- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.061
anaa baıcmmm nerden bildiinnn bana zaten kokana diolaarrr
kızlar siz nerelerdendiniz yaw unuttum ben
gız bana hep ikizin olcak diyolar hamile olmadığım halde eşimin halaları ikiz bendede olurmu gızzzz
ben giresunluyum canımm
halalrının senle alakası yok bebeim ikizi kadın belirliyo tek sperm belki ikiye ayrılır tek yumurta ikizin olur o senin geninle alakalı yada iki yumurtan olusur cift yumurta ikizin olur senin geninle alakalı bişey bebekim
gız yapmam mı ama senin gızlar benim oğlanlardan büyük olcak napcezzzzz
ana gız ozaman damat bitane olur gariii ama hemen bitana daha arkadan kızları kaptırmam kimseye
ben göçmenim istanbulluyum sekerler hepimiz uzagız he pöfff hiç arkadaşım yok çok yanlızım
bacımm kız büyük olursa erkektenn zengin olur diolarr zengin olur iştee çocıkmrnzzz
ii gız ozaman büyük olsunlar gariiiiiiiiiiiii
yok gızz bacım bana kalsa ben alırımda benim kociş cimrinin teki öle herşeyi aldrmazz banaaayandık desene artık alişveriş merkezinden çıkmazsın gariiiiii koçiş koşsun dursun peşinde
yok gızz bacım bana kalsa ben alırımda benim kociş cimrinin teki öle herşeyi aldrmazz banaaa
aynı topraktayızz türkiyede gız hepimiz kardeşiz yalnız degilsin gariiiiiiiiiiii29:
alcanmı kızlarımı okutucam nasip olursa onları bide kız yap ama digerine hepsine göz koydum çocuklarının he
evt bacımm hepimizz kardeşizzz hiçbirimiz yalnız deilizz...hamilimde dedği gibi aynı topraktayzz ....
yandın ozaman gızzzz benim koçiş karışmıyo bana
aynı topraktayızz türkiyede gız hepimiz kardeşiz yalnız degilsin gariiiiiiiiiiii29:
hee gızzz vallaaaAm şöle bişi var bizim nromal alışveriş limitmiz olur o limitin haicide bişi alsdğm zaman kızyo banaaa ama napm almak istyormmm o yüzden bende çalşp kendi paramı çatır çatır kendi başıma harcamak istyoruummm aslında bende tutumluyum ama keyfişeylerden kendşmi asla ömahrum etmem ama benim heriff almaz kesinlikle ne gerek var der bıraktırrır banaaaa
gızlar tc olayı nedir face de herkez tc yapmış biz kendimizi biliyoruz türküz tc koymak şart mı yani
gızlar tc olayı nedir face de herkez tc yapmış biz kendimizi biliyoruz türküz tc koymak şart mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?