Gelsin mi gelmesin mi

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhabalar, benim buraya daha önce de konu açtığım bi eski sevgilim vardı. Biz ayrı şehirlerdeydik sonra ben onun bulunduğu şehre gittim bi kaç kez görüştük , ama yeniden başlamadık da tam olarak biraz sürüncemedeyiz açıkçası hala. Hala net bir ilişkimiz yok. Yani şöyle 2 aydır ayrıydık son 1 aydır da sürüncemedeyz totalde 3 ay. Bugün haftasonu benim olduğum şehre gelmek istediğinden bahsetti ama net konuşmadık benim işim vardı kapadım. Eğer arar da gelmek istediğini söylerse ne yapmalıyım başka bir planım olduğunu söyleyip gelme desem mi acaba ? Çünkü ben onun olduğu şehirdeyken pek sık görüşmek istemedi . Bazen işi çıktı vs .

Merhabalar, benim buraya daha önce de konu açtığım bi eski sevgilim vardı. Biz ayrı şehirlerdeydik sonra ben onun bulunduğu şehre gittim bi kaç kez görüştük , ama yeniden başlamadık da tam olarak biraz sürüncemedeyiz açıkçası hala. Hala net bir ilişkimiz yok. Yani şöyle 2 aydır ayrıydık son 1 aydır da sürüncemedeyz totalde 3 ay. Bugün haftasonu benim olduğum şehre gelmek istediğinden bahsetti ama net konuşmadık benim işim vardı kapadım. Eğer arar da gelmek istediğini söylerse ne yapmalıyım başka bir planım olduğunu söyleyip gelme desem mi acaba ? Çünkü ben onun olduğu şehirdeyken pek sık görüşmek istemedi . Bazen işi çıktı vs .
Boşver gelmesin..

Seviyorsanız his varsa çağırın

Bize mi bağlı simdi sizin ne olduğu belli olmayan ilişkiniz
Gelsin çoksa gelicek gelmesin diyen çoksa gelme diyeceksin
Eee senin kararın ne Olucak o zaman
Bu nedir yazı tura gibi
Içındeki ses kalbin ne Diyor buna biz değil senin karar vermek gerekir ve artık net karar olmalı bu nedir bu ilişki bile değil

Istiyosa gelsin koskoca sehre gelmesini engellryemezsin. Sende onun yaptigi gibi yaparsin isim var deyip gorusmexsin

Sizi umursamadigini düşünüyorsanız gelmesin ama sadece sizi görmek için geliyorsa umursuyordur diye düşünüyorum. Karari siz vereceksiniz, ilişkinizi niye ayrıldığınızi bilmiyoruz.

Beraber olmak istiyorsanız çağırın, adamı istemiyorsanız çağırmayın. Başka seçenek var mı😂

Canınız nasıl istiyorsa öyle davranın? Sizin yerinize biz mi karar verelim şimdi🥴

Boşver gelmesin..

Görüşmeyin. Sizi önemsemiyor bariz belli

Seviyorsanız his varsa çağırın

Bize mi bağlı simdi sizin ne olduğu belli olmayan ilişkiniz
Gelsin çoksa gelicek gelmesin diyen çoksa gelme diyeceksin
Eee senin kararın ne Olucak o zaman
Bu nedir yazı tura gibi
Içındeki ses kalbin ne Diyor buna biz değil senin karar vermek gerekir ve artık net karar olmalı bu nedir bu ilişki bile değil

Istiyosa gelsin koskoca sehre gelmesini engellryemezsin. Sende onun yaptigi gibi yaparsin isim var deyip gorusmexsin

Sizi umursamadigini düşünüyorsanız gelmesin ama sadece sizi görmek için geliyorsa umursuyordur diye düşünüyorum. Karari siz vereceksiniz, ilişkinizi niye ayrıldığınızi bilmiyoruz.

Çağır gelsin,ne kaybedersin ki? Güzel keyifli bir gün geçirirsiniz iste
Ya aslında bedel ödetmek diye bişe var ya o sebeple sormuştum yani bende şimdi o gelmek isteyince yaa çok ii olurdu ama şu şu planım var desem mi diye düşündüm . Hoş biraz önce aradı bu sefer bahsi geçmedi ama gelmekten falan 😀 gerçi beni annem çağırıyodu kapamak zorunda kaldım o bişiler anlatırken ama 😀

Ya aslında bedel ödetmek diye bişe var ya o sebeple sormuştum yani bende şimdi o gelmek isteyince yaa çok ii olurdu ama şu şu planım var desem mi diye düşündüm . Hoş biraz önce aradı bu sefer bahsi geçmedi ama gelmekten falan 😀 gerçi beni annem çağırıyodu kapamak zorunda kaldım o bişiler anlatırken ama 😀
Pufff, küçük hesaplar...
"Gelme, planım var" deyince ne olacak? Üzüntüden yataklara mi dusecek? Şehre gelme plani varsa zaten gelecek, sadece görüşmemiz olacaksınız.

Pufff, küçük hesaplar...
"Gelme, planım var" deyince ne olacak? Üzüntüden yataklara mi dusecek? Şehre gelme plani varsa zaten gelecek, sadece görüşmemiz olacaksınız.
Hayır canım sadece beni görmeye geliyor. Ben işim var desem zaten gelmicek . Benim her zaman ona hazır bekliyo olmadığımı görsün diye düşünmüştüm de bir daha konusunu açmadı gelmenin sanırım vazgeçti 😀 ben konuyu açtığımla kaldım 😀

net davranış sergilemeyen adamdan korkun güven herşeydir bu duyguyu veremediyse telefon numarası dolu başka kızlar vardır ona göre herkesin bir tadına bakmak sevap olabilir ona göre saçı uzun aklı kısa dır kendini çok akıllı sananlardan ,dikkatli olun

Hayır canım sadece beni görmeye geliyor. Ben işim var desem zaten gelmicek . Benim her zaman ona hazır bekliyo olmadığımı görsün diye düşünmüştüm de bir daha konusunu açmadı gelmenin sanırım vazgeçti 😀 ben konuyu açtığımla kaldım 😀
Amaaaaan , ilk mesajımı tekrar edeyim.
Öyle dedin de yataklara mi düsecek sanki üzüntüden? 'vay be,kıza bak. Ağırlığını koydu' mu diyecek?
Gorusmediginle kalacaksın öyle.. hatta belki 'ben gelecektim gelme dedin,yine sen gel' bile diyebilir sizin meşgulüm demenizden sonra...
Bence hiç gerek yok böyle oyunlara. Görüşmeye niyetin varsa görüş. Peşinden koşsun , "iki iltifat alayım da havam yerine gelsin" istiyorsan da 'sanirim bu böyle olmayacak, ne sen gel ne ben geleyim, hatta artık bana bir mesaj bile atma lutfen' de, whatsapptan engelle. Ya blofunu yer istediğin gibi seni nazlar,eder - isteidgin bedeli alirsin. Ya da umursamaz, bir sürünceme ilişkiden kurtulmuş olursun

Cok gelmek istiyorsa gelsin cok kısacık gorusurdum ben.

ben olsam istersen gel derdim. görüşmek isteyince de işim var gelemiyorum kusuruma bakma derdim. yaptığı hödüklüğü anlardı belki.

Back
X