Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

derya cnm memleketine gittinmi yerleştinmi cnm nasılsın bebiş nasıl hamişliğin nasıl gidiyor lutfen iki kelimede olsa yaz özledim seni cnm

kızlar merhaba topiği görünce hemen geldim eşim çok radyasyon almamı istemiyor çok fazla giremicem sanırım bugün dr gittim 7 haftalık olduk inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın rabbime hep böyle dua ediyorum fırsat buldukça uğrarım hepinize güzel hamişlikler diliyorum:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biricik duam hayırla kucağınıza almanızdır bebeğinizi...

biricik duam hayırla kucağınıza almanızdır bebeğinizi...
ısaol tatlım rabbim cümlemize hayırlı evlarlar nasip etsin rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayan kaderdaşlarımada en kısa zamanda bu duyguyu taddırsın :49::49::49:

ısaol tatlım rabbim cümlemize hayırlı evlarlar nasip etsin rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayan kaderdaşlarımada en kısa zamanda bu duyguyu taddırsın :49::49::49:
encanım senin için çok seviniyorum cnm inşşşş sağsalim bebişinide kucağına alırsın allah anneliği yurekten isteyen butun arkadaşlarımızı evlatsız bırakmasın inşşşş benim gibi olanlarında çocuklarını kardeşsiz bırakmasın inşşşşşşş

encanım senin için çok seviniyorum cnm inşşşş sağsalim bebişinide kucağına alırsın allah anneliği yurekten isteyen butun arkadaşlarımızı evlatsız bırakmasın inşşşş benim gibi olanlarında çocuklarını kardeşsiz bırakmasın inşşşşşşş
​amin canım inşallah

kizlar yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun insallah...
ben turkiyedeyim iki hafta oldu geleli iki ay daha kalmak istiyorum.
turkiye ye gelmeden birkac gun once kucuk tuvaletimi birgun boyunca cok zor aci cekerek yaptim.
o gun doktora gidip muane oldum intihap olabilir dedi 5 gun kullanmam gereken bir ilac verdi
uc gun kullandim mideme dokununca biraktim.bazen vajinal yanma oluyor aranizda boyle olan oldumu hic
doktora gitsem mi sizce kizlar bir sorun olmaz insallah
rabbim hamile olan herkesin yavrusunu sagsalim kucagina almasini nasip etsin
isteyen tum kullarina hayirli saglikli evlat versin insallah yuce yaratan.

Arkadaşlar herkeze selam
Biraz işlerim vardı epeydir giremedim
Encan canım tekrar seni tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin

Benimde doğum kontrol hapımın bitmesine 3 tane kaldı acaba hemen bitince adet olunuyormu arkadaşlar

Arkadaşlar herkeze selam

Benimde doğum kontrol hapımın bitmesine 3 tane kaldı acaba hemen bitince adet olunuyormu arkadaşlar

suercim canım benimki hemen olmuyor.birkaç gün bekliyorum.herkesin bünyei farklı tabi.

nurefsan mrb cnm hoşgeldin bence dr git cnm dr a hamiş olduğunu söylersende ona göre bir ilaç verir cnm çunku orası önemli cnm rahatsızlığın ilerlemeden dr görun bence geçmiş olsun cnm kendine dikkat et

Arkadaşlar herkeze selam

hoşgeldin cnm artık böyle uzun gidişler olmasın cnm özlettiniz ya hapların bitince 3-4 gune gelir cnm merak,etme sen

Selamlar kizlar,

12. haftanin icerisindeyim su anda ve acayip bir yorgunluk var.. Herkez 4. aydan itibaren daha iyi hissedersin diyor ama yataktan kalkip ise gidesim yok :) Isyerindeykende yatagimi dusunuyorum :) Bunun haricinde hersey iyi gidiyor dana gibi yememin haricinde.. Ben hamilelikten yemiyorum, hamile kalmadan hemen once sigarayi biraktigim icin yiyorum.. Agzim iki dakka durmuyor of bu gidisle 100 kilo olucam :)

Birisi sormus dogum kontrol ilacini biraktiktan sonra adet hemen baslarmi diye.. Cevap: ilac bittikten sonra 7 gun icerisinde baslar adet..

Selamlar kizlar,

12. haftanin icerisindeyim su anda ve acayip bir yorgunluk var.. Herkez 4. aydan itibaren daha iyi hissedersin diyor ama yataktan kalkip ise gidesim yok :) Isyerindeykende yatagimi dusunuyorum :) Bunun haricinde hersey iyi gidiyor dana gibi yememin haricinde.. Ben hamilelikten yemiyorum, hamile kalmadan hemen once sigarayi biraktigim icin yiyorum.. Agzim iki dakka durmuyor of bu gidisle 100 kilo olucam :)

Birisi sormus dogum kontrol ilacini biraktiktan sonra adet hemen baslarmi diye.. Cevap: ilac bittikten sonra 7 gun icerisinde baslar adet..

O soruyu soran birisi benim cevabın için teşekkürler

Back
X