- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.141
Dua et sadece ilknurum ne anlatsam boş anlattıkça daha kötü oluyorum ağlıyorum Suan zaten. Düşük yapicam en açısı da benimle birlikte şayet hamileysem bebegimde yaşıyor şahit oluyor tüm bunlara
gız nerdesin sen nereye kayboldun hesap ver
Benim hitler koca laptopa el koydu iyi geceler bile diyemedim size
benim kocada öle yaptı gibii hatta gecee dedi gelyorm tabağa makarna koy ketçap mayonez al dışarı çıkczz... yani dışarda yemek yedik anlcanızzzgecenin bi yarısı elimizde tabaklar arabanın içinde makarna yedik bende apar topar çıktım kızlara bişi yazamadm benim herifin yüzündenn bu arada napyon şekermm nasıl gdyooo hayaatttt...
Ay kızz ne güzel yaa. Araba maraba önemli olan hayatınıza renk gelmesi. Bizim en büyük rengimiz balkonda yemekdeeee gecenin bir yarısı makarna yemeyeydin gııı kilo yapar oooo
hayat aynı gidiyor nasıl olsun. son 6 yıldır herşey aynı. aynı yer ve hala 2 kişiyiz
yok kızz ben kilo almyorm öle aman maşallahhsadece selülitim var yaa bekarkende vardı zayıftım evlendğmde 48 kiloydum boyum 1.66 1 kez hamilielik sürecm oldu zati öldübebeğim karnımda o zamanlar işte çok yemek yiyodm falan 52 kilo falan oldum sonra üzerine yine aldım çörek otu bal yemiştim o çok kilo aldrdı kilo almak için yemiştim onu aldm bıraktm çünkü aşırı iştehımı açmıştı... işte şimdi 56 - 57 kilo falanım yani... fazla almyorm .... gece özellikle yerim ben yemek ama almyorm aman almayayımdaa benim tek sıkıntım selülitt... biraz önce b.i programda selülit için egzersiz yapyodu tülin ahin anam bi yapim dedim nefes nefese kaldm kızzzz nese kız benim yine çenem açıldı haaaaa
Ne güzelmiş oo ye ye kilo alma ohhh valla. Selüliti olmayan da yok gibi bacım. Çörek otu bal deyince hamile kalmak için çörek otu bal tarçın yiyor bazı bayanlar. densene gıııı. Bende de vardı biraz fazlalık 23 nisanda çocuklara step öğreteyim diye hergün 40 dakika yerimde saya saya kilo vermişim
anam bacım yok ben yemem öle şeyler dahaa... ben yedm çörekotu bal tarçını hormonlarımı alt üst etti üstüne bide kist yaptı aylarca kistten arınamadm üstüne bide prolaktinimi yükseltti yahu.. asla kullanmm bacımmmmsen öğretmenmisin canım ne iş yapyosnn
Yapmaa yaaa anaaaam ben de deneyeyim diyordum vazgeçtim. ben soğan kürünü yapmıştım o FSH yi düşürüyor gerçekten. Evet canım öğretmenim sınıf öğretmeniyim. sen çalışıyor musun?[/QUOTE
ay ne kadar güzell.. bende halk oyunları öğreticisiyim ama yapamyorm görevimi eşimin memlketindeyz bide kapandm tesettür yanii.. biraz tuhaf farklı karşılanr die yapmyorm.. halbuki bi okuldan çağrmşlardı falan ama artık çok geçtiama bakalm başka şehre taşınma ihtimalimiz var istanbula eğer oraya gidersek muhakkak yapmakistyorm çok sevyorm çünkü bu mesleğii
Yapmaa yaaa anaaaam ben de deneyeyim diyordum vazgeçtim. ben soğan kürünü yapmıştım o FSH yi düşürüyor gerçekten. Evet canım öğretmenim sınıf öğretmeniyim. sen çalışıyor musun?[/QUOTE
ay ne kadar güzell.. bende halk oyunları öğreticisiyim ama yapamyorm görevimi eşimin memlketindeyz bide kapandm tesettür yanii.. biraz tuhaf farklı karşılanr die yapmyorm.. halbuki bi okuldan çağrmşlardı falan ama artık çok geçtiama bakalm başka şehre taşınma ihtimalimiz var istanbula eğer oraya gidersek muhakkak yapmakistyorm çok sevyorm çünkü bu mesleğii
Halk oyunlarına ben de bayılıyorum ya. Hem çocuklara öğreteceksin türbanlı olsan da öğretirsin kızzz ne var ki bunda? oryantel öğretmiyon yaa keşke gitseydin sana da iyi gelirdi çalışmak.İnşallah gidersiniz İstanbul'a
Halk oyunlarına ben de bayılıyorum ya. Hem çocuklara öğreteceksin türbanlı olsan da öğretirsin kızzz ne var ki bunda? oryantel öğretmiyon yaa keşke gitseydin sana da iyi gelirdi çalışmak.İnşallah gidersiniz İstanbul'a
