Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

bazı şeyler gec düşüyo kafaya şimdi akıllarına gelmiş yaniiiiii

hadi hayırlısı gariiiiiii insallah bebişler bı ay gelirrr kız ben izmirliyim ama böle garili konuşmayı çok seviyom gızzzzz

konus o zmn hayde gariiiiiiiiiiiii

Anammmm gel opim kis seni mucuks ne yapıyorsun demek aşılama oldun canım ins tutar hangi dr gidiyorsun sorunun neydi canım

bende öpiyim :))) canikom evet asılama yaptırdım dün agrım vardı doktorumu aradm oda bişey oldugunu sanmıyorum mide bulantın varmı falan diye sordu yok didim :) sevindim bu soruyu sormasına demekki umutlu :) konya medicana hastanesine gidiyorum canımm özlem kayacık günday cokta memnunum cok tatlı bnm bi sorunum yok eşimin sperm haraketszlıgı var malsef canım sen napıyosn doktorun kim ve nerde oturuyosun :) ben meramdayım

gız bana hep ikizin olcak diyolar hamile olmadığım halde eşimin halaları ikiz bendede olurmu gızzzz

olur tabi neden olmasın. Kalıtsal sonuçta bunlar. Hadi bakalım inşallah

yok anam bacım yok yok bizimkine üzülüyo gibi yapmakta işlemyo bizim soyisim cingöz küçükcingöztam soyismini taşıyo herif haaaaa

:64 alemsin kızz

kız sen nerdesin kızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…