- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.181
öp guzuum öppben denizliliyim garrriiiiiii sen nerelisin canım
anaaaa hemşom gıı ben de denizliliyim yaaa.
işte gidiyorummm size küstüm tamam mııııııııdahada yazmcam hıhhhhhh küstüm işteeeeeeee
nere gidiyon gızzz dur bakam ordaa. Görmemişim ben yazdıklarını küsmeeeeee
ben küstüm işte hıhhhhhhbanane bananeee
gızzzzzz gittin mi heeee küstün de gittin miiii
İlknurrrrrrr gördün mü yaw topiği. bana hiçç inandırıcı gelmedi kızın yazdıkları. Kesin para koparmaya falan çalışıyor. 2 afından biri param yok param yok yaw. heee bu arada bunlar sanaa
he gıızz küstüydüm ama geldim ahaaaaoyy bacım çook sinirliyim yaaa okudun sende dimi o kadıınoı bebeğini evlatlık vercem dio valla sinirimi tepeme çıkardı yaaa... insanda akıl var mantık var yaaaaa
saol şekerimmmm çiçekler içinnnyau paran yok madem habu nete nasıl gryonn beee. şu internet parasını biriktirse yine belki yeter doğum parası yapar yani yaa ayy çok sinirlendm bencede olabilir para koparmaya çalşyo olablr gidip bebeğin babasının kapısınada dayanmyo gızz bidee ailesyle görüş diolar herşeyi yaptm ben dio ayy allahım ıslah etsn yaa vallaaa
bişey değil çiçekler içinben de onu diyom yaa ha bire baba olayını sallıyor var bir numara ya hayırlısı. Aslında özelden yazacan buna ben istiyom bebeği diye bakalım ne yumurtlayacak da neyse başa belaya gerek yok
aynen gız bacım bizden uzak cehenneme yakın olsunlar vallaaaaa:26::26::26::26: ayy canım sıkılıyo yaaaaa
niye sıkılıyo yaaaaaaa26: :26: :26:
bilmyorm kiii:26::26::26:yağmur yağyoo bugün hava çok kasvetliydiii:26::26::26:çok sıkıldım yaa.... aslında şu yağmurlu havada yürümek var haaaaa ohhhhhhama benim herife yürüyelim desem sen gafayımı yedin garı otur oturduğun yerde der :26::26::26:eşşek gafali uşak nolcekkk
oyy hava çok etkiliyor insanı yaww haklısın. aman seni neşelendirecek birşeyler yap gı o zamannnnn
hee gız angaranın bağlarını açtm valla onu dinlyorm şimdiiiii ohh ohhhhgız anatolya senin adın neeeee
ohhh ohhh yandan yandannn benim adım pelin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?