Gelsin Bebişler Mutlu Hamişler

selam sönmezin vallahi nasıl olalım şimdilik doğal yollara devam ediyoruz.saraçoğlundan 2. kürü istedim...eşim keçiboynuzuna devam ediyor...hayırlısı bakalım...sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor haftasonu?

Haftasonu nasıl geçerki ev işleri......çalışınca ancak haftsonuna kalıyor....hayırlısı olsun canım..rabbim yeterki ol desinnnn......bende napayım adet olup doktora gidecem rahim filmi çektirecem....ama korkuyom......o yüzden günler geçsin istemiyorum..bir yandan okul işleri yazılılar.....yani yoğun geçiyor tatlım...tabi bunada şükür....fırsat buldukça giriyorum foruma ama çok fazla giren yok artık..... yine görüşürüz kendine iyi bak tatlımmm.....eşin sigara içiyor mu???içiyorsa sperm üzerinde kötü etkisi var....... peki tüpbebek düşünüyor musunuz?ne zaman???? öptüm......

yok canım sigara kullanmıyor...dediğin gibi haftasonları en yoğun ve yorucu zaman oluyor...allahtan eşim yardım ediyor yoksa daha zor olurdu benim için...rahim filminden korkma canım ben 2 defa çektirdim ...anestezili çektir... acı filan duymuyorsun sadece anestezi geçtikten sonra az bir acı oluyor onuda ağrı kesiciyle hallediyorsun zaten...ha bu arada rahim filmini scopy cihazı ile çektir daha net görüntü alırsın...çeken yerlere sor ama..normal röntgen mi scopy ile mi çekiyorsunuz diye....yazın tüp düşünüyruz...acıbadem de maslakta...

benimde eşim öğretmen...geçen yazılı kağıtlarını eve getirdi...bunları sen mi okuyacaksın dedim? evet dedi....400 civarında yazılı ve kompzisyon....:52::52:

yok canım sigara kullanmıyor...dediğin gibi haftasonları en yoğun ve yorucu zaman oluyor...allahtan eşim yardım ediyor yoksa daha zor olurdu benim için...rahim filminden korkma canım ben 2 defa çektirdim ...anestezili çektir... acı filan duymuyorsun sadece anestezi geçtikten sonra az bir acı oluyor onuda ağrı kesiciyle hallediyorsun zaten...ha bu arada rahim filmini scopy cihazı ile çektir daha net görüntü alırsın...çeken yerlere sor ama..normal röntgen mi scopy ile mi çekiyorsunuz diye....yazın tüp düşünüyruz...acıbadem de maslakta...

canım peki anestezili çektirmem için kliniğe aç mı gitmem lazım.....daha önce anestezi almadan çektirdim zor değil dedi doktorki ben normal muayenede bile zorlanıyorum....bir daha anestezisiz çektirmem....scopy nedir ama sorarım.....sağol tatlım.....aynen o yazılı kağıtları var yaaaa onları okumak ölüm geliyor insana........

canım bende ilk rahim filmimde çok korkmuştum çok acı verdiğini duymuştum o yüzden mutlaka anestezi istedim arada fiyat farkı oluyor ama olsun...anestezi için aç gitmen lazım tatlım...scopy cihazını mutlaka sor derim...eğer görüntü iyi çıkmazsa dktor bir daha istiyor veya net bir teşhis koyamıyor...

öğretmenlik dışarıdan bakınca kolay gibi geliyor ama hiç te kolay bir meslek değil bence...insanlar yanlış anlıyor...yok 3 ay tatilin varmış ...yok 15 tatil varmış...nerde 3 ay tatil...öğrenci her türlü rezilliği yapar öğretmen kızsa veli çıkar "benim çocuğumun gururuyla oynamaya hakkın yok der" hatta öğretmen suçlu olur...çok yanlış lanse ediyrlar öğretmenleri...

canım bende ilk rahim filmimde çok korkmuştum çok acı verdiğini duymuştum o yüzden mutlaka anestezi istedim arada fiyat farkı oluyor ama olsun...anestezi için aç gitmen lazım tatlım...scopy cihazını mutlaka sor derim...eğer görüntü iyi çıkmazsa dktor bir daha istiyor veya net bir teşhis koyamıyor...

