Gelsin ve Sevsin Diye.

MarlaSing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
71
125
93
Ankara
Bundan 8 ay evvel birisiyle tanıştım. Uyum, enerji harikulade. Flört rutini olan günaydınlaşmalar, gün içi haberleşmeler, bi yere giderken ya da uyurken haber vermeler her şey onun tarafından başlatıldı. Ben de bi şekilde kendimi bu döngünün içinde buldum ve kendimi kaptırmaya başladım. İki ayın sonunda sorgulamaya başladım bu durumun ne olduğunu ve ima ettim ama tam olarak umduğum netliğe kavuşmadı durum. Birkaç ay daha bu belirsiz ilgi, bir adım ileri iki adım geri halleri benim ilgimi ona daha çok çekti ve altı ay sonunda artık dayanamayıp ona hoşlantımı ve ilgimi açık açık söyledim. Verdiği cevap “bana değmez, ben kimseye mutluluk veremem, benden olmaz” gibi ıssız adam cümlelerinden ileri gitmedi. O dönem bana kendimi değersiz hissettirdiği için değişen duygu durumumla görüşmeme kararı da aldım, dayanamayıp geri de yazdım. Yüz yüze görüşüp havadan sudan konuştuğumuz da oldu, arada bi msjlaştığımız da. Ama hepsi bu. Tabi haliyle iletişimimiz oldukça zedelendi. Bi tarafım onun tarafından sevilmeyi çok istiyor. En azından şans tanımasını. Var mı bunun bi yolu hanımlar? Susmalı mıyım, uzak mı durmalıyım? Hiç sevmiyorum taktik işlerini o yüzden yekten söyledim hislerimi, böyle yaparak ona alan tanımadım belki diyorum. Ne yapmalı önerilerinizi bekliyorum.

Uzak durursunuz o gelir, ilginizi tekrar hissedince yine gider çünkü sizi sevmiyor. Allah’ım erkekler neden hep aynı Kısacası döngü böyle devam eder. Yıpranırsınız, zamanınızın gittiğine yanarsınız, uzak durun sizi seven biriyle birlikte olun

buyuk ihtimalle sizden baska secenekleri de var kendisinin, o yuzden size ilgi gosterip el altinda tutmaya calisiyor ama diger taraftaki sansini da oldurmek istemiyor bir iliskiye baslayip.

bu tipte bir adam icin degmez. bence kesinlikle yolunuza bakin.

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan paçoz
Bırak Allah aşkına sana koca mı yok öff sinirlendim yine kadınsın sen dişisin el üstünde tutulacağın bir ilişkin olmalı.
İlişki demek mutluluk demek kahkaha demek arabesk şarkı değil.

Böyleleri sadece zaman kaybı. Bu kişilerle mutlu olamazsınız. Sizin de dediğiniz gibi " ıssız adam tribi". O filmde bile sonunda adam kaybetti

tam olarak benzer şeyleri yaşadım, yaşıyorum. sadece benim zaman zarfım çok daha kısa. 2 ay falan oldu tanışalı sizin zaman zarfınız çok daha uzun. bizde de ilk o başlattı, devamını getirdi vs. sadece gittiğim yeri haber verme konusunda yanaşmadım zaman içinde o da bıraktı. sonra ilgisini üzerimden çekmeye başladı, işi, zamansızlığı vs bahane etti. nedense ilgisini çekince ben daha çok ilgilensin istedim ki asla ilgi manyağı değilimdir hatta yalnız olmayı ve özgür olmayı daha çok severim. zaten az olan ilgi ve iletişim bi baktım artık benim zorumla yürüyor. belirsizlik yoruyor. ben de açılır gibi oldum ama tam anlamıyla değil tabii. o da ya cevapsız kaldı ya da ben doğru bir tercih değilim senin için, işim gücüm zamanım çok karmaşık, seninle ilgilenemiyorum bile gibisinden cümleler kurdu. soğutmak istediğini düşündüm böyle diyerek ve ona söyledim bunu. kesinlikle kabul etmedi, ne alakası var dedi sinirlendi. duygu durumu çok değişiyor insanın.

benim size tavsiyem bırakın olduğu gibi kalsın. yazarsa yazın, yazmasa hiç umursamayın. siz de ona karşı net olmayın. insan net olup rest çektiği zaman da karşısındaki dur gitme demiyorsa pişman olabiliyor. ben onu hayatımdan çıkardım o artık yok diye düşünmek beni ayrılık kafasına sokuyor mesela, özlüyorum. ama ne zaman net olmasam, net bir adım atmasam, rest çekmesem, elimin altında dursun canım isterse konuşurum desem gözümde büyümüyor o insan ve yokluğu ile beni yaralayamıyor haliyle.

boşverin onu, bir kenarda dursun. kendinizi hazır hissettiğinizde sepetlersiniz numarasını vs silerek. siz kendinize odaklanın, dişil enerjinizi yükseltin.

