günaydın kızlarr
elinde gonal f 450 veya puregon 600 iğnesi olupta satmak isteyen varmı ???
lütfen acil cevap verir misiniz?
merhaba kızlar sabah nöbetten çıktım yatmışım az önce kalktımmmmmm...yemek faslına geçmeden önce bizim güzeller ne yapmışlar diye bakayım dedim.....sırayla başlayalım anacımmmmmm önce özleme kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrcanım inşallah en kısa zamanda kendine gelirsin kolay değil tabi ......biraz doğal yollardan deneyin canım....bakarsın yeniden hamiş kalırsın...
neşe77 sen neler yaptın canım....sende yeterimle tedaviye başlayacaktın....
yeterimmmmm inşallah o bir yumoş bölünür iki yumoş emboş olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......rabbim yar ve yardımcın olsun kuzummmmm
beren ve encan sizleri ve bebişlerinizi de kucak dolusu öpüyorum rabbim nazarlardan korusun inşallah...
canlarım malesef olmadı embiryom bölünmeyi durdu ve transfer iptal oldu
merhaba kızlar sabah nöbetten çıktım yatmışım az önce kalktımmmmmm...yemek faslına geçmeden önce bizim güzeller ne yapmışlar diye bakayım dedim.....sırayla başlayalım anacımmmmmm önce özleme kucak dolusu öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrcanım inşallah en kısa zamanda kendine gelirsin kolay değil tabi ......biraz doğal yollardan deneyin canım....bakarsın yeniden hamiş kalırsın...
neşe77 sen neler yaptın canım....sende yeterimle tedaviye başlayacaktın....
yeterimmmmm inşallah o bir yumoş bölünür iki yumoş emboş olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......rabbim yar ve yardımcın olsun kuzummmmm
beren ve encan sizleri ve bebişlerinizi de kucak dolusu öpüyorum rabbim nazarlardan korusun inşallah...
canım ne desek boş ama demekki vakti var daha senin meleğinin benim 10. Yılda geldi melegim darısı senin ve tüm annae olmak isteyen arkadaşlarımın başına olsun inşallah inanki hergün sizler içinde dua ediyorum.çok öptüm canım seni güçlü olmaya çalış .
yeteeeeer kuzum çok üzüldüm geçmiş olsun....
canlar sağolun yapacak bir şey yok takdiri ilahi ne diyeyim ne söyleyeyim suer ben artık bir daha deneyebileceğimi sanmıyorum maddi olarak buna imkan yok malesef artık yumurta kalitesi için vs bir şey yapmayacağım becerebilirsem eğer bu sayfayı kapatacağımyeter cnm gerçekten çok üzüldüm. Yumurta kalitesini artirmak için birşeyler yapicakmisin. Benimde 13 yymurtadan bir tane kaliteli çıkmadı. Cnm bir daha ne zaman deniyeceksin.
Neşe cnm sen neler yapıyorsun oglus nasil kaca geçmişti bu sene.
Bizde bu sene ilk defa sabahciyiz ilk başta çok zorlandik ama çok şükür alıştık.
Cnm tedavin ne durumda hadi artık senin güzel haberlerini bekliyoruz.
Nedracim sen nasilsin cnm evine iyice alistinmi.
Cnm sen bir ara kür yapmistin neler yedin ictin anlatsana biraz
yeteeerim canım...birkaç gün kafanı dinle.....daha sonra eşinle konuşup ne yapılabileceğini düşün....inşallah herşey yoluna girer....
iyi pazarlar kızlar....
İyi pazarlar arkadaslar.iyi pazarlar
yetercim cok uzuldum cnm yaa inss hakkinda hayirlisi olsun ama sakin umudunu kaybetme cnm belkide dogal yoldan olur tedaviyle olur ama olsun inss yumos kalitesini arttiracak dogal kurler denesen cnm kendine iyi bak gorusuruz optum arkadasimcanlarım malesef olmadı embiryom bölünmeyi durdu ve transfer iptal oldu
tskler cnm bende iyiyim benim oglan iki yildir sabahci cnm suan ikiye gecti cnm inss bayramdan sonra baslicam cnm ama hic heycan yokYeter cnm gerçekten çok üzüldüm. Yumurta kalitesini artirmak için birşeyler yapicakmisin. Benimde 13 yymurtadan bir tane kaliteli çıkmadı. Cnm bir daha ne zaman deniyeceksin.
Neşe cnm sen neler yapıyorsun oglus nasil kaca geçmişti bu sene.
Bizde bu sene ilk defa sabahciyiz ilk başta çok zorlandik ama çok şükür alıştık.
Cnm tedavin ne durumda hadi artık senin güzel haberlerini bekliyoruz.
Nedracim sen nasilsin cnm evine iyice alistinmi.
Cnm sen bir ara kür yapmistin neler yedin ictin anlatsana biraz
mrb nedracim iyi aksamlar banyo takiminiz hayirli olsun cnm gulegule kullan cnm evet cnm inss bayramdan sonra hayirlisi artikneşe77 bayramla birlikte başlıyacaksın ne güzel.....hadi hayırlısı....
özlem canım....sraçoğlundan kür almıştım....onu yaptım....bal-polen-arı sütü-dhea -bunları kullanıyorum....
merhaba kızlar nasılsınız....bayram planları nedir bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?