geçmiş olsun yeterim evet aynı gün birden fazla polikliniğe gidemiyorsun.....konsiltasyon neden yazmıyorlar...
ne yaptınız peki halledebildiniz mi canımmm
bu gün gün boyu has idikdurmumum tamda böyle
Hepinize iyi haftasonlari kizlarrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Nedra bebis nasil cnm hersey yoluna girdimi sen nasilsin cnm
Suer sen nasilsin cnm int isini halledemedin mi daha ozledim seni cnm
Yetercim inss islerini halletmissindir cnm
suercim allah kolaylik versin cnm kv yasamak cok zor bilirim daha cok kalmaz insssSlm cnm interneti hallettimde kv bende epeydironun için çok yoğunum giremedim birde kızın son yazılıları derken epey vakit oldu. Bu sene 4 sınıftaya dersleri epey ağırlaştı. Sen nasıl oldun cnm iyimisin
Nedra kızzz bebiş nasıl. Valla bugünlerin kıymetini bil yemin ediyorum tekrardan ilkokul okumaya başladım. Kızla ders çalışa çalışa hatim indirdim
Yeter sen nasılsın cnmmm
Hepinizi öpüyorum mutlu hafta sonları diliyorum. Allahtan kendimede kv den dolayı sabır diliyorum
iyi haftasonları kızlar...nöbetçiyim..kıza eşim bakıyorrr...
neşe77 canım kız 3 aylık oldu..maşallah uyku konusunda biraz düzensisiz onun dışında bir sıkıntımız yok...
özlem canım 4.sınıf zordur hele seneye 5. sınıf olacak...inşallah bizim kızında o hallerini görürürz....canım sana Allah kolaylık versin....kv zor hele uzun süreli kalırsa....
hepinize iyi akşamlar kızlar...
Sagol cnm allaha sukur iyiyimnaıslsınız kızlar çok kötü grip oldum ateş öksürük halsizilik boğazım dan yurtunamaıyorum acile gittim iğne yaptılar inş atlatırım bir an önce
iyi haftasonları kızlar...nasılsınız....kızlar blender seti alacağım ayrıca şarjlı el süpürgesi tavsiyeleriniz nelerdir
iyi haftasonları kızlar...nasılsınız....kızlar blender seti alacağım ayrıca şarjlı el süpürgesi tavsiyeleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?