- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.041
ögretmiştin onuda hehehe ayh ayh okumus cahil böle oluyo kızlar utanc verici hehehehe kocaman olduk he benide kocaman yaptılar böle tosuncuk oldum hehehehe hadiyin kızlarıma dagmat yapın
oldumu bilmiom ama tatlış olmadıysa gülmeyin bana olurmu
gızzzz denizlinin horozu bizi ibiklemesinnnnn
gız aynurummmmmmmmmmm kahve içelim hep beraber haydi gızlar buyrun gariiiiiiiiiiiEki Görüntüle 684966
ögretmiştin onuda hehehe ayh ayh okumus cahil böle oluyo kızlar utanc verici hehehehe kocaman olduk he benide kocaman yaptılar böle tosuncuk oldum hehehehe hadiyin kızlarıma dagmat yapın
İbiklemez ibiklemez ben kızarım onlara bişey yapmazlar
oy oy oy mis mis çok güzel görünüyor canım. Ellerine sağlıkk
gız damatlar benden kaptırmam kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gız damatlar benden kaptırmam kimseyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız olursa kanka olsunlar he küserim oğlan olursa da kızımı üzerse böle aglatırsa kulagını cekeriz dimi senle kızımı üzmessin dimi
ohh ohhhh miisssbacımm oraya gidince asıl alışık oldğum hayata başlacam göre evet sosyeteye gircem yanniii buraya göre orası sosyeteee
ohh ohhhh miisssbacımm oraya gidince asıl alışık oldğum hayata başlacam göre evet sosyeteye gircem yanniii buraya göre orası sosyeteee
kızlar siz nerelerdendiniz yaw unuttum ben
gız ben izmirliyim yerlisiyim yaniiiiiiiiiiiii izmiz mis mis
gız bana hep ikizin olcak diyolar hamile olmadığım halde eşimin halaları ikiz bendede olurmu gızzzzBenim nostradamus teyze kızına göre kızım olacamış zatii
gız süslü kokana olup çıkcan başıma anammmm
hatırladım simdi tatlım benim görümcemde oralı oraya belki geliriz seneye kızlar buyugunce senide görmeye gelirim sende damadımızı yap o zamana kadar he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?