olarak bitmedi ne yazıkk ki.bir de ev eşimin okuluna uzak.bana da uzak...eşimin okuluna yakın bir ev alsak mı düye düşünüyoruz. tayin istedi eşim tayinlerin açıklanmasını bekliyoruz canım.internet 2 aya ancak gelirmiş daha alt yapıda eksiklilk varmış.cepten giriyorum arada sırada....
neşe sen nasılsın canım ? inşallah iyisindir...... topiğin en güzel yanı birbirimizi anlıyor olmak...
bende bir kadın doğumcuya gitmrm lazım geçen radyolog canımı sıktı yumurtalıklardan biri çok sıkıntılı dedi.nerdeyse kendini bitirmiş ...diğerinde de 2 tane çikolata kisti var ....bakalım rabbim yar ve yardımcımız olsun...
suercim hadi nerdesin cnm yaaa cok merak ediyorum seni dr tedavin ne oldu lutfen yaz iyi aksamlarrr
canım ya nelerde hesap etmiş :)))))))) kötü bir şey olmamasına sevindim inşallah ikinizinde bebişler tutarda daha ne hesaplkamalar yaparsınız.... şimdiden iyi sahurlar
Nedracım çok üzüldüm aylardır bekliyordunuz evinizi cnm zamanla hepsi yoluna girer merak etme. Ama işinize uzaksa size çok zor olur. Biraz bekle istersen belki alışırsınız zamanla.
Cnm en kısa zamanda tedavini ol bence zaman kaybetme yumurtalık sıkıntılıysa rezervlerinde filan azalma yapar belki. Çikolata kistlerin yenimi oluşmuş eskiden varmıydı. Off kadın olmak çok zormuş valla hiç sıkıntı bitmiyor. Allah yardımcımız olsun cnm
Neşecim dr gittim bu gün muayene etti operasyonda oluşan yaralar kanama yapmış bir kaç güne geçer dedi. Rahim kalınlığı filan süper tüp bebek için hiç bir engel yok dedi. Ama ara ara kanamam devam ediyo ilaç verdi onları kullanıyorum
Bu arada ilk defa oruç tutamıyorum ona canım sıkılıyo biraz artık daha sonra telafisini yapıcam inşallah
Nese aklıma ne geldi biliyomusun eğer ikimizinde bebişleri tutarsa kırkımız karışıcak. Ben biraz senden kıdemli olucam ama on onbeş gün. Allahım inşallah bana erkek sana kız bebiş verir. Beşik kertmesi yaparız
canım ya nelerde hesap etmiş :)))))))) kötü bir şey olmamasına sevindim inşallah ikinizinde bebişler tutarda daha ne hesaplkamalar yaparsınız.... şimdiden iyi sahurlar
mrb suercim ohhhh cok sukur iyi olmana sevindim masallahb rahim iyi olacakki bebislerb siki siki tutsun annesini insss adetinle hemen basliyacaksiniz evet ya doru soyluyorsuninss oyle olurda kirkimiz karisir burdan artik hamislik maceralrimizi anlatirizz valla kizim olursa senden iyisini bulacam bacim verdim gitti allahim sesimizi duysunda inss gercege dondursun
çok şükür cnm iyiyim hafif kanamam var ama dr bir iki güne geçer dedi.
Neşecim valla tek olsunda erkek kız hiç farketmez biz ikisinede razıyız. Ayrıyetten kızını verdiğin içinde çok teşekkür ederim.
Cnm sen 10 gibimi adet olmuştun. Eger öyleyse ben geçen ay 30 olmuştum bu ay 28 yada 29 gibi olurum. Aramızda aşağı yukarı 10 gün olucak. Istesek bu kadar denk getiremezdik öpüyorum cnm
dogru soyluyorsun cnm tek cıft farketmez saglıklı olsun olsunlar yeter evet cnm 10 da olmustum ınsss bu sefer ıkımızın de yuzu gulecek tatlım bende senı optum cnm ıste hep boyle mutlu ol cnm stres yok
Cnm sayende çok pozitifim allahım verirse olur vermesede yapıcak bişey yok dua etmekten başka. Neşe cnm çok heyecanlanıyorum ne güzel ikimiz arka arkaya yaptırıcaz.
Keşke nedrada hemen arkamıza yetişse
evet cnm iste boyle hep pozitif olalim insssss rabbim neylerse guzel eyler cnm insss su hamislik takvimini bizde yapacagiz nedrada yetisecek insss hepimiz bu sayfada bulantilarimizi bebislerimizin tekmelerini
konusacagiz inssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?