öğretmenlik dışarıdan bakınca kolay gibi geliyor ama hiç te kolay bir meslek değil bence...insanlar yanlış anlıyor...yok 3 ay tatilin varmış ...yok 15 tatil varmış...nerde 3 ay tatil...öğrenci her türlü rezilliği yapar öğretmen kızsa veli çıkar "benim çocuğumun gururuyla oynamaya hakkın yok der" hatta öğretmen suçlu olur...çok yanlış lanse ediyrlar öğretmenleri...

bu sefer bende anestezili çektiririm ilki biraz acemiliğime denk geldi çektirdim...bacaklarım titriyordu masada...onu hiç unutamam....benim sonrasında kanamamda olmuştu...ama filimde kanallar açık gözüküyordu....inşallah bu seferde açık olurda sorun olmaz....evet tatlım öğretmenlik gerçekten çok yıpratıcı bir meslek....her zaman haklı öğrenci ve veli....bizim bir fonksiyonumuz kalmadı..saygı zaten yok....napalım mecburen çalışıyoruzzz....bir daha dünyaya gelme şansım olsa asla öğretmen olmazdımmmmmmm.......çocukları sevmediğimden değil....ıvır zıvır işlerinden ve saygınlığını kaybetmesinden.....

Benimkisi bir inanç tabiki, inanıyorumki tüpbebeğe gerek kalmıyacak:)

kızlar hepinizden allah razı olsun dünden beri kahverengi şeklinde geliyor crinone jel geri geliyo ama simsiyah sanki içerde pıhtılanmış gibi anlamadım dr aradım kırmızı adet gibi olmadığı sürece korkma dedi salı baktıracaktık ama pazartesi baktır dedi yani sadece yarın kaldı pazartesi bakacaz rabbim inşallah cümlemize hayırlı sonuçlar versin

kızlar hepinizden allah razı olsun dünden beri kahverengi şeklinde geliyor crinone jel geri geliyo ama simsiyah sanki içerde pıhtılanmış gibi anlamadım dr aradım kırmızı adet gibi olmadığı sürece korkma dedi salı baktıracaktık ama pazartesi baktır dedi yani sadece yarın kaldı pazartesi bakacaz rabbim inşallah cümlemize hayırlı sonuçlar versin

amin cnm inşşş guzel sonucunu yarın bizimle paylaşacaksın ben inanıyorum tatlımmm

hepinize gunaydınlar kızlar guzel hafta sonları janim iyi olmana sevindim cnm maşallah size sönmezim cnm ay halin surekli gecikirmi tatlım eğer geciktiyse soğan kuru yapabilirsin cnm cok fayda ediyormuş bu durumlarda thorbank cnm inşşş eşinle ikinizin kullandığıniz kurler en kısa surede inşş size bebişinizi getirsin tatlım hepinizi çok öpuyorum kızlar iyi bir haftasonu geçirin göruşuruz

iyi pazarlar kızlar...geç ve uzun bir pazar kahvaltısından sonra geleneksel pazar temizliği....kapalı ve hafif yağmurlu bir mersinden hepinize kucak dolusu selamlar....:52::52:

neşe77 iyi dileklerin için teşekkür edrim tatlım...soğan kürünü ben de yapıyorum ...çikolata kistim için kistte değişiklik yok ama adet olmadan önce lekelenme olurdu bende kürden sonra olmamaya başladı...saraçoğlu kürün etkisini mutlaka göstereceğini söylüyor bakalım deneyip göreceğiz...

Son düzenleme:
ne umudum ne inancım kaldı niye ki bu çaba olmayacak bişey için bu kadar uğraşılır mı olmuyor olmuyor işte günlerdir süren lekelenmeler ve sonunda bugün adet kanaması bitirdim artık kızlar bırakıyorum bu işi olmuyor işte daha kaç kez denenebilir ki dengem kalmadı herşeyim çocuk oldu az kaldı çıldırmaya o yüzden istemiyorum artık bi daha denemeyeceğim benim olmadı rabbim inşallah sizlere tattırır o duyguyu hoşcakalın

dilekcim eminmisin cnm adaet olduğuna eğer çok değilse yarın testini yaptır cnm reglin geldiysede biliyorum şuan nedesek boş çok uzuldum tatlim şimdi sen uzuntunu yaşa ama sonra tekrar kalk ve dr la konuş eksik olanbirşeyler var belki iyice araştır ve yoluna devam et tatlım inşşş allah sanada yaşatacak tatlım bu duyguyu hayırlısı olsun inşşş cnm belkide bebişin tedavisiz gelir lutfen umutsuz olma cnm bir sure dinlen ama sonra yoluna devam et cnm çoook öptum geçmiş olsun cnm

mrblar herkeze hayırlı akşamlar rabbim hepinizin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmasın inş...benım dördüncü tüp denemem transferimin 11.günündeyim ve kasık ağrılarım başladı adet olacakmış gibi... sizce normalmi?? yarın teste gidecem lütfen dua edin ...inş güzel neticelerle döneriz hepimiz..

