- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.501
Bi tarif ver gari sen nasil yapion
gız kocişe söle taksın neti a a a asenden mahrum bırakmasın bizi gariiiiiiiiiiii
Aman sorma yaaaa biraz pimpirikli bu yönden yaaaaaa hiç net istiyorum demedim ama desem bi ton tantana yapar beni sinirden kudurturr sonra istediğimi yapar
uyy bacım beniimmm özledim senii gel bi çpimm gıcııııınapyosn bakkmmmmm .. nasılsnn ne var ne yok allah kabul etsiinnnn
Aman sorma yaaaa biraz pimpirikli bu yönden yaaaaaa hiç net istiyorum demedim ama desem bi ton tantana yapar beni sinirden kudurturr sonra istediğimi yapar
Mercimek köftesi tarifi
2 su bardağı su tencerede kaynatılır. Kaynar suya ayıklanmış, yıkanmış mercimekler atılır. Kısık ateşte kaynatılır. Suyunu çeken mercimek ateşten alınır. İçine bulgur ilave edilir. Karıştırılır, demlenmeye bırakılır. Ayrı bir kapta sıvı yağ ile ince doğranmış kuru soğan kavrulur. Salça, kırmızı biber, kimyon, ince doğranmış yeşil biber konup bulgurla mercimeğin üzerine dökülür. Dökülmeden önce mercimekli bulgura tuz ilave edilir. İnce doğranmış taze soğan ve maydanoz konup karıştırıldıktan sonra yoğurulur. Elde köfte şekli verip, servis tabağına dizilir.yap gızzzzzz
gızz bacımm sen telden ni gryosnnn ?? benim telde sınırsoz internetim var laptopa bağlantı yapyorm öle gryorm valla ekstra bi intarnet yok yanii öle kablolu falann..sende öle yap istrsenn
ilknurum yemek yapcaz annemle öptüm offfff sen geliyom ben çıkıyom yaaaaa
Kızlar hamilim.tipik topuk beni takip ediyo millet konuşuyorken hangi topikteysem bana laf atiyo gari cok gülüyom. Hamilim cepten giriyorum genelde bir dünya alinti cikiyo yorum yazarken bende silmekten bıktım sadece okuyorum bir taraftan da tekrar kan mi versem diyorum gari
ooooooofffffffffffffffffffffftm yine gel emi bacımmmmmm
Himmmm bu iyimmiş ama nasıl yapılıyorkiii wifi bağlanıyorum ben
wifi kullanyosan başka bi yerden bağlanyosn demekki pc varsa ordan o bağlandğn kullnıcıyı tara bul ekle bağlantı öel yap istersen bacım
Evet alt katta buranın yerel tvsi var sifresini aldik ordan baglaniyorumda şimdi pcyi acayim da sen bana bitarif et
bacım şimdi pcde nerde olorm ama arama kısmına kablosuz ağ bağlantısı yaz sonra arama yaptr o kullanıcı gelir enden şifre ister şifreyi gir bağlanr bacımm
Yapamadimmmm((
gızz aslında yapabilirsnn yaaa....bak benim laptopta aşağıda simgeler var tm mı orada böle hani telefonlarda çekim simgesi olra hani5 tane falan çubuk olur onun gibi çubuklar var oraya tıkla bi bak yani internet erişimi falan yerlere bak oradan tarama yap senin ki çok basit gızzz aslında
hayırlı akşamlar şekerler ne yapıyorsunuz bakalım birkaç gündür giremez oldum giriyorum eşim pcyi istiyor çıkmak zorunda kalıyorumşimdi de yemek yapacağım ama kızlara bir bakem dedim gariiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?