Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

oyyy tombiş misiinnnnnn gel bi öpim dombik yanacıklardaaannnuyy bacım inşallah yaaa bebişin gelirrr tabi senin durumun için hayırlısı ne ise o olsunnn

arkadaşmzn batı geçeli 13 gün olacak onu kastediyoo birazcık daha beklyo tam sonuç alabilmek içinn yani yarım saat sonra 13 gün

Ama malesef yanaklarim tombul değil basen ve popo var birde gobek yaptım bu ara. Bütçem battı doktor kan ve idrar tahlillerinden bisi çıkmadı bende bekliyorum geç döllenmedir belki diye işte kk sloganıgelmedik kirmizidan umut kesilmesmis. Bu arada ben bugün prediktor aldım ama boşuna yapmışım idrardaki beta htg 25 olunca gösteriyormuş boşuna para baymayin bekleyin demesi kolay beklemesi zor iflas ettim işte

allah allah yaaaa canım sen yine içini ferah tut ama dednmi ki doktora kanam var dieee yani bilemem ama yani bende afalladm haaa

ilk 6.haftada peceteye silince geldi kahverenginde 3 4 gün az az devam etti snra bitti.14.haftamızda peceteye silince kırmızı geldi.hastaneye yattık 3 gün kaldım sonra gine kahveye döndü 2.sabah hastanede koyu kırmızı oldu hemşireler artı bi tedavi yaptılar fitil falan.cumartesi kırmızı kan aktı benden hemen gittik yatırdılar yavaş yavaş kahveye döndü.bugün hic leke falan gelmedi.takdiri ilahi.hayırlısı

hamiiiiiiiiiiiilllliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn ben seni çok özledime gıcıııııııııııııııııııııııı oyy anaammm bi gonuşamaduka senle gııııcıııııı tutup getirecem seni emme bilmim nerdesiinn uuuuyyyyyyyy

aman bacım dikkat et yaa.. bak aklım sende kaldı haa.. ayakta fazla kalma ağır kaldırma ve bol bol su iç tamam mıı çok diikkat et kendinee

Bende özledim hamilimi ya ama çalışma yapıyordur belkim. Rumeysa sen hamissin isim olarak.dua et bana beklemek cok yorucu ve yipratici

gız geldim sabah gircem özledim seniiiii gı kanki ....bitanem benim herseyimmmmmmmm gızzz duyguyu dövcem gariii gitmiyo doktora neden gelmiyo adetim diye beni fıtık etti burda ya.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…