- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #2.541
gız durumlar nasıl gariiiiiiiiii
Benimki sormadı gari durum ne bende bisi demedim bakalim zaman ne getiricek bebis getirsin ama ya ben anne olmak istiyorum
Eki Görüntüle 688233 ne bu soğukk uşaklaarrrr bacılaaarrrrr
Benimki sormadı gari durum ne bende bisi demedim bakalim zaman ne getiricek bebis getirsin ama ya ben anne olmak istiyorum
ben geldiimmm şekeriiimmmmmm
Yok balim olur mu öyle şey. Banyo yaptım nasılda mayistim uyuyakalirim birazdan iyi geceler
anamm ilknurum gelmiş gızzzzzzzzzzz
nbr şekerimmm npyosnnnnn nasılsn ne var ne yokk anat bakmmmm senin deyiminle hesap verrr
nbr şekerimmm npyosnnnnn nasılsn ne var ne yokk anat bakmmmm senin deyiminle hesap verrr
gız napım anca gelebildim hasta olcam galiba burnum akıyo gözlerim sulanıyo:2::2::2::2::2::2::2::2:
gızz hemen nanae limon gaynat kaynattıktan sonra içine bal koy iç bacım aman dikkat et hasta olmaaaaaa
gız ilknur şu hicranı gaza getirelim koçişine net aldırsın gari diyelimki hicran gider yap kocana
heh sen söledin ya hasta olmam gari sen uğurlu geliyon gız bana muck oh mis valla sen naptın hesap ver
bacım onun net işi çok basit kablosuz bağlantı yapacak kocişi ayarlayacakmş söleyecekteeee
bacım bende napm misafirim gelecek arkadaşı çağrdm... hafta sonu ev temziliği falan işte öle napm aynı istanbula taşncaz bacım büyük ihimal.. onun heyecanı varr işteeee
gız olsun gari hicranım zorlanıyo .....ilknurum diyom ki gün yapalım topikte resim yükleyelim hergün birine gidiyomuş gibi yemekleri yiyomuş gibi yapalım
gız olsun gari hicranım zorlanıyo .....ilknurum diyom ki gün yapalım topikte resim yükleyelim hergün birine gidiyomuş gibi yemekleri yiyomuş gibi yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?