mrblar herkeze hayırlı akşamlar rabbim hepinizin gönlüne göre versin emeklerimiz boşa çıkmasın inş...benım dördüncü tüp denemem transferimin 11.günündeyim ve kasık ağrılarım başladı adet olacakmış gibi... sizce normalmi?? yarın teste gidecem lütfen dua edin ...inş güzel neticelerle döneriz hepimiz..

canım inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın....ağrılarında bebiştendir canım...merakla sonucunu bekliyoruz...bu arada hangi merkezde yaptırdın...

ne umudum ne inancım kaldı niye ki bu çaba olmayacak bişey için bu kadar uğraşılır mı olmuyor olmuyor işte günlerdir süren lekelenmeler ve sonunda bugün adet kanaması bitirdim artık kızlar bırakıyorum bu işi olmuyor işte daha kaç kez denenebilir ki dengem kalmadı herşeyim çocuk oldu az kaldı çıldırmaya o yüzden istemiyorum artık bi daha denemeyeceğim benim olmadı rabbim inşallah sizlere tattırır o duyguyu hoşcakalın

dilek10 ne desem boşa canım 4 defa aynı duyguları yaşayan biri olarak son denemeden sonra bende senin gibi düşünmüştüm...ümidini asla kaybetme canım...bir süre dinlen...kafanı topla...belki de kendiliğinden gelecek bebişin....

canım inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın....ağrılarında bebiştendir canım...merakla sonucunu bekliyoruz...bu arada hangi merkezde yaptırdın...

dilek10 ne desem boşa canım 4 defa aynı duyguları yaşayan biri olarak son denemeden sonra bende senin gibi düşünmüştüm...ümidini asla kaybetme canım...bir süre dinlen...kafanı topla...belki de kendiliğinden gelecek bebişin....

Arkadaşlar daha önce Tüp bebek başarısı olanlar varsa bizlere yardımcı olabilirler mi? Herkeste aynı olmasa da ne yapmak lazım ne yapmamak lazım paylaşırsanız sevinirim. Bir de en erken ne zaman nasıl belirtiler oluyor.

rabbim sen çok büyüksün dün neler düşünüyordum bugün ise neler dün adet oldum hiç tutmadı dedim bugün zorla test yaptırttılar 22 çıktı normal test günüm yarındı ama adet kanaması gibi olduğu için bugüne çektiler şimdi ise yarından sonra baktıracağım testte sonuç yükselsin diye dua ediyorum allah rızası için dua edin ne our

Arkadaşlar daha önce Tüp bebek başarısı olanlar varsa bizlere yardımcı olabilirler mi? Herkeste aynı olmasa da ne yapmak lazım ne yapmamak lazım paylaşırsanız sevinirim. Bir de en erken ne zaman nasıl belirtiler oluyor.

canım stresten uzak dur derim... öyle devamlı yatma..transferden sonra...çünkü devamlı yatmak hiçbir işe yaramıyor...en erken 9. gün test yaptırıp öğrenenler gördüm..belirti pek yok canım..adet lacakmış gibi hissediyor çoğu...bazen pembemsi akıntı geliyor ara ara...bunada yerleşme kanaması diyorlar...kasık batmaları ve bel ağrıları adet dönemlerindeki gibi...anlayacağın test yapmadan sonuç çıkmıyor...ama günü ne zamansa o zaman tetst yap derim erkekn yapıp moral bozulsun istemem....

rabbim sen çok büyüksün dün neler düşünüyordum bugün ise neler dün adet oldum hiç tutmadı dedim bugün zorla test yaptırttılar 22 çıktı normal test günüm yarındı ama adet kanaması gibi olduğu için bugüne çektiler şimdi ise yarından sonra baktıracağım testte sonuç yükselsin diye dua ediyorum allah rızası için dua edin ne our

canım inşallah değerin kat be kat yükselir...stres yapma... her şeyin hayırlısını dile...inşallah umudun seni bırakmamıştır...sevgi ve dua ile....:54::54:

çok sevindim tatlım inşş herşey
yolunda gider cnm değırin inşşş
bugun katvekat artsın guzel habernerle dön inşş cnm gözun aydın

Back
X