canım yarın opum varıyi geceler kızlar.
Lütfen kusuruma bakmayın. Bu üçüncü denemenin şokunu daha tam üstümden atamadim. Tup bebege olan bütün inancimi kaybettim diyebilirim. Iki kere kendiliğinden hamile kaldim. Birini dogurdum biri düştü. Ama tüpte bunu basaramadim. Bazen diyorum rabbime tam kulluk yapamıyoruz ondan heralde.
Esim 2 ay sonra yine baslariz diyo ama o negatif kagidini aldığım anlar aklima geliyo ve çok korkuyorum.
şimdi birazda bitkisel seyler deniycem. Bal tarcin corekotu.
Artik çift karakterli oldum bir yanim pes etme diyor bir yanim b... Yeme otur diyo.
Neyse hemencecik depresyondan bir u dönüşü yapıp çıkıyorum.
Nese cnm sen ne yaptın basladinmi tedaviye hic seninde sesin cikmiyo. Sakin bi yerlere kaciyim deme. Bizi en son biraktiginda meraktan catliycaktik.
Nedra sen neler yapıyorsun cnm biraz kizdirdik seni ama kusura bakma sonucta dönüp dolascagimiz yer burasi
beren sen nasılsın cnm bebis nasil doğumunada az kaldi heralde. Inşallah saglik sihatle gelir yavrun
yeter cnm sende başladın tedaviye heralde inşallah senden ve nesemden guzel haberler alirizda şu topigimiz artik bayram eder.
CANIM BÖLE HİSETMEN ÇOK NORMAL YAŞADIĞIN ŞEYLERDEN KAYNAKLANIYOR canım yarın opum varıyi geceler kızlar.
Lütfen kusuruma bakmayın. Bu üçüncü denemenin şokunu daha tam üstümden atamadim. Tup bebege olan bütün inancimi kaybettim diyebilirim. Iki kere kendiliğinden hamile kaldim. Birini dogurdum biri düştü. Ama tüpte bunu basaramadim. Bazen diyorum rabbime tam kulluk yapamıyoruz ondan heralde.
Esim 2 ay sonra yine baslariz diyo ama o negatif kagidini aldığım anlar aklima geliyo ve çok korkuyorum.
şimdi birazda bitkisel seyler deniycem. Bal tarcin corekotu.
Artik çift karakterli oldum bir yanim pes etme diyor bir yanim b... Yeme otur diyo.
Neyse hemencecik depresyondan bir u dönüşü yapıp çıkıyorum.
Nese cnm sen ne yaptın basladinmi tedaviye hic seninde sesin cikmiyo. Sakin bi yerlere kaciyim deme. Bizi en son biraktiginda meraktan catliycaktik.
Nedra sen neler yapıyorsun cnm biraz kizdirdik seni ama kusura bakma sonucta dönüp dolascagimiz yer burasi
beren sen nasılsın cnm bebis nasil doğumunada az kaldi heralde. Inşallah saglik sihatle gelir yavrun
yeter cnm sende başladın tedaviye heralde inşallah senden ve nesemden guzel haberler alirizda şu topigimiz artik bayram eder.
CANIM BÖLE HİSETMEN ÇOK NORMAL YAŞADIĞIN ŞEYLERDEN KAYNAKLANIYOR canım yarın opum var
cnm inşallah guzel haberlerle gelirsin. Bol bol yumisin cikar.
sağol canım 5 tane vardı inşş dölenirler bebiş olurlar
inşallah cnm güzel haberler almaya okadar ihtiyacim varki.
Senin bu kacinci denemeydi. Birde toplamda ne kadar harcadiniz
canım sağol bu benim 7. Denemem ben merkeze 2750 tl ödedim
kızlar dün opum oldu 5 yumoş çıktı eve geldim aradım merkezi 1 tanesi işlem gördü diğerleri boş çıktı dediler bu gün aradılar o 1 bir yumoş dölenmiş eğer bölünmeye devam ederse yarın transfer olacak
Cnm hadi inşallah o bir taneside tutarda yüzünü güldürür
ben burdayim cnm iyi olmana sevindim depfesyon felan olurmu hic bak bidaha duymayayim allaha sukur sagligin yerinde en onemlisi mutlu bir yuvan var masallah kizin nasil cnm okullarda acildi guzel bir egitim yili gecirir insss basarilar diliyorum cnmKizlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa
Valla tekrar depresyona giricem
aaaaaa yetercim tedaviye baslamissin hayirli olsun cnm inssss kalan bir yumosun kaliteli bir sekilde bolunsun ve anneciginin gobisinde can bulsun cnm hayirli ugurlu olsun inssssssssskızlar dün opum oldu 5 yumoş çıktı eve geldim aradım merkezi 1 tanesi işlem gördü diğerleri boş çıktı dediler bu gün aradılar o 1 bir yumoş dölenmiş eğer bölünmeye devam ederse yarın transfer olacak
mrb arkadaslar hepinize iyi aksamlar yatili misafirim oldugu icin bu aralr giremedim inss herkes iyidir nedra beren encan yeter ve suercim hepinize kocaman kokulu opucuklerrrrrrr
ben burdayim cnm iyi olmana sevindim depfesyon felan olurmu hic bak bidaha duymayayim allaha sukur sagligin yerinde en onemlisi mutlu bir yuvan var masallah kizin nasil cnm okullarda acildi guzel bir egitim yili gecirir insss basarilar diliyorum cnm
aaaaaa yetercim tedaviye baslamissin hayirli olsun cnm inssss kalan bir yumosun kaliteli bir sekilde bolunsun ve anneciginin gobisinde can bulsun cnm hayirli ugurlu olsun insssssssss
amin canım inşş[inss c/QUOTE]inss cnm yaa ne oldu haber varmi cnm
mrb nedracim kolay gelsin cnm bende inss buay bayramdan sonra baslicam cnmmerhaba kızlar sabah nöbetten çıktım yatmışım az önce kalktımmmmmm...yemek faslına geçmeden önce bizim güzeller ne yapmışlar diye bakayım dedim.....sırayla başlayalım anacımmmmmm önce özleme kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrcanım inşallah en kısa zamanda kendine gelirsin kolay değil tabi ......biraz doğal yollardan deneyin canım....bakarsın yeniden hamiş kalırsın...
neşe77 sen neler yaptın canım....sende yeterimle tedaviye başlayacaktın....
yeterimmmmm inşallah o bir yumoş bölünür iki yumoş emboş olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......rabbim yar ve yardımcın olsun kuzummmmm
beren ve encan sizleri ve bebişlerinizi de kucak dolusu öpüyorum rabbim nazarlardan korusun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?