burası çok küçük bi şehir bu tür şeyleri kaldıramyo yanii... farklı bakyolar insana.. yani eevt bende öle düünyorm ma benim senin düşündğn gibi düşünmyo kimsee...ee sen şimdi ilaç tedavsimi gryosn canım yaa.. ben yazmştm sana doktora dava açsaydnz yaa.. sonuçta ihmaal ve yanlılş tedavi uygulamş
oooooyyy ooooyyyyyyy maşallaaah maşaallaaaah ikizlerine ve annesineeeeoldumu bilmiom ama tatlış olmadıysa gülmeyin bana olurmu
burası çok küçük bi şehir bu tür şeyleri kaldıramyo yanii... farklı bakyolar insana.. yani eevt bende öle düünyorm ma benim senin düşündğn gibi düşünmyo kimsee...ee sen şimdi ilaç tedavsimi gryosn canım yaa.. ben yazmştm sana doktora dava açsaydnz yaa.. sonuçta ihmaal ve yanlılş tedavi uygulamş
Ya uğraşmak istemedim açıkcası. sonuçta yumurta takibi yapmadığını nasıl kanıtlayabilirim ki? ultrasonda takip ettim dese kimseye isbat edemezdim. Şimdilik mustafa eraslanın panax ve k5 ini kullanıyorum. 1,5 ay sonra gene hamilelik olmazsa başka çareler düşüncem.Ama şimdiki hedefim bozulan hormonlarımı düzenleme oldu.
oooooyyy ooooyyyyyyy maşallaaah maşaallaaaah ikizlerine ve annesineeeeçok tatlı göbüşün canım ikiz oldukları valla göbüşten belliii aayy ne güzel valla yaaaa
Ya uğraşmak istemedim açıkcası. sonuçta yumurta takibi yapmadığını nasıl kanıtlayabilirim ki? ultrasonda takip ettim dese kimseye isbat edemezdim. Şimdilik mustafa eraslanın panax ve k5 ini kullanıyorum. 1,5 ay sonra gene hamilelik olmazsa başka çareler düşüncem.Ama şimdiki hedefim bozulan hormonlarımı düzenleme oldu.
hımm evet ayy bu hormonlar asıl bela başa yaa.. işte yazdğm o kürü çörekotunu falan yedm yyükselmiş benm hormon bide gebeliği gecktrirmiş falan yani bend diorm nie olmuo:26::26::26::26:ama işte inşallah sende sağlığına kvuşursn.. çok zor yaa bebek beklemek yapmak.. aslına kimimi insanlara göre basit yapyolar çıaryolar ya bi yuvaya ya sokağa off rabbimm bize yardm etsn yaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaa aaşkolsuuuunnnnhoşgeldn ceyliinnnnnnnnnasılsn ii misin nerden katlyorsn topiğimizeee bebeiş var mı düşünyo musuunn
hımm evet ayy bu hormonlar asıl bela başa yaa.. işte yazdğm o kürü çörekotunu falan yedm yyükselmiş benm hormon bide gebeliği gecktrirmiş falan yani bend diorm nie olmuo:26::26::26::26:ama işte inşallah sende sağlığına kvuşursn.. çok zor yaa bebek beklemek yapmak.. aslına kimimi insanlara göre basit yapyolar çıaryolar ya bi yuvaya ya sokağa off rabbimm bize yardm etsn yaaaaaa
Canım bu dünyada herkesin bir sınavı var. Bizim ki de sabır demekki. Sabrımızı ölçüyor yüce Yaradan. İnşallah sabredip murada erenlerden oluruz bizlerde. Ben 4 yıl olmayınca çok şeyler yaşadım .Zamanı geldi hamile haberi veya hamile görmek bile istemedim. Hamile arkadaşlarla görüşmeyi en aza indirdim az isyan da etmedimama sonra bir tanıdığım "hemen hamile kalanların, hayatları yolunda gidenlerin de bir sınavı var bu dünyada " deyince şükrettim. Rabbim beterinden korusun.
aaaaaaaaaaaaaaaa aaşkolsuuuunnnnseninle ilkkez karşılaşıyoruz demekki yoksa burdakiler biliyo beniiii hoşbulduk tatlım senlede tanışalıımm tabikiii hamileyiiiimmmm eylül annesiyim rabbimin izniyle oğlum olucakkk sen hamişmisin pekiii
evt galiba hiç yazışmadıkk o yüzdenolabilirr.... allah allah demekki hiç yazışmadıkkkk:26::26::26:ayy allah bağışlasn bebişiniiiiiben hamiş deilim benim sıpa geç gelecek galiba bu ayda olmadı valla... ama bugün bitti hastalğm çalşmalara devm bakalm doktora gitmeyi düşnyorm 9 aydr falan denyorz olmuo... neden olmuo falan die bakalm yanii... ayy kızz bize dua et tatlım yaa hamile bayanın duaları kabul olurmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?