Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

mrb cnm hosgeldin sanada hayirli ramazanlar ve iyi hafta sonlari olsun cnm insss en kisa surede ev islerini halledersin cnm allah kolaylik versin int isini de tabiki boyle arayi acma fazla isminde guzel ve degisikmis NEDRACIM esinin de hayal gucu supermis cnm inss sen de ev islerini halltte ssen de basla tedavine tupune mutlaka baktir ama cnm mutlaka ben agostosta allah izin verirse dr gidecem kontrole artik dr nederse cnm zaten dondurulmuslarla olacagi icin okadar ilcta kullanmicam insss en kisa surede gorusuruz iyi hafta sonlari cnm optummmm

mrb kizlar hepinize iyi hafta sonlari suercim inssss bugun daha iyisindir bol bol dinlen ve stresten uzak ol cnm benim encan sende iyisindir inssss oglus nasil annesini hic yoruyor mu kocaman gidisindan op benim icin berencim insssss sende iysindir hamislik nasil gidiyor oglus nasil kizlar hepinizi opuyorum hepimiz icn iyi bir gecirmemizi diliyorum hepinizi kocaman opuyorummmmm

Nedracıımm öncelikle en kısa zamanda internet almanı temenni ediyorum.
Cnm önce devlet hastanesine gittim ama yapılan muamele çok iyi değildi. Aşırı kalabaliktı dr çok iyi dediler ama eşim istemedi. Onun icin samsun medical park hastanesine başladık. Bende pko çıktı birde dr hitereskopi istedi. Cnm çok kolay oldu aynı opu gibi. 650 lira. Sende bence cok bekleme kader arkadasim biran once hallet. 28 yada 29 temmuzda adet olurum inşallah o zaman basliycaz tedaviye.
Cnm kaç gün oldu daha neden yerlesemedin bir sıkıntımı çıktı.
Nedracım elini çabuk tut artık seninde zamanin geldi bu tatli telaslari beraber yasayalim. Neseyi beni yalnız bırakmak yok senide yanimiza istiyoruz.
Internet isinide çabuk hallet seni özlüyoruz

Neşe cnm çok şükür iyiyim ama arasıra cok az kanamam oluyor sendede oldumu.
Cnm senin sayende çok kolay atlattim. Şimdi artık daha pozitif bakıyorum olur yada olmaz hakkımızda hayirlisini versin allahım. İyiki varsınız öpüyorum cnmm

mrb arkadaslar herkese tunaydinlar guzel bir hafta gecirelim insssss Suercim daha iyi olmana cok sevindim kanamalarinin olmasi normal cnm cunku vajinal yoldan hitereskopi yapiliyor o bikac gune gecer cnm benim laporoskopi oldugu icin olmamisti cnm kanamam iste hep boyle pozitif ol tatlim iyi dusunelim iyi olsun cnm biz birbirimize destek olmak icin burdayiz cnm bugun ben sana yarin da eminim sen de bana yaparsin duygusal gelgitlerimizin olmasi cok normal yasadiklarimiz kolay seyler degil cnm kendine iyi bak tatlim optummmm

Cnm benim kanamam iyice adet kanamasi gibi olmaya basladı yarına kadar geçmezse dr gidicem.
Çok şükür cnm stresli günleri geride bıraktım. Artık allahım verirse olur vermezse kaderim diycem. Allahım seninle bana zaten vermiş kuzucuklarimizi. Onlar sağlıklı sıhhatli olsun bize yeter
Eşimide şimdi daha iyi anlıyorum bir sene içinde bu üçüncü denememiz. Şimdi hic yoktan ameliyatti ilacti 1000 liradan fazla harcadık. En azindan ilaçlar ücretsiz olsa cok rahatliycaz ama malesef herşey para. Allahim olmayanllarin yardımcısı olsun çok zor

Merhaba arkadaşlar benim kanamam fazlalastı dr aradım hemen gel normal degil çok olması dedi. 11 de randevum var inşallah kötü bişey çıkmaz da tedavim ertelenmez

özlem nasıl oldun canım kanaman vardı? inşallah olumsuz bir şey çıkmamaıştır.bizide bilgilendir çok merak ettim.

eve gelince malesef müteahhit yamuk yaptı.hem söylediği tarihten 4 ay sonra bitirdi tabi bitirdi dersek hala çevre düzeni ve bazı işler var.vestiyerim bile tam olarak bitmedi ne yazıkk ki.bir de ev eşimin okuluna uzak.bana da uzak...eşimin okuluna yakın bir ev alsak mı düye düşünüyoruz. tayin istedi eşim tayinlerin açıklanmasını bekliyoruz canım.internet 2 aya ancak gelirmiş daha alt yapıda eksiklilk varmış.cepten giriyorum arada sırada....

neşe sen nasılsın canım ? inşallah iyisindir...... topiğin en güzel yanı birbirimizi anlıyor olmak...

bende bir kadın doğumcuya gitmrm lazım geçen radyolog canımı sıktı yumurtalıklardan biri çok sıkıntılı dedi.nerdeyse kendini bitirmiş ...diğerinde de 2 tane çikolata kisti var ....bakalım rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Merhaba arkadaşlar benim kanamam fazlalastı dr aradım hemen gel normal degil çok olması dedi. 11 de randevum var inşallah kötü bişey çıkmaz da tedavim ertelenmez

suercim cnm inss o kanama onemsiz birseydir insss tatlim ya merakla dr ne dedigini bekliyorum tatlim guzel haberlerle gel cnm gecmis olsun tekrar cnm

mrb nedracim ben iyiyim cok sukur tatlim ev isini inss en kisa surede halletmeni temenni ediyorum sifir evinde eksigi bitmez cnm mutahitte gercekten yamuk yapmiss esin tayinini nereye istedi tatlim inss hakkinizda hayirlisi olsun sen kadin dogumcu dan baskasinin dedigine takma cnm hem bu forum da ben cok okudum cikolata kistiyle hamis kalani inss sen de kalacaksin cnm moralini bozma vakit kaybetmeden sadece iyi bir kadin dogumcuya gorun insss allah hepimizin yardimcisi olacak kendine iyi bak tatlim optummmm

suercim hadi nerdesin cnm yaaa cok merak ediyorum seni dr tedavin ne oldu lutfen yaz iyi aksamlarrr

suercim hadi nerdesin cnm yaaa cok merak ediyorum seni dr tedavin ne oldu lutfen yaz iyi aksamlarrr

