evet canım büyüdükçe sorunlar artıyor....ama hayat işte her yaşın ayrı zevki var...çocuklarımız inşallah vatana millete ailesine kendine hayırlı ,imanlı,inançlı bireyler olurlar....tabi bizim yetiştirme tarzımız ve yaşayışımızda önemli....
mrb kızlar...nasılsınız...yeteerim nasıl oldun canım.....neşe77 mersin merkez açık bugün tarsus nasıl tam gezmelik hava.... bu arada özlemden ses seda yok.....kızlar sönmezde artık bıraktı herhalde...burayı....(((( encandan da ses seda yok....
mrb kızlar...nasılsınız...yeteerim nasıl oldun canım.....neşe77 mersin merkez açık bugün tarsus nasıl tam gezmelik hava.... bu arada özlemden ses seda yok.....kızlar sönmezde artık bıraktı herhalde...burayı....(((( encandan da ses seda yok....
Tarsus cok guzeldi cnm hava da ruzgar yoktuCanim disarisi güzeldi ama ruzgarliydi...o yüzden deniz kenari yapmadik...annemlere geldik....soba ve kestane keyfi yapiyoruzzz
yetercim sanada mrb cnm nasil oldun inss iyilesmissindir cnmGÜNAYDIN CANLARIMHiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR
'Sığındım Yaradana,
Duanın gücüne tutuldum ;
Bekliyorum Rabbim. . ''
'' Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak. . . ''
/ / Duha 5 HAYIRLI CUMALAR
iyi haftasonları kızlarrr...özlem iyi olmana sevindim canım...kayınvalide uzakta galiba bir ay kaldığına göre....
Hosgeldin cnm iyi olmana sevindim bende iyiyim cnm iki gundur hastaydim ama bugun cok sukur iyiyimSlm cnm arkadaşlarım kusura bakmayın kayınvalidem bir aya yakın durdu o gidincede memlekete gittim daha yeni geldim samsuna. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Kocaman kocaman öpüyorummm
Anladim canim ....valla fotoyu koymak istedim ama format büyük geldi...eposta adresin varsa gondereyim canimmmm...akustik valla..4 ayimiza girdik teyzesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?