Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

ayyyy allah razı olsun canım yaaaaayy du bi seni öpiimmmm nerelisin sen canım

valla mı gızzztopiğimizde çok denizlili var haaagiresunlu hiçç yokkkkben giresunluyum bacımmm
vallamıı denizlili çok muuuymuşşş valla ben hiç denk gelmedimkiii burdaaa benim eşimde samsunlu karadenizliii aaayy çok seviyom ben karadenizin insanını çok sıcakkanlı oluyolar bak zaten senden de belli sıcak oluşundaann

saol bcımm tşk ederm çok sevyorm memleketimi benn samusun girdikten sonra rahatlyorm mesel denizi görüncee..tosyada yaşyorm ben deniz yok bi şey yok yanii her taraf dağlık.. bende alışmışım denizee.. o yüzden çookk sevyorm memlelketim valla.. deniz olan hre yer güzeelllbacım ben kaçarr grşrz sonra emiii birazcık işlerim var onları halldem gelcm öptm seni gızzzz

bende öptm tatlm bnde çıkıyorm yemek yapcam şimdi görüşmek üzere tekrar

yaaaa kimsecükler kalmamış yahuuuuuuumüsait değildim ancak gelebildim ama hepiniz çıkmışınız beeeyarın doktora gideceğim kızlar bakalım yumoşlarım büyümüş mü hayırlısı olsun artık

ben geldiiiimmmmmmmoff bi yere çarptm galiba kafamı hızlı geldim deeeeyumoş dedğin yumurta takibi mi yaptryosn sen bacıımmmm

ay ne güldüm yaaaaayok bacım karadeniz deil iç anadolu gerçio da bi acaip tosya hem batı karadenize hemde iç anadoluya bağlıııııFLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞ

o zaman tüm bölgelerımızın dıkkatıne her an hersey olabılır canım. özelıne bak ben cıkıyom sımdı öpüyorum aksama gelirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…