Nedracım çok üzüldüm aylardır bekliyordunuz evinizi cnm zamanla hepsi yoluna girer merak etme. Ama işinize uzaksa size çok zor olur. Biraz bekle istersen belki alışırsınız zamanla.
Cnm en kısa zamanda tedavini ol bence zaman kaybetme yumurtalık sıkıntılıysa rezervlerinde filan azalma yapar belki. Çikolata kistlerin yenimi oluşmuş eskiden varmıydı. Off kadın olmak çok zormuş valla hiç sıkıntı bitmiyor. Allah yardımcımız olsun cnm

Neşecim dr gittim bu gün muayene etti operasyonda oluşan yaralar kanama yapmış bir kaç güne geçer dedi. Rahim kalınlığı filan süper tüp bebek için hiç bir engel yok dedi. Ama ara ara kanamam devam ediyo ilaç verdi onları kullanıyorum
Bu arada ilk defa oruç tutamıyorum ona canım sıkılıyo biraz artık daha sonra telafisini yapıcam inşallah
Nese aklıma ne geldi biliyomusun eğer ikimizinde bebişleri tutarsa kırkımız karışıcak. Ben biraz senden kıdemli olucam ama on onbeş gün. Allahım inşallah bana erkek sana kız bebiş verir. Beşik kertmesi yaparız

canım ya nelerde hesap etmiş :)))))))) kötü bir şey olmamasına sevindim inşallah ikinizinde bebişler tutarda daha ne hesaplkamalar yaparsınız.... şimdiden iyi sahurlar

canım ya nelerde hesap etmiş :)))))))) kötü bir şey olmamasına sevindim inşallah ikinizinde bebişler tutarda daha ne hesaplkamalar yaparsınız.... şimdiden iyi sahurlar

Cnm ne yapalım hayal etmesi bile güzel. İşlerini biran önce hallet hayallerimin arasına sende gir.

mrb suercim ohhhh cok sukur iyi olmana sevindim masallahb rahim iyi olacakki bebislerb siki siki tutsun annesini insss adetinle hemen basliyacaksiniz evet ya doru soyluyorsuninss oyle olurda kirkimiz karisir burdan artik hamislik maceralrimizi anlatirizz valla kizim olursa senden iyisini bulacam bacim verdim gitti allahim sesimizi duysunda inss gercege dondursun

nedracim sende elini cabuk tutuyorsun ve tedavine basliyorsun ve hesaplamalari hep beraber yapiyoruz oyle kacmak yok nediyoruz ozaman GELSIN BEBISLER MUTLU HAMISLERRRRRRRRR

Çok şükür cnm iyiyim hafif kanamam var ama dr bir iki güne geçer dedi.
Neşecim valla tek olsunda erkek kız hiç farketmez biz ikisinede razıyız. Ayrıyetten kızını verdiğin içinde çok teşekkür ederim.
Cnm sen 10 gibimi adet olmuştun. eger öyleyse ben geçen ay 30 olmuştum bu ay 28 yada 29 gibi olurum. Aramızda aşağı yukarı 10 gün olucak. İstesek bu kadar denk getiremezdik öpüyorum cnm

dogru soyluyorsun cnm tek cıft farketmez saglıklı olsun olsunlar yeter evet cnm 10 da olmustum ınsss bu sefer ıkımızın de yuzu gulecek tatlım bende senı optum cnm ıste hep boyle mutlu ol cnm stres yok

dogru soyluyorsun cnm tek cıft farketmez saglıklı olsun olsunlar yeter evet cnm 10 da olmustum ınsss bu sefer ıkımızın de yuzu gulecek tatlım bende senı optum cnm ıste hep boyle mutlu ol cnm stres yok

Cnm sayende çok pozitifim allahım verirse olur vermesede yapıcak bişey yok dua etmekten başka. Neşe cnm çok heyecanlanıyorum ne güzel ikimiz arka arkaya yaptırıcaz.
Keşke nedrada hemen arkamıza yetişse

Cnm sayende çok pozitifim allahım verirse olur vermesede yapıcak bişey yok dua etmekten başka. Neşe cnm çok heyecanlanıyorum ne güzel ikimiz arka arkaya yaptırıcaz.
Keşke nedrada hemen arkamıza yetişse

evet cnm iste boyle hep pozitif olalim insssss rabbim neylerse guzel eyler cnm insss su hamislik takvimini bizde yapacagiz nedrada yetisecek insss hepimiz bu sayfada bulantilarimizi bebislerimizin tekmelerini

konusacagiz inssss

evet cnm iste boyle hep pozitif olalim insssss rabbim neylerse guzel eyler cnm insss su hamislik takvimini bizde yapacagiz nedrada yetisecek insss hepimiz bu sayfada bulantilarimizi bebislerimizin tekmelerini

konusacagiz inssss

İnşallah cnm. Allahım burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin
Offff ya bura çok sıcak evde tıkılıp kaldım bugün biraz dolaşasım var. Kızımı kuran kursuna yollayım biraz eve alışveriş yapıyım bari
Öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…