Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız bana hep ikizin olcak diyolar hamile olmadığım halde eşimin halaları ikiz bendede olurmu gızzzz

halalrının senle alakası yok bebeim ikizi kadın belirliyo tek sperm belki ikiye ayrılır tek yumurta ikizin olur o senin geninle alakalı yada iki yumurtan olusur cift yumurta ikizin olur senin geninle alakalı bişey bebekim

halalrının senle alakası yok bebeim ikizi kadın belirliyo tek sperm belki ikiye ayrılır tek yumurta ikizin olur o senin geninle alakalı yada iki yumurtan olusur cift yumurta ikizin olur senin geninle alakalı bişey bebekim

ana gız ozaman damat bitane olur gariii ama hemen bitana daha arkadan kızları kaptırmam kimseye

yandın ozaman gızzzz benim koçiş karışmıyo bana

hee gızzz vallaaa am şöle bişi var bizim nromal alışveriş limitmiz olur o limitin haicide bişi alsdğm zaman kızyo banaaa ama napm almak istyormmmo yüzden bende çalşp kendi paramı çatır çatır kendi başıma harcamak istyoruummmaslında bende tutumluyum ama keyfişeylerden kendşmi asla ömahrum etmem ama benim heriff almaz kesinlikle ne gerek var der bıraktırrır banaaaa

gız ben koca parası yiyom oh ama limitli tabi üzülüyo gibi yapıp istediğimi aldırıyom gariiiiiiiii

gızlar tc olayı nedir face de herkez tc yapmış biz kendimizi biliyoruz türküz tc koymak şart mı yani

bacm öle şeylere biz hiiçç girmeyelimm.. bu aralar türklük olayo tartşlyo... bazı resmi kurumlarda tc ibaresi kkaldırılımşş.. ona istinaden herkez isminin başına tc ibaresi koyuya yazyo... mesela sağlık ocaklarında falan tc sağlık bakanlığı yazomuş eskiden ama şimdi yazmyoduu tabi geçen güne kadar.. devlet aklı başına geldidee yazmışlar halk ayaklanıncaa böle işte biraz derin mevzular bunlarr bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…