Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gızzzlar geç oldu ben cıkıyom gariii görüşürüzzzzzz .....insallah yarın hamiş haberleri alalım gızzzzzz öpüldünüzzzzzzzz

Evet canım5 gün sonra değişik bisey yapmak istiyorum bu fikrin var mi

gız kocanla cekilmiş fotoları kitap gibi yapıp o an nerdeysenizzzzz onları yazzzzz duygulu sekilde sona bide akşam güzel sofra hazırladın mı ohhhhh.şarap falan güzel olur yada hiç görüüşümediği özlediği birisi varsa anunla görüştürrrr .yada tanıştığınız yere götürüp anılarınızı tazeleyin .yada hiç haberin yokmuş gibi davranıp akşam arkadaşlarını topla kutlayın.....

gız napıyım şimdilik durumlar iyi değil yaşımız genç olur insallah....

Kafamda biseyler oluştu gibi ama karar sizim g yinede neyse bakalım kiz kaç yaşındaydin sen durum iyi değil derken koca ile arsanız nmi maddi mi

Kafamda biseyler oluştu gibi ama karar sizim g yinede neyse bakalım kiz kaç yaşındaydin sen durum iyi değil derken koca ile arsanız nmi maddi mi

gız yok kocayla aram iyi benim durum iyi değil üzülüyorum diye erteledik koçiş kendini topla diyo yasım 22

gız yok kocayla aram iyi benim durum iyi değil üzülüyorum diye erteledik koçiş kendini topla diyo yasım 22

Çok yıpratıyor bu süreç canım belki iyi olur kafam rahatlayınca kendisi geliverir bebiş in bende 22 ama eşim 30 onun için hemen olsun istiyorum

Çok yıpratıyor bu süreç canım belki iyi olur kafam rahatlayınca kendisi geliverir bebiş in bende 22 ama eşim 30 onun için hemen olsun istiyorum

gıs hicranım ben cıkcam birazdan kur-an dersim var yukarı komsuyla abdes alayım tamam mı öptüm ... öglen gelirim yine

gıs hicranım ben cıkcam birazdan kur-an dersim var yukarı komsuyla abdes alayım tamam mı öptüm ... öglen gelirim yine

Tamam canım allah kolaylık versin

Yok zorlasmiyor canım da yaşı ilerlemesin die düşünüyoruz 27 falan olsaydı bende beklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…