- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.401
13 gün boyunca hic test yapmadı mı
oyyy tombiş misiinnnnnn gel bi öpim dombik yanacıklardaaannnuyy bacım inşallah yaaa bebişin gelirrr tabi senin durumun için hayırlısı ne ise o olsunnn
arkadaşmzn batı geçeli 13 gün olacak onu kastediyoobirazcık daha beklyo tam sonuç alabilmek içinn yani yarım saat sonra 13 gün
allah allah yaaaacanım sen yine içini ferah tut ama dednmi ki doktora kanam var dieee yani bilemem ama yani bende afalladm haaa
yapmşş kan vermiş negatif normal test yapmş idrar çok hafif silik ikinci çizgi çıkmış ama çok belirsizmiş .. biraz daha beklyo amaa...
ilk 6.haftada peceteye silince geldi kahverenginde 3 4 gün az az devam etti snra bitti.14.haftamızda peceteye silince kırmızı geldi.hastaneye yattık 3 gün kaldım sonra gine kahveye döndü 2.sabah hastanede koyu kırmızı oldu hemşireler artı bi tedavi yaptılar fitil falan.cumartesi kırmızı kan aktı benden hemen gittik yatırdılar yavaş yavaş kahveye döndü.bugün hic leke falan gelmedi.takdiri ilahi.hayırlısı
aman bacım dikkat et yaa.. bak aklım sende kaldı haa.. ayakta fazla kalma ağır kaldırma ve bol bol su iç tamam mıı çok diikkat et kendinee
yatıyorum ben sürekli yemekleri eşim yapıyor.hayırlısı artık.allaha emanet olun ben yatam uyuyam
Bende özledim hamilimi ya ama çalışma yapıyordur belkim. Rumeysa sen hamissin isim olarak.dua et bana beklemek cok yorucu ve yipratici
gızz onlar ara vermişlerid öle demişti bebiş için ara verdik demişti hamilimm özlemimmmmm
Bende özledim hamilimi ya ama çalışma yapıyordur belkim. Rumeysa sen hamissin isim olarak.dua et bana beklemek cok yorucu ve yipratici
yatıyorum ben sürekli yemekleri eşim yapıyor.hayırlısı artık.allaha emanet olun ben yatam uyuyam
gızzzzz ara verdik çalışma yok şimdilik sen naptın adet oldun mu kızzzzzzz
Yok hamilim ya ne gelen var ne giden. Bütçem 0 landi resmen yaws. Ilknurumda bekledi gitti benimde yarin sinavim var bende kaçar. Kib mucks
tm canım allaha emanet olll.. yine gel bak beni habersiz bırakma emiii hadi ii geceleerrr sana ve bebişineeeee
gızz onlar ara vermişlerid öle demişti bebiş için ara verdik demişti hamilimm özlemimmmmm
hamiiiiiiiiiiiilllliiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn ben seni çok özledime gıcııııııııııııııııııııııııoyy anaammm bi gonuşamaduka senle gııııcıııııı tutup getirecem seni emme bilmim nerdesiinn uuuuyyyyyyyy
gızzzzz ara verdik çalışma yok şimdilik sen naptın adet oldun mu kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?