- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.081
alcanmı kızlarımı okutucam nasip olursa onları bide kız yap ama digerine hepsine göz koydum çocuklarının he
bacm öle şeylere biz hiiçç girmeyelimm.. Bu aralar türklük olayo tartşlyo... Bazı resmi kurumlarda tc ibaresi kkaldırılımşş.. Ona istinaden herkez isminin başına tc ibaresi koyuya yazyo... Mesela sağlık ocaklarında falan tc sağlık bakanlığı yazomuş eskiden ama şimdi yazmyoduu tabi geçen güne kadar.. Devlet aklı başına geldidee yazmışlar halk ayaklanıncaa böle işte biraz derin mevzular bunlarr bacımm
gız ben koca parası yiyom oh ama limitli tabi üzülüyo gibi yapıp istediğimi aldırıyom gariiiiiiiii
tayibe gıcıklık olsun diye amblemi kaldırıomus da ipne ondan tatlım
ne izliyon gız bacımm tv izliyonmuuu
gız sorvior var bugün
hee bende benzemez kimse sanayı izliyorm bacıımmhadi ben kaçaarr gece gireeim yinee emi öptm seniii
hadi hayırlısı gariiiiiii insallah bebişler bı ay gelirrr kız ben izmirliyim ama böle garili konuşmayı çok seviyom gızzzzz
Anammmm gel opim kis seni mucuks ne yapıyorsun demek aşılama oldun canım ins tutar hangi dr gidiyorsun sorunun neydi canım
gız bana hep ikizin olcak diyolar hamile olmadığım halde eşimin halaları ikiz bendede olurmu gızzzz
yok anam bacım yok yok bizimkine üzülüyo gibi yapmakta işlemyo bizim soyisim cingözküçükcingöz tam soyismini taşıyo herif haaaaa
olur tabi neden olmasın. Kalıtsal sonuçta bunlar. Hadi bakalım inşallah
:64 alemsin kızz
konus o zmn hayde gariiiiiiiiiiiii
bende öpiyim :)))canikom evet asılama yaptırdım dün agrım vardı doktorumu aradm oda bişey oldugunu sanmıyorum mide bulantın varmı falan diye sordu yok didim :) sevindim bu soruyu sormasına demekki umutlu :) konya medicana hastanesine gidiyorum canımm özlem kayacık günday cokta memnunum cok tatlı bnm bi sorunum yok eşimin sperm haraketszlıgı var malsef canım sen napıyosn doktorun kim ve nerde oturuyosun :) ben meramdayım
kız sen nerdesin kızzzzzz
kıızzzzzzz burdayım izmirin kızları güzel olurrrr maşallaaah izmirlimeeee :)
kıızzzzzzz burdayım izmirin kızları güzel olurrrr maşallaaah izmirlimeeee :)
gördün mü kız beni güzzelim valla sende ölesin bitanemmmmmmmm
görmedim bacı foton var mı ? bana bi kaç tanıdıgım izmirlimisin diye sormustu
buydayımmmmmmmmmmmmm
senin durumlar nasıl anlat gızzz nası gidiyo gariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?