- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.441
Gizlar gizlar gelem miiiiiiiiiyananizdan opem miiiii
Naparsınız bacılar
Topiğimizde 15 günde 5 hamiş yaparak rekora koşuyoruz biz.Rabbim sizlere de nasip etsin innşallllahhhhhh
gız seni dövecem gariii hiç gözükmüyon nerdesin sen yaaaaa
Geliyorum bakıyorum kimse yok
Kız yarin sinavim var ona calisiyom napam ya yarin görüşüruz
Geliyorum bakıyorum kimse yok
gız allah iyiliğini versin nereye kaçtın yiine
Kocisi gönderdim geldim
Kocisi gönderdim geldim
Evet canım5 gün sonra değişik bisey yapmak istiyorum bu fikrin var migız eşinin dogum günümü varrrr
niye ara verdiniz canım yaaaaa benin de ovu günlerim geçti ama yine de çalışıyoruznaptın gz görüsmeyeli ..biz ara verdik
Evet canım5 gün sonra değişik bisey yapmak istiyorum bu fikrin var mi
niye ara verdiniz canım yaaaaa benin de ovu günlerim geçti ama yine de çalışıyoruz
gız kocanla cekilmiş fotoları kitap gibi yapıp o an nerdeysenizzzzz onları yazzzzz duygulu sekilde sona bide akşam güzel sofra hazırladın mı ohhhhh.şarap falan güzel olur yada hiç görüüşümediği özlediği birisi varsa anunla görüştürrrr .yada tanıştığınız yere götürüp anılarınızı tazeleyin .yada hiç haberin yokmuş gibi davranıp akşam arkadaşlarını topla kutlayın.....
gız napıyım şimdilik durumlar iyi değil yaşımız genç olur insallah....
Kafamda biseyler oluştu gibi ama karar sizim g yinede neyse bakalım kiz kaç yaşındaydin sen durum iyi değil derken koca ile arsanız nmi maddi mi
gız yok kocayla aram iyi benim durum iyi değil üzülüyorum diye erteledik koçiş kendini topla diyo yasım 22
Çok yıpratıyor bu süreç canım belki iyi olur kafam rahatlayınca kendisi geliverir bebiş in bende 22 ama eşim 30 onun için hemen olsun istiyorum
Çok yıpratıyor bu süreç canım belki iyi olur kafam rahatlayınca kendisi geliverir bebiş in bende 22 ama eşim 30 onun için hemen olsun istiyorum
gıs hicranım ben cıkcam birazdan kur-an dersim var yukarı komsuyla abdes alayım tamam mı öptüm ... öglen gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?