Gelsin ve Sevsin Diye.

Kalbim bu kaosları hiç sevmiyor ama neden kendimi böyle durumlar içinde buluyorum anlamadım. Sanırım süreci yönetmeyi beceremiyorum. Ya da artık çok değişti bu işler. Ben net olmayı, şeffaf olmayı hep bi erdem olarak gördüm, öyle inandım. Ama karşındaki insana yüzüne baktığında içini görecek kadar kendini açmak çok da doğru değilmiş sanırım. Bir şekilde yine kendimi sorguluyorum bu çok üzücü. Ya sanırım her şey yolunda sanıyorken bir anda böyle olması insanı bir yığın soru işaretiyle baş başa bırakıyor. Dediğiniz gibi belki dönüp gelseler aynı istek olmayacak bizde de ama şu yarım kalmışlık hissi kötü hissettiriyor.

Ne de güzel söylediniz. Söylediğiniz her biz cümle çok kıymetli. Teşekkürler.

İçine sinmeyen ama arada cansıkılması için lazım olur dediğin kişiye böyle davranırsın...Başına sarmamak için asla ilişki başlatmazsın ama ilgisi hoşuna gider ego
Haklısınız. İşin içinde olunca insan konduramıyor ancak dışardan yapılan gözlemler çok daha objektif oluyor. Benim içime sinmeyen oydu en başında, oluru yok dedim kendi kendime ilgisini ilk fark ettiğim anda. Şimdiyse bunun tam aksiyle yüzleşiyorum. Ne tuhaf.

Bu adamdan bir bk olmaz toptan bosverin bence silin numarasini gitsin
Dimi.. Burda insanları sıkmamak için detay veremedim ama öyle ukala bir üslubu ve rahatsız edici bi tavrı oldu ki dengenin değiştiğini fark edince, örneklesem önce ona küfreder sonra bana kızarsınız. En doğrusu boşvermek kesinlikle.

Ayni duygulari yasiyoruz

bence o bu kadar gelgit yapınca zaten sende merak uyandırdı. o da net bir şekilde ilgisini belli edip peşinden gelse sen de bahane üretmeye başlayabilirdin. insan sanırım hep heyecan arıyor. net ilişkilerdede heyecan belki de olmuyor.. karışık işler. en çok burcunu merak ettim bu kişinin?

Haklı olabilirsiniz. Diyorum ya, ben doğru olanın net davranmak olduğu sandım bugüne kadar ama merak duygusunu yok edebileceğini hesap edemedim. Bir süre sonra zorlanmadığını, zaten avucunun içinde olduğumu fark etti sanırım. Bunun büyük etkisi olduğuna inanıyorum. Burcu koç.

Klasik ne istediğini bilmeyen etrafımda kızlar olsun benden hoşlansın ben istediğimi seçeyim düşüncesinde olan erkeklerden olması muhtemel
Sizden hoşlansa zaten belli ederdi.demekki maksat değişik...
Neden sormuyorsunuz madem değmezsin biz neden mesajlaşıyoruz neden alaka gösteriyorsun başka işin yokmu senin diye
Bence uzaklaşın vakit harcadığınıza değmez

Bu kadar açık sormasam da ima ettim bunu. Ama tatmin edici bir cevap alamadım. Ben de sonunda açıkça söylerim hislerimi ne olacaksa olsun belirsizlikten daha iyidir dedim. Ancak geldiğim nokta bu. Genetik bir otoimmün rahatsızlığı var, düzenli tedavi görüyor. Aslında kendisi bu durumu hiç sorun etmiyor, bana böyle birşey söylemedi en azından. Bende bundan kaynaklı şefkat ve iyi hissettirme duygusu oluştu belki de. Çokk kızıyorum son zamanlarda takındığı tavra yine de. Görmezden gelişlerine, geçiştiren cevaplarına. Hatta cevapsız bırakışlarına. Nasıl izin vermişim böyle davranabilmesine diyorum şimdi. Burda paylaştığımdan bu yana iletişime geçmedim. Yapılan yorumlar kendimle yüzleştirdi beni sanırım. Gelsin ve sevsin isterken bu duygudan nasıl kurtulacağım noktasına geçtim. Umarım istikrarımı korurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…