- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.421
Ama malesef yanaklarim tombul değil basen ve popo var birde gobek yaptım bu ara. Bütçem battı doktor kan ve idrar tahlillerinden bisi çıkmadı bende bekliyorum geç döllenmedir belki diye işte kk sloganıgelmedik kirmizidan umut kesilmesmis. Bu arada ben bugün prediktor aldım ama boşuna yapmışım idrardaki beta htg 25 olunca gösteriyormuş boşuna para baymayin bekleyin demesi kolay beklemesi zor iflas ettim işte
Hamil cuma gittim ya doktora kız siz benim yazdıklarımı cidden.okumuyorsunuz küsuyorum gariii
Kızçeleeeeeeeeeerrrr naparsınız
gız ben diğer sayfalara bakmıyom hemen yazılana cevap veriyom topikte kimse olmayınca diğer sayfalara bakıyom yoksa yeni mesajları kacırıyom tatlım bitanem hayatım
iyidir bea sen naparsın gariii
harbi garip ve beklemesi cok cok zor bir durum.
buraya yazmadan önce uykum yoktu ama yazarken esnemeye basladım yarın konusak hamilim :)
arkadaşmzn batı geçeli 13 gün olacak onu kastediyoobirazcık daha beklyo tam sonuç alabilmek içinn yani yarım saat sonra 13 gün
Adet sokturucude kullanmiyom bekliyim ole gariii
Hamil koz kocisi uyuyup buraya mi damliyon gariii
duygu gız aloa ao alo alo
Kız yarin sinavim var ona calisiyom napam ya yarin görüşüruz
slm kızlar... bakın arkadaşlar ben bu topiği açarken herkes istediği gibi konuşabilir falan derken yatakodasındaki posizyonuna kadar anlatsın demedimm... kusura bakmayın ama bana ters bu tip şeyler..seviyeli konuşun lütfen...ar var namus var edep var... eğer bu topicde kadın nickiyle konuşan bizimle muhattap olan erkek varsa allah onu prostat etsinn... gerçekten bakın ben çok ciddiyimm... burda herkesin derdi başka millet ne derdinde yaa kafayı mı yediniz siz bee... çileden çıkartyorsunuz beni vallaa... haddinizi bilin sözüm o kişilere kızlar size deil. erkek olupta kadın nickiylr yazışanlarda ... allah sizi bildiği gibi yapsın...lütfen arkadaşlar burda yazışıyoruz tm sanal manal ama derdimizi anlatıyoruz ... bizim bu zaaflarımızdan yararlanmak isteyenler olabilir sakın ha ! dikkatli olun... ben istemiyorum topiğimde böle birşey .... dediğim gibi o kişileri lanetliyorumm...allahından bulsunlar.... hayırlı günler hepinize...
Kızlar annemle konustum üzülme artik dedi ve ben soklardayim. Hamileysen bebeğine dikkat et ve kendini üzme sen haklisin saygini ve terbiyeni koru ben gerekeni yapicam yeter artik dedi. Sen okuluna ve kendine dikkat et dünyanin her türlü hali var ama evlilikte oyuncak değil dedi. Ilk defa bana hak verdiler bende kendime dikkat etmeye artik.uzulmemeye karar verdim. Bebeğim benimledir umarim ve küçük.mucizemi kollarıma almak nasip olur.
Ben geldim hala adet olmadım bugün doktora gittim muayene etti smear aldi bebek gozukmedi beta hcg istedi yarin yaptir dedi progestan verdi içtim şimdi kahverengi akıntı gelmeye başladı ve muayene de çok canım acıdı ya bebis varsa ve muayene yüzünden bişey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?