Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba topiği görünce hemen geldim eşim çok radyasyon almamı istemiyor çok fazla giremicem sanırım bugün dr gittim 7 haftalık olduk inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ve olmayan arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsın rabbime hep böyle dua ediyorum fırsat buldukça uğrarım hepinize güzel hamişlikler diliyorum![]()
ısaol tatlım rabbim cümlemize hayırlı evlarlar nasip etsin rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayan kaderdaşlarımada en kısa zamanda bu duyguyu taddırsınbiricik duam hayırla kucağınıza almanızdır bebeğinizi...
encanım senin için çok seviniyorum cnm inşşşş sağsalim bebişinide kucağına alırsın allah anneliği yurekten isteyen butun arkadaşlarımızı evlatsız bırakmasın inşşşş benim gibi olanlarında çocuklarını kardeşsiz bırakmasın inşşşşşşşısaol tatlım rabbim cümlemize hayırlı evlarlar nasip etsin rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayan kaderdaşlarımada en kısa zamanda bu duyguyu taddırsın![]()
​amin canım inşallahencanım senin için çok seviniyorum cnm inşşşş sağsalim bebişinide kucağına alırsın allah anneliği yurekten isteyen butun arkadaşlarımızı evlatsız bırakmasın inşşşş benim gibi olanlarında çocuklarını kardeşsiz bırakmasın inşşşşşşş
Arkadaşlar herkeze selam
Biraz işlerim vardı epeydir giremedim
Encan canım tekrar seni tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Benimde doğum kontrol hapımın bitmesine 3 tane kaldı acaba hemen bitince adet olunuyormu arkadaşlar
mrb cnm iyi geceler nasılsınsuercim canım benimki hemen olmuyor.birkaç gün bekliyorum.herkesin bünyei farklı tabi.
mrb cnm iyi geceler nasılsın
sağol cnm bende iyiyim tedavi gunu yaklaşıyor diye biraz heycanlıyımiyiyim canım sen nasılsın.sana iyi akşamlar,
hoşgeldin cnm artık böyle uzun gidişler olmasın cnm özlettiniz ya hapların bitince 3-4 gune gelir cnm merak,etme senArkadaşlar herkeze selam
Biraz işlerim vardı epeydir giremedim
Encan canım tekrar seni tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Benimde doğum kontrol hapımın bitmesine 3 tane kaldı acaba hemen bitince adet olunuyormu arkadaşlar
sağol cnm bende iyiyim tedavi gunu yaklaşıyor diye biraz heycanlıyım
Selamlar kizlar,
12. haftanin icerisindeyim su anda ve acayip bir yorgunluk var.. Herkez 4. aydan itibaren daha iyi hissedersin diyor ama yataktan kalkip ise gidesim yok :) Isyerindeykende yatagimi dusunuyorum :) Bunun haricinde hersey iyi gidiyor dana gibi yememin haricinde.. Ben hamilelikten yemiyorum, hamile kalmadan hemen once sigarayi biraktigim icin yiyorum.. Agzim iki dakka durmuyor of bu gidisle 100 kilo olucam :)
Birisi sormus dogum kontrol ilacini biraktiktan sonra adet hemen baslarmi diye.. Cevap: ilac bittikten sonra 7 gun icerisinde baslar adet..
Sönmez kayıp yine herhalde arkadaşlar:99::99:
evet foruma uğradığı yok... gelsin hesap soralım....![]()