Uzak dur tabi ki
Demek ki senin gibi duygularını tanımlamakta iyi değil ya da sevmiyor
Bunu da ancak ondan uzak durarak netlestirebilirsin . Sen yanında olduğun sürece o kendini sorgulamaya gerek duymayacaktir. Sevmiyorsa da seni sevmeyen birine zaman harcamamış olursun. Sevecek olan sekiz ayda severdi

Ben mi çok egoluyum yav. Bana şans versin ne demek kim ki şans verecekmiş Allahim sen sabir ver.
Arkadaş, biri istemiyorsa zorlamayin, şans mans istemeyin, adam mi yok? Dogru durust sizi seven biriyle olun boyle yalvar yakar pesinde koşup ilişkiye başlayip değer goren bir kadin goren oldu mu hayatinda? Ne sacma sey

Böyle bir tür var artık sanırım, ya da hep vardı ve ben ilk defa karşılaştım. Gerçekten bütün kimyamı bozdu. Ben gayet aklı başında kararlar alabilen, insanlar hakkında isabetli çıkarımlar yapan biri olduğumu düşünürüm. Ama bu gelgitler beni manipüle etti, sağlıklı düşünemez oldum resmen. Özdeğer algımı zedeledi sanırım bilmiyorum, alıştım ya da gözümde büyüttüm bilmiyorum. Şunun farkında aslında “ben de çok bişey değilim, haddim değil sana bunları söylemek” Ben yapamam, başkası yok, ama senle de olmaz, benden fayda gelmez, bana değmez. Nedir bunlar? Madem bunun bilincindeydin neden benim dengemi bozdun ki diyemedim tabi. Sadece çok kızıyorum ona, kendime, içinde bulunduğum duruma, ve ortaya çıkan bu yeni türe.

Flörtöz kişilikli birisi belli ki. Kaçmanıza gerek kalmayıp bir netliğe dönüştürmek isteyince başka avlara yönelmeyi tercih eden tiplerden. Üzülmenize bile değmez. Uzak durulması gereken gereksiz modellerden

Aslında en uzak durmaya çalıştığım tür, hiç ama hiç ıssız adam iyileştirecek enerjim yok. Derdim iyileştirmek de değil. Ama şu konuda haklısınız, maalesef ki egolu değilim. Ama bana şans vermesi gibi bi algım da yok, ilişkiye şans tanıması bahsettiğim. Ama yine de çok haklısınız söylediklerinizde, teşekkür ediyorum.

Tam olarak bu sanırım. Kesinlikle böyle. Ağzı inanılmaz iyi laf yapıyor, sevimli, sempatik, enerjisi yüksek. Ve bunların farkında. Haliyle ilgi çekmesi ve istediğini elde etmesi zor olmuyor. Elde edince de sıkılıyor belli ki.

Aynen öyle. Hiç üzülmeyin çünkü öyle özel biri filan değil, bu tipler çok arttı son yıllarda görüyorum, duyuyorum, rastlıyorum
Sizden karşılık alıp ciddileşme sinyali görünce "öff tadı kaçtı"modunda başkalarıyla flörtleşme peşine düşüyorlar.
Bu arada kimseyi bulamayınca tekrar eskileri de yokluyor genelde bu türler. Tekrarında da aynısını yaşatıyorlar, aklınızda bulunsun

tabiki uzak durmalısın, kim bilir kaç kişiyi böyle oyalıyo egosunu şişiriyor.

bana da benzer şeyi yaptı. önce o kadar hevesli, daha görüşmeden bile pozitif düşünen, ses tonuma, bana binbir iltifat eden, tanıdıkça zekama ve tarzıma hayran kaldı. ben önceleri onun kadar hevesli değildim. dur bakalım ne olur bilinmez, göreceğiz tarzı yaklaşıyordum. hiç de öyle aman aman aşırı ilgi göstermedim, kafalarımız gayet güzel uymuştu sadece. gizemli bir tarafım vardı, o her konuda açıktı. ben hala gizemli takılmaya devam ediyorum o ayrı konu. ilk 1 ay kadar her şey süper, sanki benimle bir ilişkisi olsa dünyanın en mutlu insanı olacak havalarında. sonra ben de evet ya olabilir kafasına girdim, biz diye bişey olabilir moduna girdim ve bunu belli ettim bayağı. ondan sonra bi kendini geri çekmeler, yok benim işim çok yoğun ve karışık sana zaman ayıramıyorum bile, demeler. görüşelim dediğimde bakarız ederiz deyip görüşmemeler. benim söylediğim zamanda değil de onun dediği zamanda görüşmek vs. ben de kendi kendime diyorum ya madem zaman ayırmak istemiyorsun o zaman neden tanıştık, neden o kadar hevesli davrandın?

ve işin garibi ben birkaç gün kendimi geri çekmiştim hiç güzel bir hitap falan kullanmadım mesajlarımda, bazen cevap vermedim vs. o birden böyle güzel güzel hitaplarla konuşmaya başladı. deli midir nedir ama şu bir gerçek ki elde edemediğimiz ama elde etmeyi az da olsa istediğimiz şey bizden uzaklaşınca hakikaten ona olan tutkumuz artıyor. emin olun siz bu kişiyle ilişki başlatsanız, onun sevgisini kazansanız belki kısa bir süre hedefe ulaşma mutluluğunuz olacak ama sonrasında aynı istek sizde devam etmeyecek. belki de kabimiz bu kaosları seviyordur.

bence bunları bilerek yapıyorlar.

Bir erkek sizden hoşlanıyorsa ilişkiyi başlatmak için gerekeni yapar. 6 ay size açılmayan adama hislerinizi söylemekle hata etmişsiniz. Erkekler avcıdır, doğaları gereği koşmayı, kovalamayı severler. Belli ki bu alfa arkadaş sizi avlamak istemiyor. Hiç vakit kaybetmeyin, Serengeti düzlüklerinde daha nice alfalar var…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…