- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.161
Canım bu dünyada herkesin bir sınavı var. Bizim ki de sabır demekki. Sabrımızı ölçüyor yüce Yaradan. İnşallah sabredip murada erenlerden oluruz bizlerde. Ben 4 yıl olmayınca çok şeyler yaşadım .Zamanı geldi hamile haberi veya hamile görmek bile istemedim. Hamile arkadaşlarla görüşmeyi en aza indirdim az isyan da etmedimama sonra bir tanıdığım "hemen hamile kalanların, hayatları yolunda gidenlerin de bir sınavı var bu dünyada " deyince şükrettim. Rabbim beterinden korusun.
evet ya insan üzülyo.. ben hamileliğimde mesela benim görümcemin 6 tane bebeği ölmüş karnında ben hamile oldğumu öğrenince benle konuşmamıştı yüzüme bile bakmadı tebrik bile etmedi düşman gibi baktı hep bana.. sonra ben bebeğimi kaybettim ... nese sonra o yeniden hamile kaldı ben çok sevndm meselaa... aslında isyan etmemek gerkyo bende çok üzülyodm benim neden olmuo die... ama onun gibide yapmadm meslaa... ama ne oldu onun bebeği yine öldü daha yeni öldü bu ayın başında ben yine konştm onunla... insan isyan edyo ama dedğn gibi şükretmek lazım her anımıza her halimizee... ben hep şunu diorm bundada vardr elbet bir hayır diorm zamnı deil demekkidiorm ama umudumu hiççç kaybetmedm hala bi umudum var olacak arkadaş bebişim olacak sizinde olacak... rabbim ki meryemin karnına bebeği koymuşş... hamile kalmış o ol dediği an herşey olur...
evt galiba hiç yazışmadıkk o yüzdençok sağol tatlm bnm tabiki ederim dualarım sizinle rabbim sizlere de nasiiip etsiin inşaallaaaahhhh isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinn olur tatlım olur hiç üzülmeyin sıkmayın canınızı bak bende adetm bttkten snra hamile kalmıştım yumurtlama döneminde tam çalışmalara devam edin siz yılmadan doktorada gidin tabiki süreci hızlandırmış olursunuz yani hiç çekinmeyin cnm eşinde sende görünün doktora illa bi sorun olunca gitmek gerekmiyoki zamanla olucaksa hemencik oluverir işte süreç hızlanır hayırlı haberlerle gel inşallaaaahh aramızaaaa inşallaaaahhh bak burda ezanda okunuyo valla içten ettim duamııı
evet ya insan üzülyo.. ben hamileliğimde mesela benim görümcemin 6 tane bebeği ölmüş karnında ben hamile oldğumu öğrenince benle konuşmamıştı yüzüme bile bakmadı tebrik bile etmedi düşman gibi baktı hep bana.. sonra ben bebeğimi kaybettim ... nese sonra o yeniden hamile kaldı ben çok sevndm meselaa... aslında isyan etmemek gerkyo bende çok üzülyodm benim neden olmuo die... ama onun gibide yapmadm meslaa... ama ne oldu onun bebeği yine öldü daha yeni öldü bu ayın başında ben yine konştm onunla... insan isyan edyo ama dedğn gibi şükretmek lazım her anımıza her halimizee... ben hep şunu diorm bundada vardr elbet bir hayır diorm zamnı deil demekkidiorm ama umudumu hiççç kaybetmedm hala bi umudum var olacak arkadaş bebişim olacak sizinde olacak... rabbim ki meryemin karnına bebeği koymuşş... hamile kalmış o ol dediği an herşey olur...
Tabiki tatlım inşallah Rabbim "kün fe yekun" ( ol) der bize de bizler de hamile kalırız inşallah. kızlar benim çıkmam gerek yemek falan yapcam öptüm siziii
öp guzuum öppayyyy allah razı olsun canım yaaaaayy du bi seni öpiimmmm nerelisin sen canım
öp guzuum öppben denizliliyim garrriiiiiii sen nerelisin canım
Tabiki tatlım inşallah Rabbim "kün fe yekun" ( ol) der bize de bizler de hamile kalırız inşallah. kızlar benim çıkmam gerek yemek falan yapcam öptüm siziii
tm canm grşrz kolay gelsnnnn
vallamıı denizlili çok muuuymuşşş valla ben hiç denk gelmedimkiii burdaaavalla mı gızzztopiğimizde çok denizlili var haaa giresunlu hiçç yokkkk ben giresunluyum bacımmm
vallamıı denizlili çok muuuymuşşş valla ben hiç denk gelmedimkiii burdaaabenim eşimde samsunlu karadenizliii aaayy çok seviyom ben karadenizin insanını çok sıcakkanlı oluyolar bak zaten senden de belli sıcak oluşundaann
bende öptm tatlm bnde çıkıyorm yemek yapcam şimdi görüşmek üzere tekrarsaol bcımm tşk edermçok sevyorm memleketimi benn samusun girdikten sonra rahatlyorm mesel denizi görüncee.. tosyada yaşyorm ben deniz yok bi şey yok yanii her taraf dağlık.. bende alışmışım denizee.. o yüzden çookk sevyorm memlelketim valla.. deniz olan hre yer güzeelll bacım ben kaçarr grşrz sonra emiii birazcık işlerim var onları halldem gelcm öptm seni gızzzz
yaaaa kimsecükler kalmamış yahuuuuuuumüsait değildim ancak gelebildim ama hepiniz çıkmışınız beee yarın doktora gideceğim kızlar bakalım yumoşlarım büyümüş mü hayırlısı olsun artık
bende geldım slm kızlarrrr ama fazla kalamıcammmmnapıyonuz
nie kızzz nereye gidioonnnnnapalm ii vallaa aynı tas aynı haamam sen na yapyosn
azcık işlerim var canım benım ama aksama gelirim yine :) sen nasılsın napıyorsun.
napm bacım benimde hastalğm bitti bugünnyani çalışmalara devaammmm bakalm bu gece deprem var bacılaarrrrr
amanınn kacılın ilknur geliyor. karadenızde siddetli deprem ve artçı şoklar yasanacaktır bilginize
ay ne güldüm yaaaaa yok bacım karadeniz deil iç anadolu gerçio da bi acaip tosya hem batı karadenize hemde iç anadoluya bağlııııı FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞ
o zaman tüm bölgelerımızın dıkkatıne her an hersey olabılır canım. özelıne bak ben cıkıyom sımdı öpüyorum aksama gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?