Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

Amin cnm insss

mrb kızlar...nasılsınız...yeteerim nasıl oldun canım.....neşe77 mersin merkez açık bugün tarsus nasıl tam gezmelik hava.... bu arada özlemden ses seda yok.....kızlar sönmezde artık bıraktı herhalde...burayı....(((( encandan da ses seda yok....

Evet cnm bugun burada cok guzeldi senin minigi bi deniz kenari yaptirsaydin bugun
Biz de oglumla bugun gezdik tarsu var burda oraya gittik oglum yemek ismarladi bana valla bugun millet disardaydi hep
Ozlem zavallim kayinvalidenin boyundurugunda daha heralde ozlem allah kurtarsin bacim
Encani bende ozledim nerelerde bu kiz inss hersey yolundadir
Sonmez artik unuttu bizleri inss onun icinde hersey yolundadir
Hepinizi kizlar

Son düzenleme:

Evet cnm bugun burada cok guzeldi senin minigi bi deniz kenari yaptirsaydin bugun
Biz de oglumla bugun gezdik tarsu var burda oraya gittik oglum yemek ismarladi bana valla bugun millet disardaydi hep
Ozlem zavallim kayinvalidenin boyundurugunda daha heralde ozlem allah kurtarsin bacim
Encani bende ozledim nerelerde bu kiz inss hersey yolundadir
Sonmez artik unuttu bizleri inss onun icinde hersey yolundadir
Hepinizi kizlar

Canim disarisi güzeldi ama ruzgarliydi...o yüzden deniz kenari yapmadik...annemlere geldik....soba ve kestane keyfi yapiyoruzzz
Tarsus cok guzeldi cnm hava da ruzgar yoktu
Afiyet olsun cnm soba keyfini unuttuk biz artik onunda ayri bi guzelligi var bizde anca tavada yapiyoruz kestaneyi

Son düzenleme:
GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR

Canlar nasilsiniz inss hepiniz iyisinizdir nedra suer yeter encan beren sonmez hernerde yasiyor yasatiliyorsan hepinize selamlar

Kizlar hepinize iyi pazarlar
Suer seni merak etmeye basladim insshersey yolundadir cnm ozledik seni

'Sığındım Yaradana,
Duanın gücüne tutuldum ;
Bekliyorum Rabbim. . ''

'' Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak. . . ''

/ / Duha 5 HAYIRLI CUMALAR

Slm cnm arkadaşlarım kusura bakmayın kayınvalidem bir aya yakın durdu o gidincede memlekete gittim daha yeni geldim samsuna. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Kocaman kocaman öpüyorummm

iyi haftasonları kızlarrr...özlem iyi olmana sevindim canım...kayınvalide uzakta galiba bir ay kaldığına göre....

Sagol cnm çok şükür iyiyim. Bizim durumlar biraz karışık kayınvalidemgil buraya ikinci ev açmışlardı. Biraz burda biraz memlekette kalıyorlar. Kayınpederin memlekette işi vardı o gidince sultanını bize bırakmıştı

Sen nasılsın cnm alıştınmı yeni hayatına. Gülce hanım nasıl fotosunuda koymadın cadının.

Anladim canim ....valla fotoyu koymak istedim ama format büyük geldi...eposta adresin varsa gondereyim canimmmm...akustik valla..4 ayimiza girdik teyzesi....

Slm cnm arkadaşlarım kusura bakmayın kayınvalidem bir aya yakın durdu o gidincede memlekete gittim daha yeni geldim samsuna. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Kocaman kocaman öpüyorummm
Hosgeldin cnm iyi olmana sevindim bende iyiyim cnm iki gundur hastaydim ama bugun cok sukur iyiyim cnm
Anladim canim ....valla fotoyu koymak istedim ama format büyük geldi...eposta adresin varsa gondereyim canimmmm...akustik valla..4 ayimiza girdik teyzesi....

Ay masallah senin minnaka yerim ben onu nedra tam sevmelik zamanlari bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…