Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

geçmiş olsun yeterim evet aynı gün birden fazla polikliniğe gidemiyorsun.....konsiltasyon neden yazmıyorlar...

sağol canım aynı gün içinde iki polikiniğe gittiğinde ilk girş yaptığın yerin ikinci polikiline konsutasyom yazması gerekiyor yazmıyorlar çünki sgk ödeme yapmayınca ilk polikiniğe fatura ediliyormuş has masrafları :44::44::44::44:saçma sapan işler yani ben pirim ödüyorum eşşek gibi ama muayene olurken sorun ilaç alırken sorun has gidiyorum katılım payı ödüyorum aldığım ilaçalra katılım payı ödütorum vs vs

Hepinize iyi haftasonlari kizlarrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Nedra bebis nasil cnm hersey yoluna girdimi sen nasilsin cnm
Suer sen nasilsin cnm int isini halledemedin mi daha ozledim seni cnm
Yetercim inss islerini halletmissindir cnm

Slm cnm interneti hallettimde kv bende epeydir onun için çok yoğunum giremedim birde kızın son yazılıları derken epey vakit oldu. Bu sene 4 sınıftaya dersleri epey ağırlaştı. Sen nasıl oldun cnm iyimisin
Nedra kızzz bebiş nasıl. Valla bugünlerin kıymetini bil yemin ediyorum tekrardan ilkokul okumaya başladım. Kızla ders çalışa çalışa hatim indirdim
Yeter sen nasılsın cnmmm
Hepinizi öpüyorum mutlu hafta sonları diliyorum. Allahtan kendimede kv den dolayı sabır diliyorum

iyi haftasonları kızlar...nöbetçiyim..kıza eşim bakıyorrr...

neşe77 canım kız 3 aylık oldu..maşallah uyku konusunda biraz düzensisiz onun dışında bir sıkıntımız yok...

özlem canım 4.sınıf zordur hele seneye 5. sınıf olacak...inşallah bizim kızında o hallerini görürürz....canım sana Allah kolaylık versin....kv zor hele uzun süreli kalırsa....

hepinize iyi akşamlar kızlar...

suercim allah kolaylik versin cnm kv yasamak cok zor bilirim daha cok kalmaz insss
Bende iyiyim cnm bu ay bir hafta arayla ikinci adetimi oluyorum inss normaldir su dusuk olayi beni yordu baya cnm bende senin gibiyim benim oglumda 6. sinif offfff bende oglanla heralde universite sinavina girsem kazanirim valla bende seni opuyorum cnm kendine iyi bak

masallah cnm inss ay aldikca girer uykusu duzene inss ayyy tam sevmelik zamanlari artik yerim ben o minik kizini kendinize iyi bakin cnm

naıslsınız kızlar çok kötü grip oldum ateş öksürük halsizilik boğazım dan yurtunamaıyorum acile gittim iğne yaptılar inş atlatırım bir an önce

naıslsınız kızlar çok kötü grip oldum ateş öksürük halsizilik boğazım dan yurtunamaıyorum acile gittim iğne yaptılar inş atlatırım bir an önce
Sagol cnm allaha sukur iyiyim
Ay cnm benim cok gecmis olsun insss hemen iyilesirsin adacayi bogaz iltihabina farenjite iyi geliyormus tv de ogun saracoglu diyordu ilik ilik yapip icebilirsen ic cnm yada zencefilli cay da icebilirsin cook gecmis olsun cnm benim

iyi haftasonları kızlar...nasılsınız....kızlar blender seti alacağım ayrıca şarjlı el süpürgesi tavsiyeleriniz nelerdir

Cnm sanada iyi hafta sonlari bebisini op benim icin arzumunki guzel bilendirda sarzlida da fakir var bende memnunum ben hem ayakli olanlardan al bence daha kullanisli cnm ben simdi ondan alacam bitane gecen hafta bime gelmisti ama kacirdim hadi gorusurz optum cnm

iyi haftasonları kızlar...nasılsınız....kızlar blender seti alacağım ayrıca şarjlı el süpürgesi tavsiyeleriniz nelerdir

Cnm sanada iyi hafta sonlari bebisini op benim icin arzumunki guzel bilendirda sarzlida da fakir var bende memnunum ben hem ayakli olanlardan al bence daha kullanisli cnm ben simdi ondan alacam bitane gecen hafta bime gelmisti ama kacirdim hadi gorusurz optum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…