Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

İlknurrrrrrr gördün mü yaw topiği. bana hiçç inandırıcı gelmedi kızın yazdıkları. Kesin para koparmaya falan çalışıyor. 2 afından biri param yok param yok yaw. heee bu arada bunlar sanaa

İlknurrrrrrr gördün mü yaw topiği. bana hiçç inandırıcı gelmedi kızın yazdıkları. Kesin para koparmaya falan çalışıyor. 2 afından biri param yok param yok yaw. heee bu arada bunlar sanaa

saol şekerimmmm çiçekler içinnnyau paran yok madem habu nete nasıl gryonn beee. şu internet parasını biriktirse yine belki yeter doğum parası yapar yani yaa ayy çok sinirlendm bencede olabilir para koparmaya çalşyo olablr gidip bebeğin babasının kapısınada dayanmyo gızz bidee ailesyle görüş diolar herşeyi yaptm ben dio ayy allahım ıslah etsn yaa vallaaa

he gıızz küstüydüm ama geldim ahaaaaoyy bacım çook sinirliyim yaaa okudun sende dimi o kadıınoı bebeğini evlatlık vercem dio valla sinirimi tepeme çıkardı yaaa... insanda akıl var mantık var yaaaaa

Ya sinirlenme cicim kesinlikle fake o konu. Zıpırın birisi numarayı kim yer de para yolarım diye bakınıyo bence.

bişey değil çiçekler için ben de onu diyom yaa ha bire baba olayını sallıyor var bir numara ya hayırlısı. Aslında özelden yazacan buna ben istiyom bebeği diye bakalım ne yumurtlayacak da neyse başa belaya gerek yok

aynen gız bacım bizden uzak cehenneme yakın olsunlar vallaaaaa:26::26::26::26: ayy canım sıkılıyo yaaaaa

niye sıkılıyo yaaaaaaa 26::26::26:

bilmyorm kiii:26::26::26:yağmur yağyoo bugün hava çok kasvetliydiii:26::26::26:çok sıkıldım yaa.... aslında şu yağmurlu havada yürümek var haaaaa ohhhhhhama benim herife yürüyelim desem sen gafayımı yedin garı otur oturduğun yerde der :26::26::26:eşşek gafali uşak nolcekkk

duyguuuu bacımm angaralıımmm napyonn gııızzzzo zamaaannn angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları ne zaman zaehoş oldında galdıramyom golları haydeeeeeeee

oyy hava çok etkiliyor insanı yaww haklısın. aman seni neşelendirecek birşeyler yap gı o zamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…